13.6.2010

Kirppistelyä ja I love Ikea

Aika vähän taas tullu käytyä kirppareilla. Jossain kuiteskin. Eilen käytiin koko perheen voimin Pirkkalassa ja Lakalaivassa, eikä ihan tyhjin käsin pois lähdetty.
Alfalta löyty vitosella Humppilaa (mietin taas eilen, että mikä idea kerätä noin ruman värisiä lasiesineitä...:P:D)
Sieltä löyty myös Pojalle paita ja Tipulle mekko, niitä en nyt(kään) kuvaillu.

Lakalaivasta, (mikäsenkirpparinniminytonkaan) ostettiin kaks peltipurkkia(muovinen kansi, missä lukee OKA). Moisia en oo ennen nähny. Googlella löyty huutonetistä vaaleenpunasena. Maksoin sentään vähemmän kappale mitä siellä pyydettiin.

 

Viime viikolla käytiin koko porukalla Kangasalla kirpparoimassa. Taidan kerätä noita lasisia sitruspuristimia...:D Pikkusin eli toi ylimmäinen sieltä.
  

Samasta paikasta emalikippo kolmella ja puolella eurolla.

 

Torstaina kävin Pyynikin näkötornissa runoja kuuntelemassa ja ennen sitä poikkesin Pelastusarmeijan Kirpputorilla. Mittojen alla oleva emalikippo sieltä, 1.5€. Viidentoista euron jäätelökone jäi ostamatta, koska olin hukannu rahapussini...pussi löyty kotona sitten autosta. En jaksanu enää lähtee hakeen, joten karppijäätelöt saa vielä odotella.


Eilen käytiin viimein Ikeassakin pyörähtämässä (tosi viisasta lähtee tästä vierestä sinne lauantai-ryysikseen :P...). Jee, jee, sieltä polyesteripitsiverhot olkkariin! Nuukana ostin tietenkin kahteen ikkunaan yhdet verhot :D (ikkunat nurkassa). Mieskin sano, että hyvin käy. 
 

Illan pimetessä tuhrustelin sitten  tyynyjen kevätpäälisiin (tai kahteen niistä) verhonpätkästä pääliset ja näin ollen ei tartte nyt mitään kesäpäälisiä hankkia. Hoidin homman ilman konetta, koska kone on lainassa...eli mallia viritelmä. Niistä mies sano, että sää se jaksat aina yllättää :D :D
  
Verhonpätkästä oli tarkotus tehdä lampunvarjostimeen uus päälinen, muttei se oikee toiminu. Käärin siihen  sitten vaan pitsinauhaa. 
Olkkari on nyt ihan eri näkönen, tosin kyllä sohvakin on pistetty poikittain keskelle lattiaa, missä se ei oo ennen ollu. Minkähän takia en oo aiemmin älynny?
6 kommenttia:

 1. Mukavia löytöjä!Nuo sitruspuristimet on kyllä tosi kivoja..en oo ennen ees nähny kun täällä sun blogissa eka kertaa..livenä siis never :D
  Ja tuossa emalikipossa on sitä jotain..taitaa meiltä mökiltä löytyä vastaava..kai.
  Verhot ja tyynynpäällinen ovat hienoja.Mukavaa että miehetkin jaksavat ottaa osaa sisustamiseen,ainakin kommentoimalla :D :D

  VastaaPoista
 2. Löytöjä löytöjä! :) Sievät kuvat noissa peltipurkeissa!!

  VastaaPoista
 3. Mainioita löytöja ja hauska tyynynpäällisviritelmä! :)

  VastaaPoista
 4. Joo, pitkästä aikaa itestäkin tuntuu siltä, että teki löytöjä :)

  Marika, en oo määkään kyllä aiemmin noita sitruspuristimia nähny....mistä lie nyt sitten tipahtaa nokan eteen :D
  Meillä ei kyllä mies huomais mitään, jossen jankuttas, että kato ny :D :D

  VastaaPoista
 5. Mullakin on addiktio sitruspuristimeen. Löysin juuri Indiskasta vastaavan lasisen! Kivoja muitakin löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Moikka vaan Kotilo! Jos noita puristimia vielä kertyy, niin pitänee keksiä niille joku hauska säilytyspaikka. Ikkunanväliin niitä jo vähän suunnittelin.
  Pitää käydä sun blogias kuikuilemassa joku päivä tässä :)

  VastaaPoista