18.4.2010

Viikonlopun kirpputoriostoksia

Käväsin pitkästä aikaa Nokialla Fidan kirppiksellä. Pitää käydä useemmin.
Trikookangasta, josta sais ainakin 3 mekkoo Tipulle, 1,50€. Muliinilankoja 50-60 snt/kpl.
Hengellisten kirjojen hyllystä pari kirjaa, molemmat julkastu 1912. 
Askarteluun ajattelin, mutta en tiä raaskinko sivuakaan ottaa kummastakaan...En oo koskaan pystyny repiin kirjoista sivuja...vielä kun luin omistuskirjotukset, niin tuntuu että tärvelisin jonkun muun omaisuutta. :P Kummallakin oli hintaa 1€.

Nokian Keskuskirpputorilta löyty pitsiliina eurolla ja Partyliten kynttiläkippo kolmella eurolla. Mulla on sellanen ennestään, niin sain sille nyt sitten kaverin.

Lokomon Areena-kirppikseltä yli kahden metrin räsymatto 5€.

Radiokirppikseltä muovinen iso pyöree pitsiliina, 4€ ja Tipulle mekko, jonka ostin mallinryöstöaikeissa :D
Pirkkalasta Alfasta Tipulle marjakori 1.30€ ja kaks tyynyliinaa 1.50€. Ostin myös värikkäitä tyynyliinoja ompelutarkotuksiin satsin, mutta jäi kuvasta. Niinkun Pojan actionmanikin :D
Toisessa on  kaunis kirjailu
  
Toisessa pitsiä ja ja monogrammi (joka tietenkin rajautu kuvan ulkopuolelle, huomasiin justiinsa :P)
  
Tänään oli paljon odotettu Peräkonttikirppis Tampereella Keskustorilla. 400 autoo ja jonkin verran jalkamyyjien paikkoja. Oli pettymys. Keli ei ollu hyvä, kylmä ja sato välillä vaikka sun mitä. Siis sillon heti kymmeneltä kun me sinne mentiin, myöhemmin alko varmaan sitten paistaa, niinkun täällä meilläkin. Oli hanskaa ja villasukkaa, että koitettiin varautua. Kaikkiin kontteihin yritettiin kurkata, mutta mistään ei oikein silmille hypänny mitään toooosi mielenkiintosta. Lisäks ton tyyppinen ryysimiskirppari ei saa meikäläistä konttaan maanrajassa kaivelemassa laatikoita. No, se on tietenkin oma vika, ois varmaan pitäny :P :D. Hinnat saa myöskin mun naksutteleen suuta, missä on ihmisten suhteellisuuden taju???
Löyty sieltä kuitenkin jotakin. Ja nää löyty noin viiden ensimmäisen myyjän konteista :D :D
Trikoo t-paita ompeluksiin 1€,  iso pussillinen nappeja 1€. Tipulle Pionin juhlakengät, joita kaavailin Pojan kevätjuhlaan. Kotimatkalla kerkesin jo huokaileen, että ne onkin liian talviset. Nooh, ne on ihan liian isot, joten joulujuhlaan sitten :D. Niillä hintaa 3€ ja on kun tuliterät!

Ihan kiva viikonlopun saldo. Oon tässä tarkotuksellakin vähän pitäny taukoo kirppareilta kun tuntu, että siellä vaan ne samat kamat seisoo. Nyt oli vähän vaihtunu! Ja tuli tosiaan käytyä semmosissakin, missä en yleensä käy tai missä en oo vuosiin käyny.


3 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen mahtavat saaliit :D
  Pitänee lähtä itekkin kirpparille kankaita bongailee..

  VastaaPoista
 2. Pitsiä,valkoista, aah! Upeita löytöjä.

  VastaaPoista
 3. Mulla kanssa syyhyttelee, että jossain vois olla mulle vielä jotain :D Tuli vaan tässä lähellä käytyä (melkein) kaikki, niin ei samoille kannata het mennä.

  VastaaPoista