5.1.2013

Askarteluhuoneen työpöytä

Mies sai viimein höyläpenkin, niin Isukin vanha kasaritoimistopöytä vapautu mun käyttöön. Alunperinkin halusin ittelleni sen, mutta jouduin sillä erää tyytyyn pienempään. Pöytä on ollu Miehellä (mun mielestä)pelkkänä rojun säilytystasona kellarissa.
Kovasti kulahtaneessa kunnossa eikä väreiltään sopinu vaalennettuun askarteluhuoneeseen.
Mirvan postauksesta innostuin kanssa Dc Fixistä ja nimenomaan, että keittiön tasot vetäis sillä...harjottelumielellä sitten työpöydän kimppuun valkeen puukuvioisen muovin kanssa. Ostettiin kahta leveyttä, niin ei tarttenu viipaleilla päällystää.
Oon ollu mukana vuonna nakki ja peitsi Kuopion Kopiksen kahvion pöytien päällystämisessä ja kovin oli aika kullannu muistot :D 
Ei tuu meinaan meijän keittiöön muovitettuja tasoja...ainakaan mun laittamana. Enkä usko että Mieskään alkaa laittaan tai samalla rähmyämisellä sitte vaihtaa tasot kokonaan :P :D
Laatikon edustat dekupaasasin lahjapaperilla, samoin päädyn. Mies muovitti muutaman laatikon.
Nyt on sitte ompelukoneelle ihan vakkaripaikka, wohoo!

Tässä jonkinlaista kuvaa pinnasta.
Askarteluhuone on aikamoisessa käymistilassa; kauheesti tavaraa jolle pitäs löytää paikka (siivottiin höyläpenkin myötä kellaria, niin löyty kaikkee mielenkiintosta :D).  Tipulle vapautu siis se toinen työpöytä eli toivottavasti meidän perheessä askarrellaan tänä vuonna enemmän ja nimenomaan askarteluhuoneessa ;)
Kuvia napsinen kuhan saadaan tavarat paikoillee :)

19 kommenttia:

 1. Hieno tuosta tuli! ei uskoisi samaksi pöydäksi!
  Kivoja askartelu-ilmeitä sinne!
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Tulipa pöydästä hyvä, en tiennytkään että se on vielä "elossa" :) Päällystäminen on aikas hankalaa, en minäkään keittiön tasoja menisi päällystämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla se on kellarissa sinnitelly :D Ei kai se hankalaa oo, jos osaa...:P Googlettelin monia onnistuneita muovituksia :)

   Poista
 3. Siis ihan luxusta tuommonen askarteluhuone!!Ja omat askartelupöydät!Kaunis tuli pöydästä.
  Haaveilen,että saisin jättää keskeneräiset värkkäykset levälleen odottamaan jatkamista.Opettelisin kyllä ompelukoneellakin ompelemaan,jos sille olis oma paikka..noinkohan?
  Mutta oikeesti ahistaa kun kaiken värkkäyksen teen keittiön pöydällä tai olohuoneen lattialla.Virkkaus on kyllä näppärää.kun siinä voi löhötä sohvalla eikä jälkien siivoaminen oo ihan mahotonta.Paitsi lankakerät ei kyllä millään meinaa pysyä siististi paikallaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hävettävän vähällä käytöllä on kyllä ollu meijän askarteluhuone, ihan siitä syystä, että se on "hankalasti" tuolla kellarissa...mutta nyt kun Tipu on jo isompi, osaa tulla ja mennä sieltä ihan itte plus että innokas askartelija, niin luulen että sitä oikeesti aletaan käyttää. Ja voi tosiaan jättää ne värkkäykset leväälleen minkään muun siitä häiriintymättä.
   Koskahan mää sen virkkauksen opettelisin...kaikkia kivoja ohjeita ollu joka paikassa, mutta kun ei irtoo... :P

   Poista
 4. Minä kans illalla pikaisesti vilkaisin sen Mirvan postauksen ja aattelin että pitäis kyllä johonkin kokeilla. Ehkä johonkin vähän piilossa olevaan ensin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei oo kyllä mikään ylivoimanen juttu, vaatii vaan vähän keskittymistä ;D

   Poista
 5. Kivan näköinen ja raikas tuli...mutta luin ensin että KALSARItyöpöytä...minkähänlainen se olisi? :D

  VastaaPoista
 6. Hienosti oot tuunannu pöydän! Tuossa onkin hyvin tilaa levitellä askartelukamppeet ja kaikki on käden ulottuvilla :) Laitoitko lakkaa ensin laatikkoon ja sitte laitoit paperin ja taas lakkaa?? En oo koskaan kokeillu sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Juu, ensin sudin laatikon (erikeepperi-vesiseoksella), sitten paperi ja sitten sudin taas. Kannattaa kokeilla, mutta ei kannata heti hermoja menettää jos tulee vähä "elävää pintaa" :D

   Poista
 7. Kyllä nyt kelpaa askarrella ja ommella. Hienot pöydät!
  Itellekin ajatus lähti että jos meijänkin kellariin mulle oma soppi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan! Ohan se mukavampi tehä kun on oma paikka touhuille :)

   Poista
 8. Kivat pöydät. En ole koskaan kokeillut kontaktilla pöytää päällystää. Keittiön välitasot kylläkin. Kastelin ne ensteks vahvalla fairy vedellä . sillon kontaktion sai aseteltua ihan just kuin halus. Sitten vaan ikkuna lastalla ilmakuplat ja liika kosteus pois. Ja yllätys oli kuinka hyvin ne pysyivät seinässä.
  Kantsii kokeilla keinoa jos et sitä jo ole tehnytkin.
  Unkarin keväästä terkkuja. Vielä pari kuukautta ja sit ollaan taas kotimaassa.
  Pipsafi

  VastaaPoista