12.11.2010

Jouluenkeli


Keskiviikko-iltana innostuin yhen äkkiä värkkään enkeliä kun muistin että mulla on yks pää ja kädet jemmassa. Keväällä kyllä aattelin  Noidan tekemisen jälkeen, että ei kiinnosta kyllä enää yhtään tehdä näitä. Tän päätä oon vähän hyljeksiny, koska oon ihmetelly, että se on ihan kenollaan. Nyt sitten hoksasin, että täähän on roikkuun tuleva.Rungon tekeminenkin sitten meni vähän erilailla, eli talouspaperirullaa ei olleskaan. Telkkaria katellessa vääntelin tämmösen kehikon.
Mekko on Kontista aikoja sitten ostetusta lakanasta. Ihastuin paljon tohon ruusukirjailuun mutten oo keksiny mitään, mihin oisin lakanaa tarttenu. Tähän mielestäni oikein passeli, mekko ei ois noin hieno ilman ruusuja. Helmaan ja rintamukseen ompelin pätkät puuvillapitsiä. Vyötäröompeleen päälle sidoin tota sikssaks-nauhaa, takana pieni rusetti. Hyödynsin taas valmiita saumoja ja sen takia tää onkin nyt jopa lähempää tarkastelua kestävä :D Helman ompelin koneella, mutta kaiken muun käsin suoraan enkelin päälle. Alushameen tein mökiltä mukaan lähteneestä reikäsestä pitsiverhosta. Koitin saada vähän muhkeutta alle, ettei vaan riippus alaspäin.
Siipiä ei tietenkään ollu tämmöstä varten, joten lainasin verannan pikkusiivet ja laitoin kuumaliimalla kiinni.
Tän tekeminen oli tosi hauskaa, eikä menny kauan. Tuli mieleen, että ehkä meijän omenapuu saa viimein ens keväänä sen Keijuasukkaan, joka yleensä vaan jättää ne  pyykkinsä narulle ;)

Mulla ois muuten Joulupukin pää ja kädet kanssa...jostain syystä ei sen tekeminen nyt kyllä innosta ollenkaan....ei siitä saa muoria väännettyä mitenkään :D

Hyvää viikonloppua!:)



Psst..Arvonta!


18 kommenttia:

  1. Tosi kaunis enkeli.

    Meillä olis kanssa noita enkelijuttuja,joskus tehtiin paperista mekkoja.Ovat nyt kyllä ihan lintallaan.

    Mukavaa viikonloppua,tonttu tomeralle ja perheelle.

    VastaaPoista
  2. Oi, oi! Onpa hieno ja tuon mekon ruusukuvio on aivan ihana.:) Ai tuollalailla ne kädet saa kiinni!

    Hauskaa viikonloppua!
    Paula

    VastaaPoista
  3. Upee, mahtava ♥ Kyllä tuli kaunis enkeli. Kangas on kuin tehty mekkoon :)

    VastaaPoista
  4. Voi että on upee enkeli!! Ihan mahtava!!!

    VastaaPoista
  5. Kylläpä olet kauniin Enkelin tehnytkin. Todella taidokkaasti ja saanut wanhoille jutuille uuden elämän Enkelin mukana. Kiitos hyvästä kuvasta myös, teen varmasti, en siis tuollaista osaa, mutta matkin parhaan taitoni mukaan :) pitsejä on mullekin kertynyt..ja jokunen kirjailtu liinan reuna, joka liina on kelvoton :)
    KIITOS!
    ja mukavaa viikonloppua :)
    tuksu

    VastaaPoista
  6. TOSI K A U N I S!!<3
    Mullakin on tuolla askartelu kaapis posliinipäitä enkeleitä varten... josko niitä sais kans joskus tehtyä... Tämä kyllä inspiroi!

    VastaaPoista
  7. Tuostahan tuli tosi ihana ja totta puhut, mekkoon sopii ihan täydellisesti toi ruusukangas! Mä en kyllä sais ikipäivänä tuollasta aikaiseksi, olet kyllä tosi taitava!!

    VastaaPoista
  8. toi alempi kuva näyttää ihan modernilta taiteelta! Hieno ois siis vaikka silleenki ;) Tosi nätti tuo valmis enkeli!

    VastaaPoista
  9. Kaunis on enkeli! Mä olen kans joskus vuosia sitten tehny pari tollasta ja siitä asti on askarteluboxissa lojunu yks pää ja kädet....ei vaan ole inspistä tullu.

    VastaaPoista
  10. Hei ny mä keksin! Ostan Barbien hääpuvun ja liimaan pään ja kädet ja siivet siihen?! :D

    VastaaPoista
  11. Ohos! Onpa hää sievä liitelijä!

    Mä en ole koskaan uskaltautunu näihin juttuihin, kun ne irtopäät ja irtokädet ovat näyttäneet jotenkin tosi pelottavilta. :D

    VastaaPoista
  12. JaanaElina: Kiitos :) Mulla on yks ostettu sellanen paperinaruvaatteinen. Mutta on kanssa jotenkin lintsallaan ja sitten se puku on jotenkin tönkkö, että kun aloin itte tekeen, niin en oikeen saanu silleen tehtyä mieleistä ja siks kankailla. Ei oo kyllä pariin Jouluun ollu esillä, pitäsköhän vähä tuunata sitä ;)
    Kiitoksia, samoin!:) On vähä sellanen olo, etten tee tänä viikonloppuna yhtään mitään :P :D Paitti koristelen Isänpäiväkakun.

    Paula: Kiitos :) No ainakin tolla tavalla kädet saa kiinni, saattaa olla muitakin tapoja. En muista kattoinko joskus jostain vähä kokoomisvinkkiä kun ekaa tein...Muistan ainakin, että niitä kädentynkiä pyörittelin, että mihinkäs ihmeeseen nää muka tulee kiinni :D
    Kiitos, samoin sulle! :)

    Äite: Kiitti :) Mietin vähä, että muuttasko tää teille...?

    Liisa: Kiitoksia :)

    Tuksu: Kiitos :) Osaat, osaat, ihan varmana. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta. Kiitti, samoin! :)

    Kiitos Maaka :) Nyt sitten enkelitehdas pystyyn kun on tarvikkeitakin jo valmiina! :)

    Heli: Kiitos :) Kylläpä saisit, ei oo vaikeeta. Pitää vähän pipeltää, se vaatii mielenkiintoo, muttei niinkään taitoo.

    Sanna-Pauliina: :D Täytyy sanoo, että en ehkä itelleni kuiteskaan ottas tommosta modernia taidetta...en kyllä oikeen mitään muutakaan :D Kiitos :)

    Anna-Clarissa: Kiitos :) Barbin puku ois muuten aika hyvä idea :D Taitaa mennä aika kohilleen mittasuhteissa pään ja käsien kanssa. Siinä tapauksessa pitää vaan vartalo rakentaa mekon sisään eikä päinvastoin. Näemmekö sun blogissa siis hääpukuenkelin? :D

    Kiitos Eve :) Saattahan ne irtoraajat vähä hämmentävät olla ;D ;D

    VastaaPoista
  13. Kaunis, kertakaikkiaan! Paljon kauniinpi kuin ne paperista värkätyt, joihin itsekin joskus sortunut. Tajuamatta muuten, ihmetellyt vaan tuota kenollaan olemista! Ja nyt aloin sitten pohtia, että onko mulla korjussa vielä jossain noita päitä... Kiitos vierailustasi, palaillaan taas!

    VastaaPoista
  14. No jos enkeli välttämättä haluaa meille muuttaa niin tervetuloa :D Raaskitko antaa "häädön" on se niin kaunis ♥

    VastaaPoista
  15. Todella ihana kangas tuossa mekossa... on kyllä kun nenä päässä tuolla enkulilla jospa minäkin noita kankaita löytäisin.... sattuu vaan semmosia hoopoja mulle...:D

    VastaaPoista
  16. Äärelä: Kiitos- Palataan! :)

    Äite: Kyllä se välttämättä haluaa :)

    Mimmi: Mulla on muutama pitsityynyliina tuolla jemmassa ja aattelin, että semmosesta vois kanssa mekkoo koittaa...ohan se valkonen sitten vaan paljon haljumpi kun mitä tommonen kirjailtu. Jospa sullekin vielä joku kiva kohille osuu :) Mutta sillon ei tosiaan löydä ku ettimällä ettii :P

    VastaaPoista
  17. Siis aivan upea ihastuttava enkeli ♥

    VastaaPoista