31.7.2010

Hyvä kirpparipäivä!

Aamupäivällä suunnattiin nokka kohti Lakalaivaa.Otan sen kyllä ihan vakkarikirpparilistaan, ei ollu turha reissu.
Gladiolukset mielessä hoksasin tonkan. Tai kaks tonkkaa, toinen oli hippusen pienempi ja siinä oli kansi, mutta kannella en tee mitään. Kummankin hinta oli 20€ ja tää isompi lähti meille.Hinta oli mun mielestä ihan kohdillaan. Jos en väärin muista, niin tämmösiä oon nähny 40-50€:lla.

Samalta kirppikseltä löyty Äitelle mökille saunalle pari pikkutaulua ja pari lyhtyä. Taulut ja alemman kuvan lyhty oli pöydässä, missä kaikki oli -50%, mutta unohdin sanoo kassalla ja näin ollen maksoin niistä täyden hinnan. Noh, ei ollu pahat, mutta varmaan taas ainakin vähän aikaa muistan taas, että kassaa pitää muistuttaa...

Tähän lyhtyyn mallasin pikasesti mun nukkekotikokosia kylppärikalusteita. Ovela lyhty, lasi vaan edessä, muuten umpinainen. Varmaan jossain vaiheessa värkkään jotain laattalattiaa ainakin siihen.


Sitte ajeltiin lapsuuden kotipitäjän maisemiin ja käytiin ekaa kertaa Klaffi ja Piironki-kirpparilla. Täytyy mennä toistekkin!Mukavasti tavaraa ja ystävällinen palvelu.

  
Tästä tulee maljakko.

Tässä oli nätit (ja syksyset) värit. Ihanainen vanha kermanvärinen ruusupurkki sinne jäi, koska en raaskinu kuutta euroo maksaa niin pienestä :D

Loppuun vielä kuvat mun värkkäyksestä. Ylen Kesäkirppis-ohjelmassa, jaksossa missä oltiin Keuruulla, Aija Rouhiainen muokkas joustopitsisestä paitapuserosta boleron. No, kas kummaa, multa löyty samanlainen, mutta musta (tai oikeestaan kaks :P)..intouduin toista leikkeleen ja ompeleen. 
Nyt on mullakin bolero! Pikkusikko mallina.

9 kommenttia:

  1. Ihania kirpparilöytöjä!
    Ja bolerosta tuli tosi hieno!
    Mukavaa lauantai-iltaa sinne :)

    VastaaPoista
  2. Katariina, eikös ookkin. Olin pitkästä aikaa ihan täpinöissäni kun löyty kaikkee.
    Kiva kun poikkesit, tuun käymään vastavierailulla joku ilta.
    Kiitos, samoin sinne! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä! Siellä Lakalaivassa mekin on muutamia kertoja käyty ja tykkään! Klaffissa ja Piirongissa on käyty useampaakin otteeseen. Kiva kirppis sekin.
    Sun löydöt ovat ihania ja tuo "kylppäri" on huippu! Mulla on kahden "rouvan" kahvikutsut pienessä lintuhäkissä :) sanoovat, että mummo on seonnu :) Ai mää vai?
    en suinkaan, olen vain luova :)
    Mukavaa pyhänaikaa sinne :)
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Tuksu, meinaan kyllä alkaa siellä Lakalaivassa käymään useemmin, on tullu käytyä vaan Kangasalla Pirkan kirpputorikeskuksessa, eks ne oo sisarliikkeet (tai jotain :D). Lähempänä toi Lakalaiva meitä onkin.
    Jopas sattu, mulla on kanssa semmonen pienimuotonen kahvitteluhetki puutarhassa pikkusessa lasikasvihuoneessa (taitaa olla jossain tuolla kuvissa aiemmin missä on verannalta), muttei oo kahta rouvaa, on vaan yks ja vauveli :D Välillä oli kovakin nukkekotikuume, mutta ei oo tällä hetkellä mitään viisasta paikkaa semmoselle ja ompahan pikemmin valmiina tommoset pikkuset.
    Hyvää pyhää sinnekkin! :)

    VastaaPoista
  5. Vallattoman ihana tuo toilet-taulu. Tai oikeastaan voisi sanoa että nappilöytöjä jokainen. Bolerosta tuli nätti! Niin sitä vaan saa kivasta vanhasta vaatteesta "uuden"! Taidampa itsekin ruveta hieman "tuunaamaan" ;).

    VastaaPoista
  6. Birdie, vallattoman ihana oli hyvin sanottu! Tismalleen niin! :)
    Mulla kun toi ompelu ei oo mitenkään verissä, niin tartten niihin kimmoketta ja mallia jostain, että hoksaan kokeilla. Aika pienellä työllä vaate kyllä muuttuu toisenlaiseks. Täytyykin kattella, oisko jotain opusta vaikka olemassa noista vaatetuunauksista.

    VastaaPoista
  7. Kivoja löytöjä tosiaankin =)
    Emali on meilläkin nyt in juttu, varsinkin vanhat maitopäälärit ja mukit.

    VastaaPoista
  8. Annimuori...pääläri...? :D Taisin kuulla tän sanan nyt eka kerran tai nyt tokan, koska Äite sano sen eilen kun kävi :D :D

    VastaaPoista
  9. Onpa kivasti sisustettu lyhty! Tässä yhtenä päivänä näin kirpputorilla presis samanlaisen nukkekodin, minkälainen minulla oli pienenä. En ostanut, mutta vähän jäi kaivelemaan.. Singerin jalkaa paksulla lasilevyllä olen aina haaveillut.:)

    Vaan eipä taitaisi kumpainenkaan mahtua mihinkään..

    Paula

    VastaaPoista