30.6.2015

Sudenkorento-laukkukorut

Sudenkorentoja tilasin, mutta kun on huolimaton eikä jaksa lukee tarkasti, niin yllätys oli, että kapussin paikka oli kauheen pieni (n.9mm). Odotin suurempaa.  Noin pieni kapussihan on kauheen raivostuttava lakattava tälläselle nakkisormelle.
Tipun Fida-löytöön pääsi toinen. Alempi meni kaverin synttärilahjaan.
Kapussi ois saanu pikkasen suurempi olla, mutta ei nyt ollu sitten kun tota kyseistä kokoo.

Muutama sormuskin maalautu ohimennen :)

Nyt on muutaman kerran käyny niin, että liimaa on menny ilmeisesti liikaa ja kapussi on seuraavana päivänä pyöriny korupohjassa. Eli tarkempana pitää olla.


" Se kun Poika on jo niin iso, että pystyy tekeen asioita, mitä ite en pysty"

" Päiväunet riippumatossa"

"Oma piha"

"Sukuun syntyneet vauvat" 
-Sannan 100 syytä olla onnellinen tänä kesänä-

4 kommenttia:

 1. Nätti on korentokin, hienon löydön on Tipu tehnyt ♥

  VastaaPoista
 2. Kaunis on! Mulla vähän into lopahti kun melkein kaikki meni liimauksessa pilalle.. Ehkä sit just laitoin liimaa liikaa, tai vääränlaista, kun multa lähti se lakka vähänajan kuluttua liukeneen siihen liimaan! Onneks kuivu niin hitaasti et ehdin vetästä ne pois ja putsaamalla sain kapussit taas uuteen käyttöön. Harmitti vaan tosi paljon kun olin niitä kuvioita parannellu jo tarpeeks ja tyytyväinen tuotoksiin, niin sit ne tuossa vaiheessa meni pilalle.. Mut tekemällä oppii!! Täytyy taas tsempata joku sadepäivä tekeen niitä, materiaalia on kotiutunu kiitettävästi, et siitä ei ole nyt kiinni :) vähän turhan paljon tuolla ulkomaan kaupoilla noita vaihtoehtoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ny :/
   Mulla on nyt vasta jokusen kerran käyny noin vaikka oon jonkin verran jo tehny. Liima koko ajan sama eli sen on pakko johtua siitä, että sitä liimaa on liikaa (mietin lämpötilakin mutta ei oo vielä mitään helteitä mun askarteluhuoneeseen yltäny). Oon alkanu nyt joka kerta levittään liiman cocktail-tikulla ja ottanu vielä siihen tarttuvia liimoja pois pohjasta...ihan kun ne ois selvästi ylimääräsiä.
   Hyvä puoli tosiaan on, että tollakin lailla pilalle menneet voi vielä tehdä uudestaan :)
   Eikun uutta tsemppiä tekemiseen! :)

   p.s ja on tosiaan ihan liikaa valikoimaa pohjissa...eilen just selasin... :P

   Poista