15.11.2016

Huulirasvahommia

Ei oo oikeein putkeen menny nää huulirasvan teot tänä syksynä...hylsyjä tilasin Kiinasta lisää ja kesti ihan tolkuttoman kauan. No, hylsyt tuli mutta paketissa reikä ja viis puuttu. No, ei siihen maailma kaadu, 95:een putkiloon tekee hetken aikaa...
Uudet putkilot on kivan värisiä. Helpottaa hommia kun väreillä tunnistaa tuoksun ennen etikettien laittoo :)
No 28 putkiloo tein ja onnistuneet on kuvassa...tuli aivan tuoksuttomia ja sitten tuli oikein äklön makusia yks satsi. Ei millään osunu kohilleen.
Kaakaovoi tietenkin oli vähiin päin ja sen takia tein tommosia neljän sarjoja...no siitä ministelystä seuras sitten se, että massasta ei riittäny täydentään putkiloita täyteen...mielestäni nämä "pallukoiksi" täytin ja tässä tulos.
 Nettikaupat huusi kaakaovoille ei oota. No, onneks kysäsin Pienestä Tuoksukaupasta, että koska tulee lisää ja olikin semmonen juttu, että nettikauppa ei ollut ajan tasalla. Eli sain tilattua lisää ja kenties sitten pukinkonttiin saan tehtyä lisää...tai myyjäisiin.

Ebaysta tilasin muovisia sinettejä. Muovi kutistetaan hiustenkuivaimella putkilon päälle. Testasin yhdellä ja nopsaan kutistu, eikä huulirasvalle ehtiny käymään kuinkaan. Käteviä, ainakin jos myyjäisiin tekeen :)
Huonosti näkyy, mutta tässä on testimuovi päällä. 

Huulirasvat tein yhdistelmillä vadelma-avokadoöljy, hedelmäpommi-kookosöljy, omena-macademiapähkinäöljy ja granaattiomena-avokadoöljy. Suklaa-macademiasta tuli tosi kitkerä. Suklaahan oli niitä uusia tuoksuja. Täytyy vielä vähemmällä aromimäärällä koittaa.

Semmosta räpellystä! :D


 
 

3 kommenttia:

  1. Ompa kivan värisiä huulirasvoja! Mä en ookkaan vielä kokeillu nuota makuöljyjä huulirasvoihin. Pitäis kans tehdä lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuöljyt antaa hyvän säväyksen vaikka kyllähän kaakaovoissakin on ihan mahtava tuoksu/maku jo itekseen :)

      Poista