23.6.2014

Raparperipiirakkaa ja kirpputoriostoksia

Juhannuksen kunniaks leipasin toisenkin kerran. Löysin vinkeen raparperipiirakan ohjeen täältä. Kondensoitu maito sai kuolan valuun :D No, ei piirakka ollu sellanen kinuskinen niinkun aattelin, mutta hyvää on ja ei tartte mitään jätskejä tai vaniljakastikkeita kaveriks.
Ohjeessa oli, että irtopohjavuokaan ois pitäny laittaa ja ois kyllä, noi reunat nousi komeesti 
uunissa.

Eilen suuntasin Pirkan Kirpputorikeskukselle yksin ja ajan kanssa. Suosittelen edelleen, että kannattaa käydä :)

Kaks tuntia mulla siellä vierähti ja mukaanhan tarttu vaikka sun mitä hyödyllistä ;D
Tätä kaveria ei voinu vastustaa. Hintaakin oli vaan 1.30€.
Tutti-Monchhichi oli myös pakko ostaa…keräänkö mää näitä nyt kun mulla on kaks :D
Vaatteita löyty taas vaan ittelle. Tipu on liian iso tai ihan liian pieni kaikille kivoille vaatteille, mitä kirpparilla on. Pojalle ei oo aikoihin löytyny mitään. Bolerosta muutaman langanpurkauman vetäsin toiselle puolelle ja solmuun, eurolla.

Tää on nyt pikkasen liian haalistunu, mutten voinu vastustaa tota kukkakuvioo…kotipaidaks tietty :D

 Toppi lähti mukaan eurolla kivan virkatun yläosan takia.

Koleahko sää innostutti ostaan neuletakin. Päälle menee kuhan on kuiva. Kaikki oli tällä kertaa sopivan kokosiakin :) Mää en siis koskaan kokeile kirpparilla mitään vaan vasta kotona.
Betonimuotteja löyty mukavasti. Saattaa olla että kipsimuoteista kokeilen saippuaa kanssa…hassuja suu ammollaan olevia enkeleitä.
Askarteluun ja tuunaukseen.

Halloween-lyhtyjä ei voi koskaan olla liikaa…ja jokaisella tietty pitää olla käytetyt ja kulahtaneet balettitossut vaikkei itte oo koskaan balettia tanssinukkaan :D
Lapsille tuliaisia :)

Kärpässieninekka, tämmönen pitäs olla kaikilla :D
Näin ton yläosan, niin olin peukut pystyssä, että ois ollu sydämiä, mutta pallukat yhtä hyvät :)

4 kommenttia:

 1. Keräsin kans juhannuksena mökiltä raparperiä kotiin viemisiksi, kuola valuen katsoin jo tota sun raparperipiirakkaa! Taidan tehdä samanlaisen :) Vautsi, mitä löytöjä! Tykkään noista balettitossuista, yhdet on kans kotona ja ollut joskus muinoin itsellä käytössä. En ole vielä vaan keksinyt, mihin ne sopisi sisustuksessa. Joku on laittanut kauniisti portaisiin, mutta ehkä niitä pitäisi olla useammat. Mukavaa alkanutta viikkoa, kelistä viis! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää pistin ne tossut nyt tohon yhteen kehykseen riippuun…on vähän hassut, mutta jospa se sieltä valkenis, mihin ne sais kivasti.
   Kiitos samoin sinne, ei anneta kelin häiritä :)

   Poista
 2. Hyvää oli piirakka :) Edellistä Pirkan kirpputorikeskusta kaikki kehui mutta tämä nykyinen paikka on kaikista paras, tilava ja valoisa ja hyvää tavaraa kohtuu hintaan :) On nuo löydöt taas niin vau :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että maistu, ei tarttenu mun ihan kaikkee yksin syödä.Joo, kyllä tää nykynen on eniten mun mieleen, ei oo kylmä eikä haise eikä liian ahdas :D

   Poista