24.3.2013

Primpsessasynttärit

Tipu  täytti eilen 4 vuotta. Tänään sitten juhlittiin, vieraat oli kyllä ihan minimissä, mutta ei menoo haitannu :) Pakkaseenkin jäi laitettavaa ;D

Kutsujen malli tulostettiin netistä ja Tipu itte koristeli ne.

Mulla lähti taas ääni ja olin loppuviikon työkyvytönnä, niin ehdin vähän askarteleenkin.
Keittiöön pieniä koristuksia.
Pompomeihin kattoin ohjetta täältä.

Pari pientä piisas hyllynkannakkeisiinki.
 Täytekakku oli kahvipöydässä. Siitä kylläkin nappasin vaan kuvan het valmistuttua...
Teko suju kun tanssi tasan siihen asti kun tuli marsipaanin laitto. Lopputulos on mun mielestä kutakuinkin 4-vuotiaan tekemän näkönen ja hyvin tilkkutäkkimäinen...tooosi kilttiä kommenttia siitä tuli, mutten ihan uskonu :D Tipusta se kuitenkin oli täydellinen ja se piisaa mulle :)

Alaosa on koottu orthexin 3,5 litran muovikippoon (kääretorttupohjapyörylöitä ja vuorotellen kermamansikkarahkaa(liivatteella) ja kermasitruunarahkaa + banaania ja mansikkahilloo). Kun oli hyytyny, kippasin ja koversin nukelle kolon. Nukke paikoilleen ja sitten läjäsin yläosan pienemmistä palasista.

Toisena kakkuna oli Kolmikerroksinen suklaa-juustokakku. Ohje täältä.
 Ei ihan kerrokset tullu niinkun esikuvassaan...jatkopalaa irtopohjavuoalle rakensin leikkelemällä pakasterasioita....ei ihan täydellisesti toimiva systeemi mutta kyllä siitä kakku tuli. Liivatejauheella tosiaan tulee toisentuntunen kun lehdillä.

Kruunumuffinssit on vaahtokarkkimuffinsseja (sekä sisällä että kuorrutteessa), aikasta imeliä!


Suolasena oli Kinuskikissan Lohikuikuroita ja Haltiakummin Texmexpannaria.

Voileipäkaakkua, ohje täältä.
Kokosin vähän erilailla kun ohjeessa, leipiä on vaan kolmessa kerroksessa, kuorrutetta kaksinkertanen määrä jne.

Kevätpopseja tein kanssa, mutta tälläsinä primpsessaversioina. Lasten makuun tais olla liian sitruunainen.



Semmoset synttärit tänä vuonna :)

Tervetuloo uusille lukijoille! Päivittelytahti tulee seuraavan puoli vuotta oleen varmaankin aika verkkanen. Päivittelen kuitenkin heti aina kun oon tai ollaan jotain saatu aikaseks.

Mukavaa kevään alkua kaikille :)

20 kommenttia:

  1. Wau, miten makeet synttärit!!!!!! onnea sankarille.

    VastaaPoista
  2. Onnea Tipuselle, wau mitä leipomuksia! Joskus tekis mieli kokeilla tuota marsipaanijuttua, vielä en ole uskaltanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tipu kiittää :)
      Ei marsipaani mikään ylivoimanen juttu oo, onnistuneet on tullu sillon kun sitä on ollu ihan reilusti ja on saanu kaulittua justiinsa oikeen paksuseks, ei liian ohueks eikä paksuks...nyt ois pitäny olla yks pötkö enemmän. Tosin tossahan nyt muoto jo sitten oli aika haasteellinen tämmöselle räpeltäjälle :D

      Poista
  3. Hienot tarjoilut ja sen seitsemään sorttia :)

    VastaaPoista
  4. Ohho, sinä se viitsit ja kerkeät aina laittamaan hienot juhlat!! Aina on kivat koristelut, niin kuin nytkin tosi hauskat nuo pompomit ja tykästyin varsinkin noihin kruunuihin, mitkä oli vähän erilaiset, mitä yleensä näkee. Tarjoilujakin teet aina niin montaa plaatua, teidän vieraat kyllä varmasti ihan ilolla tulevat teitin juhliin!! :) Hyvä sä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) No, nyt osu se saikku hyvään saumaan jos niin saa sanoo...muuten ois ollu ehkä vähän toisennäköstä...tai sitten ois tullu valvottua vähä myöhemmälle ;D

      Poista
  5. Onpas ihanan näköiset juhlat ja tarjoilut! Onnea sankarille :)

    VastaaPoista
  6. Kivat tarjoilut, kaikkea kaunista! Ja tuo kakku on kyllä hieno, ei näytä räpellykseltä ollenkaan! Usko pois! :)

    VastaaPoista
  7. Onnea ja halaus Tipulle :)

    Mahtavia tarjottaviahan teillä on ollut. Kakku minusta ainakin ihan rehellisesti sanottuna ihana. Oliko siinä oikea barbie? Voileipäkakku tooooosi herkullisen näköinen, ihan vesi herahti kielelle :) Koristeetkin ihastuttavia.

    Prinsessakekkerit ihan parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tipu kiittää :)

      Kiitos :). Juu kyllä siellä on ihan kokonainen nukke sisällä joka jatkaa leikeissä kun kakku on syöty. Saas nähä monetko näitä prinsessajuhlia vietetään vielä, veikkaisin ettei ollu ainoot.

      Poista
  8. Waude!Hienot juhlat!Niin koristelut kuin tarjottavatkin.

    VastaaPoista
  9. No nyt teilläki nelivuotissynttärit vietetty, onnea, ja mä sain hyviä ideoita 7v-täyttävän neidin vappusynttäreille :) Prinsessakakku pitäisi olla, ja tuo sun tekemä on hieno! Texmex-pannari myös houkuttaa kokeilemaan. Mä oon kans kokeillu tuota kolmikerrossuklaakakkua ja olihan se herkkua, vaik ulkonäön kanssa sama homma. Vaan eihän sen tarvi ollakaan viimesen päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu, kyllä voi näyttää siltä että ihan on itte tehty ;D

      Poista
  10. WAU!!Mielis tekis kokeilla ihan kaikkea..ehkä aloitan tutustumalla askarteluihin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pompomit kyllä tekee telkkaa katellessa...tossa ohjelinkissä taidettiin vähän sanoo siihen malliin, että näpräämistä on ja aikaa menee muttei musta kyllä siltä tuntunu...tosin tein noi isot esim. vähemmällä kerrosmäärällä...

      Poista
  11. Voi että näyttää ihanalta! Ja samoin sinne :)

    VastaaPoista