19.2.2010

Viritelty Villa Hakkarin suklaakakku

 
Ohjeen löysin joskus syksyllä Karppauspalstalta, johon se oli lukemani mukaan bongattu Me-lehdestä.
Villa Hakkarihan on ravintola Lempäälässä. Jossa en oo koskaan käyny, mutta oon käyny Hakkarin ylä asteella seiskaluokan joskus :D :D

Mutta siihen virittelyyn, mitä ohjeelle tein. Tein pienemmän annoksen eli tuli lätyskäisempi eli oisko toi sitten torttu.  Alkuperäsessä ohjeessa oli 9 dl kermaa, itte laitoin vaan 4 dl. Suklaan määrää vähensin myös ja laitoin 125 g Lidlin tummaa suklaata (81%) ja 100 g Maraboun tummaa minttusuklaata. Maraboun minttusuklaassa on tietenkin enemmän hiilareita, mutta antaa se semmosen säväyksen että oksat pois (jos sattuu minttusuklaasta tykkään). Laitoin myös varmuuden vuoks liivatetta, jonka sulatin kahviin..tietenkin kämmäsin sen liivatteen kanssa ja toinen vieraista sai tänään liivatemällin huuleensa... :P
Vieraille tarjosin lisänä vanilliinisokerilla makeutettua kermavaahtoo. Toi mintun maku kyllä tekee kyllä sen, ettei sitä mun mielestä ehkä ois ees tarvinnu. Jos ois ollu kokonaan 81 prossasta ois ollu oudoksestaan aika kitkerää. Terveisin nimim. hän, jonka mielestä ainut oikee suklaa oli vuosi sitten Fazerin sininen.... :D :D

3 kommenttia:

  1. kyllä näyttää herrrkulliselta :) toivottavasti mummukin saa joskus maistaa.

    VastaaPoista
  2. Namo, tuo kakku oli herkullista :)

    VastaaPoista
  3. Mummu saa maistaa Tipun synttäreillä. Tosin kehittelen tohon päälle lisäks jonkun muun moussesysteemin (karppia tieteski).

    VastaaPoista