16.1.2014

Kuutamolla

Sain Joulupukilta uuden keikkakameran. Mullahan on Canonin järkkäri, millä siis räpsin(en oo pystyny keskittyyn sen tarkemmin, taatusti kannattas!) kuvia muuten mutta keikoilla on mukana ollu pienempi ja halvempi kamera. 
No vanha Lumix alko ottaan kovasti suttusia kuvia joista ruikutin koko syksyn. Sain saman merkkisen mutta uudemman ja kehittyneemmän version. Zoomi on 60X ja kävin testaan sitä kun kuukin viimein saatiin esiin…otin kuvan tähtitaivas käsivara-asetuksella…tommonen ihme valorengas tohon ympärille ilmaantuu kun tänne siirtää mutta hyvin kyllä zoomaa :D
Tiedossa siis varmaan tänä vuonna lähikuvia Hynysen nenäkarvoista :D :D

10 kommenttia:

 1. Upea kuu, kaunis se on.
  Hyvää torstaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin äsken maailman kauneimman kuun ja kaahasin kotiin hakeen kameraa, myöhästyin tietty, ehti laskeen. Olin viitisen minsaa myöhässä.
   Kiitos samoin :)

   Poista
 2. Voi Hynysen nenäkarvat! Mulla on kans järkkäri, mutta ei ole tullut opeteltua ominaisuuksia, oma vika. Keikoilla kulkee pienempi ja vaivattomampi kamera. Mun kuukuvat on aina sellasia, että on piiiitkä valoviiva... eli huojun ja heilun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Menee kyllä ihan hukkaan koko järkkäri kun ei opettele sen käyttöö..mulla ei vaan oo sellasta pitkäjänteisyyttä itekseen. Täytys mennä jollekkin kurssille. Kun tulee ihan ookoo räpsyjä…ja kuinka upeita voiskaan tulla jos osais vähän säätää :P Varmaan seuraavassa elämässä sitten opettelen tosi taitavaks järkkärillä kuvaajaks…
   No niin ne munnkin kuut on sellasia ollu…viivoja vaan..on mulla jalkakin. Nyt kokeilin ilman kun en jaksanu kaivaa ja aika hyvä kamera kyllä koska mulla nyt luonnostaan heiluu koko ajan johki suuntaan vaikka oonkin olevinani paikallani..

   Poista
 3. Hieno kuukuva. Itse olen yrittänyt kanssa kuvailla kuuta, mutta en ole saanut kuin suhruja :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kyllä se ainakin sen jonkun tuen vaatii, että tulee muutakin kun suhrua.

   Poista
 4. Niitä kuvia odotamme...krhm, innolla! :) Mutta onnea uudesta kamerasta, hieno kuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää arvelinkin että kaikki on ihan innoissaan ;D
   Kiitoksia :)

   Poista
 5. Onpas sulla tosi tehokas "pikkukamera", kun saa kuusta noin kirkkaita ja zoomattuja kuveja :) Joulupukin(kin) mielestä sä oot ihan selvästikkin ollut kiltti! Hyvää pakkasen puremaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä…ei tosiaan ihan pikkukamera enää mutta käsveskaan mahtuva. Ilmeisesti näin oli päässy käymään :D
   Kiitos, samoin sulle :)

   Poista