19.10.2014

Heijastinkukka

Heijastinkangas tupsahti parissa päivässä postilootaan ja pääsin testaan kukkasta.
Ihan ei menny niin tanssien kun muista kankaista, mitä kokeilin täällä.
Heijastinkangas on aika paksua ja tinksua… Kuitenkin sain sen muovilätyskän väliin ja se joten kuten pysyy kiinnikin…hampaat irvessä saa ommella :D Ihan nätti siitä tulee. Mutta kova kun mikä, oikee pötikkä.
Lankana karhunlanka, että kestää.
Huopaa liimasin tähän vielä taa…mutta kokeilussa on nyt että takana onkin heijastinkangas. Kontaktiliima on vaan aikas suttusta…ja en oo vielä kokeillu, millanen vääntö on, että saan ommeltua neulan taa.
Eilen illalla kursin yhen kukan kasaan telkkaa katellessa ja kyllä niistä ihan näpsäkät ja koossa pysyvät saa :)

6 kommenttia:

 1. No tulihan soma heijastin. Vaan tiedän niin tunteen, kun jotain tiukkaa hampaat irvessä yrittää ommella tököttää. Mutta kannatti. Pirtee ja erilainen heijastin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan kuinka monta jaksan harmpaat irvessä vääntää :D
   Sen verran kiva on, että toivottavasti tarpeeks monta :)

   Poista
 2. Hieno siitä tuli, en kyllä tajua kuinka tuo kukka muodostuu täytyy tutustua vekottimeen lähemmin :) Noista kukkasistahan voi tehdä vaikka oviverhon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitas youtubeen:diy clover flower, niin heti ekaks tulee video missä näkyy se tekeminen. On vähä erilainen se vekotin mutta idea pariaatteessa sama!
   No mikä ettei oviverhookin…vaikka oisko liian raskas…ja sitten pitäs pitää huoli, että molemmista puolista tulee yhtä siistit…niin ja toinen puoli on vähän eri näkönen kun toinen.

   Poista
 3. Se vempain näytti ihan omituiselta, en sais varmaan mittään sillä aikaseksi. Saiskohan tuollasta muuten veivattua... mulla on jossain sellasta heijastin nauhaa, pittää kokkeilla. Nättejähän nuo sinun kukat on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisit saisit. Se näyttää omituisemmalta mitä onkaan. Luulin ensin kanssa, etten osaa sillä mitään. Mutta kangas vaan väliin ja leikataan samanmuotoseks mitä muovilätykkä. Sitten pistellään pistot numerojärjestyksessä reikiin ja viimesen piston jälkeen lätkä pois ja vedetään langasta, terälehti rutistuu oikeeseen muotoon…sitten niitä vaan samaan lankaan tarpeeks monta ja kursitaan kokoon.
   Sillä nauhalla ainakin saa semmosia kivoja ruusuketyyppisiä…luulen :)

   Poista