10.12.2010

Porrasjakkara ja muuta

Eilen saatiin viimein Tipun jalanjäljet jakkaraan.  Askellus ei oo ihan paras, mutta koska yks jalka ois ollu hassu, niin laitettiin toisesta puolikas. Ylimmälle tasolle ei sitten tehty ollenkaan, koska toi kori luultavammin nököttää siinä suurimman osan aikaa. Alkuperänen idea oli laittaa omat jalanjäljet siihen silleen, miten siihen astuis jos nousis jotain ottaan, mutta tähän jakkaraan kolmeseiska oli liian iso. Ainakin jos kivan näkösen haluais.

Ensimmäinen Joulumuistaminen menee tänään perille. Samanmoista  ei oo muille menossa, joten voin näyttää :D
Tarkotus oli laittaa ihan oikeeseen koriin, mutta en sitten semmosta oo saanu aikaseks hommata, niin kierrätysversiolla sitten. Postin pussin käänsin nurinpäin ja käänsin reunat sisäänpäin. Lyhensin niitä eka vähän. Pahvilaatikosta leikkasin tukevamman pohjan vielä. Nyöri ympärille ja tavarat sisään. Helppoo ja halpaa! Piti kyllä aamulla ostaa tätä varten ruokakaupasta paperikassi, mutta ei ollu ruskeita.

Puketista löytyy mm. kynttilää, tulitikkua ja namitöttöröö.

Töttörön kaavan kopsasin Kaarnasydän ja sammalkranssi-kirjasta.


Tunnelmallista viikonloppua! :) 





18 kommenttia:

  1. Kyllä rupes hymyilyttää tuo ensimmäinen kuva, niin että on suupielet korvissa.:) Laitoitteko lakkaa tai mitään, että pysyvät jäljet siinä paremmin? Ihqu!

    Paula

    VastaaPoista
  2. Ihana idea nuo Jalat! Pitääpäs kertoa tyttärelle, että tallentaa myös jonnekin vasta syntyneen tytön jalankuvat =)
    Mukavaa viikonloppua!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo "joulumuistaminen"...näyttäisi olevan kaikenlaista kivaa, joten uskon saajan olevan onnellinen muistamisesta. :-) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Hieno porrasjakkara,ja jää hieno muisto pienistä jalkapohjista.

    Kelpais tollanen joulumuistaminen.Oikeastaan ajattelin että tuollainen olis hieno anopille ja apelle.Taidan koota myös samaan tyyliin kopan,kaikkea kivaa sellaisille joilla on kaikkea.

    Oikein mukavaa tunnelmallista viikonloppua.

    VastaaPoista
  5. Olipa aihan ihqu tuo porrasjakkara :) Mäkin voisin lainata jonkun lapsenlapsen jalkapohjaa :) Jakkara mulla on ostettuna, vaan odottaa maalaamista vielä, kun en ole ehtinyt paneutua. Tuo joulukori on ihana :) Ihana idea tuokin, että paperi"kori" voi olla noin ihana lahjan "kääre"
    Sulta ei kyllä idat lopu, tänne on aina yhtä ihanaa tulla, aina löytyy jotain kaunista ja omaperäistä :)
    tuksu

    VastaaPoista
  6. Hyvä idea toi korin kierrätysversio. Taidampa kokella samaa, kun yhteen lahjaan oon kans miettiny koria tai jotain, mutta kun niillä on koreja jo ennestäänkin...

    VastaaPoista
  7. Söpö jakkara! Ja toi pussisysteemihän on ihan loistava!

    VastaaPoista
  8. Ihania tavaroita kopassa :) Tuo kierrätys versio on hyvä idea♥
    Vuosien päästä kiva katsoa Tipun jälkiä :)
    Mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  9. Ihana jakkara!
    Tosi kiva idea tuo pussi, tosiaan niitä koreja on varmasti kertynyt jo jokaiselle, tuo on ihana omaperäinen idea. Ja noi tavarat pussissa, huolisin ihan jokaisen:)

    VastaaPoista
  10. Kiitoksia kaikille mukavista kommenteista! Mukavaa viikonloppua! :)

    Paula: En laittanu lakkaa, vielä. Tarkotuksena kyllä on ainakin lakata noi jalanjäljet. Pitää vaan ensin ostaa sitä lakkaa. Ne on ihan vaan askartelumaalilla tehty, niin lakan alla varmaan kestää paremmin.

    Päivi: Sormiväreillä saa kartongille kivasti ihan pikkusen jalanjäljen painettua. Siitä on sitten helppo tehdä vaikka taulu. Oon myös kummeille tehny jalanjälkimagneetit molemmista lapsista "ristiäisikäsenä" (taikataikinaan painoin jalanjäljen, kun se pikkusen kuivu, valoin siihen kipsin, kun kuiva, taikina "kaavitaan" irti, halutessa askartelumaalia päälle ja liimalla magneetti taa) :)

    JaanaElina: Teen nyt tänä Jouluna taas muutaman tälläsen lahjan, että melkein kaikki on "luonnollisesti" kuluvaa juttua. Tää "kori" ainakin oli tosi mieleinen saajilleen :)

    Tuksu: Kiva idea lainata lapsenlapsen jalkaa :D Mulla kanssa pyöri toi jakkara vaikka kuinka kauan paketissa. Piti ihan maalata oikeesti, mutta päädyinkin suihkutteleen sen :P
    Tipun jalan muuten rasvasin hyvin ennen kun laitoin askartelumaalia siihen ja pesin heti aina saman tien pois. Vähän epäilytti kun aika herkkänahkanen meijän Tipsu, mutta ei tullu punaseks tai mitään. Askartelumaalin sai myös heti märällä rätillä pyyhittyä pois jos meni painallus mönkään ;)

    VastaaPoista
  11. Olet taas ollut aikaansaava!! Kyllä Tipun jalanjäljet on kivat portaisssa!Mun l'pp'rin kirjaimet temppuilee, en viitsi kovin kirjoittaa. aan pilkut ei tule.

    VastaaPoista
  12. Ihana lahjapussi sisältöineen! Niin suloiset tötteröt ym. Tahtoo :)

    VastaaPoista
  13. Nättejä paketteja oot saanut aikaseksi!

    VastaaPoista
  14. Hauskat jäljet, pidän tuosta ♥
    Ihania tötteröitä!
    Voi tuo valkoinen hyasintti on kaunis, minä en itse edes tiedä ,minkä värisiä mulla on, ovat niin pienessä nupussa vielä :D

    Rauhaisaa adventtia Sanna-Mari!

    VastaaPoista
  15. Kiva porrasidea ja aivan mahtava jouluvieminen :) Tuollainen olisi tosi kiva saada

    Mukavaa sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista
  16. Kiitoksia kommenteista. Mukavaa alkavaa viikkoo :)

    VastaaPoista