19.5.2010

Omenapuuthan on melkein kukassa!

Miten lie näin huomaamatta ja äkkiä nupulle menny :-O
Sehän tarkottaa myös sitä, että Keiju on heränny talviunilta ja on pessy mekkonsa! Polkupyöränsä on kanssa kaivanu esille ja pistäny linnuille pöntön. Omaa mökkiään ei toistaseks ainakaan vielä meidän omppupuuhun rakentanu...sen rakentaminen eli kunnostaminen on harkinnassa. Viime kesän se lepäs tallissa ja saattaa olla, että vielä tämänkin kesän...
  
Uskollisesti myös kylpyamme laitetaan Keijulle,  orvokin taas pistän...siks en sitä nyt vaivautunu peseen kun multaan menee joka tapauksessa.
  

Ammeen läheltä löyty ketunleipää! En oo aiemmin huomannu. Poika pisteli kyllä osan jo poskeensa.Liekö edes jääny mitään jäljellä, ei niin kovin isosti ollu.


Tää on yks toinen Keiju, asuu kukkapuskissa.

Tipu viihtyy loistavasti hiekkalaatikolla. Otettiin se parvekkeen aurinkovarjo ja nappastiin varresta puolet pois. Nyt voi huoletta istua hiekkakakkuja tekemässä (hajottamassa :D) vaikka kuinka pitkään.
 
6 kommenttia:

 1. Ihanan kylpyamme!! Kyllä siinä kelepaa keijun kylpeä :) Mä rakentelin pienenä talvisin lumesta keijuille talviasuntoa... näytti ihan iglulta. Joku keijumökki oliski kiva kesälläki :)sais sitte Ronjan kans satuilla... :)

  VastaaPoista
 2. Oih, kuinka monta keijua teillä asuu? Ja ketä he ovat?

  VastaaPoista
 3. Sari, ekana vuonna kun noita keijujuttuja virittelin, satuilin pojalle kanssa pihakeijusta, mutta ei poikaa oikein keijut kiinnostanu...tonttujutut enemmän. Nykyään on jo niin kriittinen, että mikä on mielikuvitusta ja mikä ei ja jos ei oo mielikuvitusta, sit voi alkaa pelottaan...Tipu kun vähän kasvaa, niin toivottavasti innostuu :)

  Haltiakummi, jos peltistä keijua ei lasketa, niin yks Keiju tiedetään varmaks. Se on niin kaunis, ettei uskalla näyttäytyä, pyykit vaan jättää...nimeltään Helmiina. Joku vuosi takaperin puuta asutti Ludmila-keiju, mutta rähjäänty reissussa pahoin ja pysyttelee nykyään poissa näkyviltä. Jos saa kerättyä tarpeeks tammenterhoja maksuksi Keijujen Kauneusklinikalle, saattaa vielä jonain päivänä tulla takasin ;D

  VastaaPoista
 4. Voi hyvänen aika miten herttainen pieni kylpyamme, tuoli ja kannu! Miten voikin esineet olla noin suloisia! :)

  VastaaPoista
 5. Oih,mitä ihania pieniä yksityiskohtia,taas!Keijun vaatteet pyörineen aivan loistojuttu :)
  Kaunis pihapiiri!

  VastaaPoista
 6. Nopeaa tuli kesä tänä vuonna! Yhtäkkiä vaan koivukin täydessä lehdessä ja tuomet kukkii jo vaikka yleensä vasta kesäkuussa on niiden aika! Hirmuisesti saa vehreydestä uutta energiaa ja valoa riittää :)

  VastaaPoista