10.1.2013

Eteisen peilikomero

Näistä kuvista ei ny varmaan nää mitään muut kun ne, jotka meillä on käyny, mutta ei maha mitään. Jotain haisua kuiteskin mitä on tehty.
Tässä eteisen peiliomero semmosena, mitä se on ollu varmaan jostain 80-luvun lopulta, 90-luvun alusta...Kirenan ovet mutta komero-osuus varmaan itte rakennettu...Kaapissa on siis meidän perheen kaikki sen hetken käytössä olevat ulkovaatteet (takit, housut, haalarit) ja kengät. Lisäks siellä on kenkäkuivuri, joulukoristeita hyllyllinen, romuhylly ja sähkötaulu. Niin ja vieraat laittaa takkinsa samaan komeroon(ja joskus kengät).

Mies on puhunu, että purettas pois ja laitettas joku muu ratkasu. Mää kuitenkin tykkään liukuovista ja että on kunnon peili ja takit mahtuu suht ookoo ja kuivuri on piilossa kanssa...eli en siis oo keksiny mitään parempaakaan ratkasua...

Tehtiin kuiteskin seuraavaa. Kullanväriset puitteet suhisteltiin (Mies suhisti, mää vaan hioin ja teippasin) alumiinin värisiks. Toisen oven Mies muovitti maitolasityyppiseks.
Näin kaappi siis useemmiten on...toiselta puolelta auki.


Tässä näkyy, että edelleen on mahollisuus peilata kaikki kissankarvat mustan takin takapuolesta ennen pihalle lähtöö :D Ovet on tässä kyllä silleensä väärin päin, että peiliosuus jää useemmiten kyllä tohon oikeelle kun siitä haluaa kattoo...mutta tää on nyt vielä niin tuore juttu, etten älynny kun kuvaa otin.
Vanhaa kullanväristä jäi muistoks alalistaan ;D

Mun mielestä tää lasimallin dc-fix meni paremmin paikoilleen...viimeset vesipussit tosin lähti vasta tässä pystyasennossa kun Mies lasto ja suhuutti hiustenkuivaimella.

Isommat projektit (oman perheen tekemät) on nyt hetkeks tässä..alan seuraavaks suhisteleen palotikkaita valkeiks mutta niitä tuskin tänne kuvaan :D

6 kommenttia:

 1. Kummasti teki kaappi ryhtiliikkeen. Etenkin toi värin vaihto on tosi jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jep. Ois pelkkä maalauskin piisannu. Muovihan lähtee irti ihan ookoo joten ei oo poissuljettua että siitä sen jossain vaiheessa irrottaski :)

   Poista
 2. Kiva pikku muutos! :) ...ja hauska tuo sana "suhistella"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spreijaus on jotenkn hankalan tuntune sana...käytän sitä kyllä välillä, mutta suhistelu on parempi :D

   Poista
 3. Kaappi näyttää hyvältä ja tuollaiset isot peilit on sekä kivoja käytössä, että tuo tilaan avaruutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja nyt sen hoksaa paremmin kun peili ei välttämättä ookkaan näkyvissä koko ajan :)

   Poista