4.9.2014

Kynsilakkakoruja

Heinäkuun helteillä tehtyjä kynsilakkakoruja.
Kaikki meni lahjaks :)


Nää oli "samaa sarjaa" ja himputin vaikeeta kuvata näimmä selvästi…


Tässä vielä kaikki yhessä.12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Rannekoru varsinki miellytti mua. Vois itelleenkin joskus tehä.

   Poista
 2. Wau, kauniita! Varmasti mieleisiä lahjoja! :)

  VastaaPoista
 3. Oooooooo, tuo sarja on ihan älyttömän hieno!!! Teitkö vesimarmoroinnilla? Minkä kokosia kapusseja käytit? Ja mistä löysit tuon rannekoru-pohjan? Jos saa kysyä :) Ja jos ei, niin kuiskaatko vaikka miun s-postiin, haltiakummi (at) gmail.com ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja saa kysyä :D Vesimarmoroinnilla on muut paitti noi korvikset…joka olikin ihan murheenkryynit tehä…ihan kääpiökokoset ja aina tuli liian erinäköset. Korvisten kapussit on 14 mm. Rannekorupohja on tilattu Zirkonellasta ja siinä oleva kapussi (tuli pohjan mukana) 25 mm. Samankokonen on sormuksessa. Ton kaulariipuksen kokoo en tiijä. En yhtään muista mistä sen tilasin. Se on aika iso ja muistaskin mistä se on, niin vois tehä toistekkin :D Se nyt oli vähän soikee, noi muut oli pyöreitä…pikkusen silmää kaihersi, mutta ei maha mittään :D

   Poista
  2. Toi vesimarmorointi tekee kyllä ihan älyttömän hienon lopputuloksen! Ja tiedän tunteen noiden korvisten teon kanssa - itse käytän niissä 10mm kapusseja, ja niiden maalaaminen syö kyllä naista ihan kiitettävästi :D Mutta joka tapauksessa, tuo korusetti on ihan älyttömän hieno, ja noin isoon riipukseen sopii mun mielestä tosi hyvin tuo soikea muoto :)

   Poista
  3. Vesimarmoroinnilla kyllä tulee melkein joka kerralla tosi hieno lopputulos…välillä joutuu kyllä pyyhkiin pois, tulee liian isoo kuplan reikää yms. Noi oli ekat korvikset mitkä tein ja varmaan viimeset :D Toi 14 mm oli mulle jo ihan liian pieni kun oon tällänen nakkisormi…. Voisin kyllä ottaa ittellenikin tosiaan tollasen riipuksen, soikilo on kaunis!

   Poista
 4. Vaude, kyllä tuli oikein extra hienoja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tykkään kyllä ittekki että nää onnstu.

   Poista