23.6.2010

Terveisiä Porista!

Käytiin Porissa yks yö pötköttelemässä. Eilen oltiin Kirjurinluodolla ja tänään  käytiin ihmettelmässä Yyterissä. Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta, mutta tuuli oli sen verran kylmä että pitkähihaset oli päällä. Paitsi tietenkin Pojalla, joka kävi uimassakin :D
  

Pienimuotonen kirpparikierros tehtiin keskustassa aamulla. Mulla oli kartasta katottuna jokunen kirpputori, mutta matkan varrelta löyty pari muuta ja ne valmiiks katotut jäi katsastamatta :D
Täytyy kyllä ajella joskus ihan kirpparikierrokselle sinne (varaudu Äite! :D), sen verran oli kaikkee osteltavaa. Matkakin on aikas lyhyt, ei oo tullu vaan aiemmin käytyä.
Eka osuttiin Sisätorille. Oli tosi paljon uuttakin tavaraa (miinusta siitä), mutta paljon vanhaa tavaraa (Arabian voipyttyjä sun muuta) ja hyväkuntosta vaatetta. Sieltä ei kuitenkaan lähteny mukaan kun vitosen Humppila. Ois ollu toinen samanmallinen, mutta vähän isompi, mutta en nyt hevostellu vaan ostin yhen vaan.


Hyllymeri-kirppikselle osuttiin myös vahingossa ja siellä oli kanssa paljon hintatietosta Arabiaa ja muuta vanhaa myynnissä. Olis ollu Humppilaakin vaikka sun minkälaista ja ihan kohtuuhintasta, mutta ne nyt jäi sinne. Sen sijaan oli ihan pakko ostaa tää vaaleenvihree keittiövaaka, hinta 3.50€...nyt pistin sen verannalle, mutta en tiä sitten kesän jälkeen mihin se menee. Keittiössä on kuitenkin jo kaks keittiövaakaa ennestään...Mää taidan kerätä tämmösiä keittiövaakoja(kin)...:D
Väri ei tässä oikein näy kunnolla, no aika hailu se on, kun vertaa tähän seuraavaan minttuun pikkukaveriin, joka oli myöskin ihanpakko ostaa. Oli niin söpö ja halpa (1€)! 
  
Ei tänkään väri tässä näy niinkun luonnossa.Tällä on sellanen kova muovinen kansi, jossa kahva, jonkinsortin matkakirjotuskone siis.
Nyt sitten vaan kesäkirjeitä kirjotteleen...
  

Löyty sieltä emalimukikin eurolla,  mulle yks hame syksyä ajatellen ja Poika halus eurolla kasvunvaralle Nightwishin t-paidan :D8 kommenttia:

 1. Kiva kun oli mukava matka, sää kyllä suosi teitä.
  Ihania tavaroita olet taas löytänyt, sulle tulee vaan uusia keräily kohteita niin paljon että mihinkään ei mahdu :D
  Olen jo lähtökuopissa niille kirppareille ;D

  VastaaPoista
 2. Porissa ei oo tullut käytyäkään kuin yhdesti.Muistaakseni.Ohikulku matkalla.Sen verran miehenkin kaasujalka hölleni että lapset saivat pulahtaa samaisessa Yyterissä.
  Ja noita kirppiksiä minäkin haluaisin kierrellä vierailla paikkakunnilla(vieläkö vaan sais aikaan ja menis niille vieraille paikkakunnille!!)mutta kun koko muu perhe ei oo ollenkaan moisesta kiertelystä innostuneita.Edes Tuulihattu,enää.
  Tuo vaaka on aivan ihku.Ja mikä hinta!Olen myös suunnitellut alkavani kerään vaakoja,muttei oo kohalle sattunut.Eikä meille ees oikeesti mahu.Mutta varmasti oisin myös ostanut tuon jos olisin löytänyt.Upea!Kuin myös kirjoituskone.Söpö!Tosiaan ,yllätäppäs joku ystäväsi kesäkirjeellä.Varmasti olisi aitoa ihastusta sillä Eihän oikeesti kukaan viitsi alkeellisia kirjeitä lähetellä..
  Ihana myös tuo kukkalaatikko,sopis meillekkin :)
  Romaanihan tästä tuli,kirjoitin sulle jo toisen romaanin mun blogiin...varmaan pitää nyt munkin löytää kirjoituskone(yhtä söpö,muu ei käy :D) että voitais kesäkirjeitä kirjoitella kun tätä asiaa vaan tuntuu olevan... :D :D :D

  VastaaPoista
 3. Äite, no, hyvä ja vielä kun saadaan pappa lastenvahdiks, niin eikun menoks :D :D

  Marika, oli nyt ensimmäinen kerta että pääsin oikeestaan millekkään kirppikselle kun oltiin reissussa. Päätin etukäteen ja kattelin netistä ja tein matkamittauksia sun muuta. Olin valmistautunu, että käyn yksin, mutta muut halus tulla mukaan. Ei ne aina halua ja siks ei oo tullu oikeen käytyäkään. Pitäs aina keksiä joku kiva tekeminen muille siks aikaa johki viereen, niin vois onnistua tommoset vieraspaikkakuntakirpparireissut useemmin. Yksin ei tuu lähdettyä. Tonne Poriin jos Äiten kyydillä joskus pääsis toiste :P :D Oli mun mielestä suht pieneks kaupungiks jotenkin hankalan olonen liikenne...vaikka Tampereella osaan kyllä ajaa (tai niin kuvittelen ainakin :P)
  Mulla on nyt noita vaakoja osunu taas viime aikoina silmiin useempia noin viiden euron kappalehintaan. Yks sininen jäi jokin aika sitten ostamatta kun järki huusi, etten tartte sellasta. Nyt tietty vähän kaihertaa. Voin ostaa sulle niitä rekkalastin jemmaan, saat sitten kun tuutte Tampereelle joskus lomalle :D :D
  Jee, kesäkirjeitä aletaan kirjottaa heti kun saat hommattua koneen kanssa! :D Mulla on muute yks lapsuudenystävä jonka kanssa aika ajoin lähetellään ihan rehellisiä kirjeitä.Jos minä oon juntti enkä oo enkä käytä facebookkia, niin se on vielä enempi,ei laita edes sähköpostia :D :D Oikeet kirjeet on niin mukavia!Kirjotan kyllä tietsikalla kun ei mun käsialasta saa selvää erkkikään...
  Noita kukkalaatikoita myi keväämmällä täällä Vapaavalinta, varmaan muutkin noi halpaketjut, ei ollu pahan hintanen, jotain n.3€ muistaakseni. Ostin samaa sarjaa vihreen pikkusen kastelukannun.

  VastaaPoista
 4. No on ihastuttavat vaaka ja kirjoituskone, kelpais mullekin! Tokmannilta on mekin ostettu tuota sarjaa kukkapurkkeja. Huokeita oli.

  VastaaPoista
 5. Joo,raivaan tilaa vaaoille,vaikka ihan tuosta olohuoneen nurkasta.. :D Tilaa löytyy,kun vain haluaa. ;D

  Mää en myöskään oo mikään facebook-ihminen.Painostuksen alla liityin viime maaliskuussa,kun meidän ihana työporukka hajos.Onhan sieltä mukava seurata,mihin kukanenkin työllistyy ym.Itse oon päivittänyt tasan kertaa:Kun aloitin työharjoittelun ja toisen kerran kun sain koulupaikan..

  Heti jussin jälkeen alkaa siis kirjoituskoneen metsästys! :)

  VastaaPoista
 6. Niin:tasan 2 kertaa :D
  Ihan hyvä vissiin ollakkin jussi ilman nettiä kun tuo kirjoittaminen on tökkinyt aikas pahasti viimeaikoina..

  VastaaPoista
 7. Oih, tuo kirjoituskone on todella ihastuttava!!!

  Hyvää juhannusta teitin poppoolle :)

  VastaaPoista
 8. Ohops tännehän oli vielä tullu vaikka mitä kommenttia, kiitos vaan kaikille tasapauolisesti! :)

  Lykkyä Marika kirjotuskoneen mettästykseen ! :D

  VastaaPoista