10.11.2010

Kukkia, kukkia ja kukkia & vähän muutakin

Kattokaas mitä posti toi mulle tänään! :)
Voitin Haltiakummin Yllätysarvonnassa ja palkinto oli varsinainen kukkalähetys :)

Vetskarikukka pääsi jo talvitakin rintamukseen.

Virkatut pääsee hattuun ja villatakkiin.

Origamitulppaani on tosi makee. Haltiakummi vihjas myös mistä teko-ohjeen löytää. Jos vaikka jossain vaiheessa rohkastusin koittaan. "Onnen oivalluksia" on tänään iltalukemisina.
Kiitos, kiitos tosi paljon hienosta palkinnosta!! :)

Haltiakummin blogia kannattaa käydä kuikkimassa, siellä on tosi hienoja ja kekseliäitä juttuja! Kuten esimerkiks Tapettitaulut ja Talvipuu, josta löytyy eri vuodenaikoihin variaatiot.  Tosi hienoja! Blogin tekstikään ei oo tylsimmästä päästä, välillä saa hihittää ihan kunnolla :D

Piti tänään olla saippuatalkoot, mutta peruuntu sairastumisen takia. Soittelin sitte Äitee hätiin tuhoon leipomuksiani kun tiesin että on "nurkilla".


Ja kuppimuffinseja. Olin nähny näitä Ajan Patinaa-kirjassa ja Liisalla. Muffinssit oli kyllä liian pienet noihin kuppeihin...vaikka kupit onkin mokkakupit. Piti tehä luumumuffinsseja mutta teinkin sitten ajatuksissani mustikkamuffinsseja...:P Ohjeen googletin jostain keskustelupalstalta ja sovelsin sen verran, että laitoin maidon sijaan glögiä ja mustikoita enempi. Päällä sokerikuorrutetta, johon sotkettu sekaan vähän mustikoita.

Kehittelin oman joulunamureseptin :D :D
Kuivattuja omenakanelilastuja pienemmiks pilpottuna sulaan tummaan suklaaseen kera Lidlin pähkinäsekotuksen(pienin pähkinätkin). Vuokaan ja verannalle jäähtyyn.
Omenalastuja meni koko se pussillinen, pähkinöitä vajaa puoli pussia ja suklaata 200g. Mielestäni ihan onnistunu sekotus.

Nää jäi tällä kertaa syömättä. Kaverilta kopsatun sarvireseptin täytteet (juustoraaste, aurinkokuivattutomaatti ja punanen pesto) laitoin lehtitaikinakääryleen sisään ja leikkasin paloiks.
Rumia mutta hyviä.

Semmosta koemaistelua taas ollu, että varmaan vois koko karppauksen unohtaa Joulun yli...:P :D

Kaikki lumi ei oo vielä sulanu, vaikka kyllä aika vetistä on. Poika teki koulusta tullessa pihaan lumiakan :)



















16 kommenttia:

  1. Ihania oli leipomukset, kyllä niitä tuhosinkin :) Kiitos ♥ Maha on vieläkin turvoksissa :D

    VastaaPoista
  2. Kukkia on tosiaan monenlaisia.Kivasti niille jo käyttöä keksitkin.Hieno palkinto.

    Pitää käydä kurkkimassa ajan kanssa haltiakummin blogia,heräsi mielenkiinto.

    Herkkuja nam,mutta katson taas muualle.Farkut kiristää vielä.

    Mukavaa torstaikkii päivää sinne.

    VastaaPoista
  3. Nam, mitä herkkuja. Ja upea palkinto!

    VastaaPoista
  4. Ihania kukkia ja ihania leipomuksia. Paistoitko siis muffinssit noissa kupeissa? et varmaan, luin ehkäpä huolimattomasti. Ihanan herkullisen näköisiä ovat!
    Mitäs se sun Äitee puuhaa, kun blogi ei päivity???eihän se kuitenkaan kipee oo, koska liikenteessäkin oli... *miettii hiukan huolissaan*
    Kivaa loskaviikon loppua sinne :)
    tuksu

    VastaaPoista
  5. Ole hyvä Äite. Täällä turvottaa kanssa :D

    JaanaElina: Kiitos :) Se hyvä näissä blogihommissa on, että kattelemalla ei liho :D
    Kivaa torstaita sullekin! :)

    Merja: Kiitos, kiva kun poikkesit :)

    Tuksu: Mää Äitelle jo sanoin, että käy sun blogissa kun huomasin että kyselit sen blogissa...oli tänään illalla käyny omassa blogissaan vastaamassa sun ihmettelyyn. Ei se kipee oo, taitaa töitten jälkeen mennä aika kotihommissa...niin ja virkkuuhommissa :D
    Niin, muffinssit. En paistanu noissa vaan laitoin sinne sitten valmiina ja kuorrutetta päälle :)
    Kiitos, samoin sulle! :)

    VastaaPoista
  6. Ihania leivonnaisia!
    Kyllä sen karpaamisen kanssa voi ottaa taukoa, varsinkin joulun aikaan.
    Minäkin meinaa pikkujoulussa ja jouluna vähän livetä karppauksen kaidalta tieltä ja jatkaa sit taas karppaajan elämää joulun jälkeen ;D
    Torstai on toivoa täynnä!
    -päivi-

    VastaaPoista
  7. Onnea kukkavoitosta!
    Suussasulavia leivonnaisia oot taas tehny ja nuo suolaset varmasti on tosi hyviä!
    Hieno lumiakka,meillä on vain semmonen tosi tosi pieni ukko pihalla.Ei oo ollu oikein lumiukko keliä...Niitä odotellessa mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  8. Ihana kukkapalkinto, onnea!!

    Taas on olleet näpsäkät ja taitavat kädet työssään!!

    VastaaPoista
  9. Ihana kuva tossa yläbannerissa, niin söpönen partanaama keinumassa.
    Minäkin olen joskus karppausta kokeillut, väänsin imeläntuskissani kaiken maailman karppikakkuja, toiset onnistui toiset ei, toiset maistui toiset ei...Ei musta kyllä sitten siihen touhuun loppujen lopuksi ollut, tykkään ihan liikaa esim.leivästä ja viljatuotteista yleensäkin.
    Minä päädyin siihen tulokseen, että silloin kun herkutellaan herkutellaan kunnolla ja se on siinä. Ei kylläkään ole kiloja kovin paljon karissut, mutta en ole luovuttanut vielä...muutama keino on vielä kokeilematta...;=)
    *********
    Lunta sais tulla maltilla ja silleen että hiihtämään pääsis. ei toki niin paljon kun viime talvena.
    Huh...
    **********
    Hauskoja kukkasomisteita.

    Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista
  10. Oijoi, tosi mukava päivitys ja mikä ihana ylläripaketti. :)

    VastaaPoista
  11. Päivi: Kiitos :) Viime vuonna pidin karppailusta taukoo Joulun aikaan, venähti kyllä pari viikkoseks tauoks ja sen jälkeen ei enää kyllä sujunu niin hyvin painon lähdön kannalta. Tosin, ei se painon lähtö kyllä mulla enää oo se tärkein syy vaan se, että kaikenmaailman ihmemahakivut on hävinny kokonaan.Tässä Joulun alla vaan tulee leivokseltua aika lailla ja se koemaistaminen on aina se missä lipsun :D

    Kiitos Marika :) Meijän akasta on enää jämät jälellä :/

    Kiitos Liisa :)

    Tuija: Kiitos :) Mää luulin kanssa, että mulle leipä tulee oleen iso kynnys, mutta eipä oo ikävä ollu. Kuidun takia tossa jo vähän koitin ruisleipää syödä joka päivä vähän, mutta maha ei tunnu tykkäävän. Nyt sitte pala sillon tällön näkkäriä tai ruisleipää.
    Kiitos, mukavaa loppuviikkoo sullekin! :)

    Kiitos Pinja :)

    VastaaPoista
  12. Nam mitä herkkuja!!!! Suunnittelen ens viikoksi kiitosta työssäoppimispaikkaan ja täältä sain hyvät vinkit :)

    Ihana kukkameri <3

    VastaaPoista
  13. Kiva että arpajaisvoitto ilahdutti :) Tunnustan, että itse olin ihan tohkeissani tuosta aukeavasta kukka-kortista, minkä idean keksin yön pimeinä tunteina ja halusin sitä sitten teille kokeilla. Niin tosiaan, nuissa virkatuissa kukissa on seassa heijastinlankaa matkaasi turvaamassa! :) Ollos hyvä ja kiitos!

    VastaaPoista
  14. aNNa: Kiva jos sait vinkkiä. Itte opiskeluaikana vein viimesenä päivänä yhteen paikkaan suklaariisimuromöttösiä muutamalla erilaisella suklaalla (minttukrokantti, appelsiini tms)...niitä meni ihan tolkuton kasa pienellä aikaa, hyvä kun jotkut maltto lähtee kotiin kun työvuoro loppu :D :D

    Haltiakummi: Kortti onkin ihan sikahieno. Pitää semmostakin koittaa uskaltaa kokeilla joku kerta. Aika yksinkertasella idealla toooosi hieno ja näyttävä! Oot aika korttimaakari :) Ai se on heijastinlankaa, no vau. En oo tiennykkäänettä sellasta on, kattoin kyllä että jotain siellä on, mutten yhtään älynny :D Kiitos vielä! :)

    VastaaPoista
  15. Saippuatalkoot olis joskus kiva juttu, olis turinaseuraa... Meillä ei ole vielä noin paljoa lunta, vaikka tiistaina olikin kaamea pyrytys, taidetaan kyllä olla ainoat seutukunnalla, jotka sinnittelee kesärenkailla...

    VastaaPoista
  16. Äärelä: Kyllä kaksin tai porukalla sujuu mukavammin...harvemmin vaan ketään on käsillä kun inspiraatio iskee.

    VastaaPoista