16.6.2010

Kirpparisaalista

Maanantaina kävin ensimmäistä kertaa Kirpputori Ekotekossa....luulin meneväni Jankan kirpparille, mutta onneks matkassa oli valaistuneempaa seuraa, joka kerto, ettei me olla Jankassa :D :D (Terveisiä! )
Taas voi vaan ihmetellä minkä takia ostin sieltä nää, 1,50€/kpl ...ihan kivat jos ois joku käyttö ollu niille mielessä tai edes paikka :D Ehkäpä se sieltä ajan kanssa, niinkun aika monessa jutussa.

Viikon löydön tein Tesomalta Länsikirppikseltä, Tipulle bambikassi!
  

Samalta kirpparilta mikron päälle sydänjuttua eli toi vasemmalla oleva kippo.Käsirasva ja muut rojut siellä nyt tallessa. 


Toiselta Tesoman kirppikseltä euron kipale pikkuset kattilat Tipun tuleviin keittiöleikkeihin. Muutamalla kirpparilla on ollu uusia, ruusukuvioilla olevia emalikattiloita, mukeja ja kippoja, joita oon ihaillu. Aattelin, etten osta, kun ei ne vielä aikoihin tuu leikkeihin, mutta nää euron jutut sitten kuiteskin ostin jemmaan. Vaikka ne ruususet ois ollu kivemmat.
  

Pojalle löyty kahella eurolla Novalta tänään Children of Bodomin huppari. On 150 senttinen eli kasvunvaraa on...äiti ja iskä ainakin tykkäs siitä. Itelle sitä vähän kyllä mallailin ensin...:P :D

Nyt on kollattu aika monet kirpparit viime aikoina..ehkä aika pitää vähän väliä. Huomenna kyllä ois Nokian torilla taas klo 16-19 peräkonttikirppis...se on jokusen kerran jo ollu. Ei vaan oo ihmiset kai hoksannu sitä vielä, myyjiä on ollu vaan joku n.5 ...mutta eiköhän se siitä vilkastu! :)
 

7 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä teet.Aina!!
  Tuo bambi-kassi on kyllä aivan sulonen ja nuo kattilat ja sydänjutut myös kivoja.Purnukatkin tuli varmasti tarpeeseen.. :D :D

  VastaaPoista
 2. Eikä,nuo sydämmelliset!!ja peltipurkit,ja ja bambilaukkukin on sydäntäsulattavan suloinen.

  VastaaPoista
 3. Sä löydät aina kyllä vaikka mitä ihanuuksia. <3

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on Tipun persoonaan sopiva kassi. Kattilat ottaisin minäkin :D

  VastaaPoista
 5. Nyt on kyllä ollu vähä putki päällä, kieltämättä :)
  Mutta mistäs lyödään vetoo, että kohta tulee "kuiva kausi" ja mistään kirpparilta ei löydy yhtään mitään...
  terv.nimim. lasi AINA puoli tyhjä :D :D

  VastaaPoista
 6. Oi ihana tuo bambilaukku :) Just hyvä Tipulle!
  Ja sait nyt myös leikkimökkiin kivat kattilat :D myös yhtä ihanat kuin ruususetkin.
  Ens kerralla sit Jankaan ;D

  VastaaPoista
 7. Emmi, saat sitten kertoo, että mistäs päin se Janka nyt löytykään...:P :D

  VastaaPoista