12.1.2013

Talon ulkoverhousremontti

Tiistaina alko meillä ulkoverhousremontti. Tietenkään en muistanu ottaa kuvaa ennen remonttia, mutta toisaalta ei siinä mun mielestä mitään erikoista kuvattavaa ois ollukkaan. Pikkasen kulahtaneet maalit...pääpointtina remontissa lienee lisäeristyksen laitto.
Kuvat oon käyny napsimassa aina kuuden jälkeen illalla kun työmiehet on lähteny.

Toisen päivän illalla näytti tältä.


Kolmantena ulkona näky kaikenlaista mielenkiintosta ja kuulu vaikka mitä ääniä.Eilen illalla ja neljäntenä, näytti kyllä mun silmään melko samalle :D

Ens viikon lopulla kuulemma pitäs olla siinä kunnossa, etä mun maalaamat palotikkaat vois laittaa paikalleen.

Jostain välistä oli tämmösiä hauskoja löytyny.

English

Veikkauskuponki vuodelta 1955


Hyvää viikonloppua kaikille :)18 kommenttia:

 1. Ihana parveke! Tuoltahan voi vilkuttaa kuin kuningatttaret ;-) jänniä löytöjä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää aina sieltä vilkuttelen ;D Oikeesti toi parveke on vähän sellanen tyhjänpantti...sitä sitten samantien menee pihalle asti jos haluaa ulkosalla istuskella...tosin nyt kun viime kesänä saatiin sinne taas pitkästä aikaa tuolit ja pöytä, niin kyllä me siellä ollaan joku kerta saunan jälkeen istuttu...lapset kun nukkuu yläkerrassa, niin kuulee paremmin maholliset heräilyt tohon viereen kun alas pihalle.

   Poista
 2. Edelliset olivat siis vain alkusoittoa.Teillä on TODELLAKIN laitettu iso pyörä pyörimään!!Ja hyvä tulee!Sitten kuva täysin valmiista maalattuine palotikkaineen :)
  Hauskoja nuo vanhat paperit mitä löytynyt.Mekin ollaan tungettu päivän lehteä paneleiden väliin remontin yhteydessä jälkipolville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tää touhu kun on valmis, niin sitten on ulkona tehty melkein kaikki mitä tarttee. Tai oikeestaan parveke ja sen katto jää laittamatta mutta ei oo mitään erityistä tarvistakaa. Ihan keväälle jää jotkut päätylautojen maalaukset, mutta kuvailen sitten vähä puolivalmista kun on valmista :)

   Poista
 3. Melkoinen remppavauhti teillä!! Kunpa pääsisikin imuun...
  Tuon veikkauskuponginhan voisi vaikka kehystää!! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääkin on sellanen että ois voinu jo teettää sillon heti kun ostettiin...sillon tehtiin salaojat ja vaihdettiin ikkunat...mutta kerkespä sen nytkin :D
   Kiitti ideasta, voiskin kehystää :)

   Poista
 4. Miksköhän muut tekee ja me (=luetaan minä) vaan aina suunnitellaan ja haaveillaan?
  Kiva silti että teillä hommat etenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollu sama homma, mutta sattuvat kierteleen tekemässä tarjouksia niin piruuttaan sitten otettiin tarjous ja sen myötä sitte innostuttiin ihan oikeesti. Naurettiinki, että jos joku tulee vaan pihaan asti tarjoon jotain, niin me kyllä ostetaan heti ;D ;D

   Poista
 5. Hauskoja löytöjä!
  Meilläkin löytyi, kun vastaava remontti tehtin muutama vuosi sitten. Eristyksillä on huima vaikutus!
  En vaan tienny, että talvellakin onnistuu tuo juttu, meillä se tehtiin kesäkuumalla :) Samalla tosin uusittiin ikkunatkin.
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä onnistuu talvellakin ja hinta on pikkasen edukkaampi kun sesonkiaikaan. Luultiin kanssa, että on ihan kesäajan hommia.
   Katon laittovat marraskuussa.

   Poista
 6. Siellä teillähän tehdään kovasti remppaa.Noin upeaa taloa onkin mukava rempata.Parveketta minäkin täällä ihastelin.Ystäväni kotona oli penskana samanlainen parveke ja siellä me monet leikit leikittiin.

  Tsemppiä sinne rempan keskelle.Ja mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Parveke on kyllä mahtava, siihen vaan porottaa aurinko koko päivän, joka vähentää mielekkyyttä olla siellä. Kaikenmaailman varjoviritelmiä on kokeiltu kyllä...

   Poista
 7. No teillä ei sitten kovia pakkasia ole, kun tuommosta voi tehä. Paitsi, että rakennetaanhan niitä kokonaisia talojakin talvella :) Kyllä ne eristeet vaikuttaa aikalailla energiankulutukseen.

  Vau, mitä löytöjäpä teit. Melko vanha kuponki. Vanhojen talojen eristysien seasta saattaa löytää mitä vaan. Meillä on iso kasa lehtiä -60 ja -70 luvuilta.

  Ihanat uteliaat tyttöset :)

  Onnea remppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toistaseks ei oo mitään yllätyksiä ilmaantunu ja ei ehken enää mitään ihmeellistä voikkaa löytyä kun vanhat seinämät on läpi käyty. On tainnu olla 12 kovimmillaa pakkasta menneellä viikolla.

   Poista
 8. Teillähän on kova vauhti päällä, remppaa sisä- ja ulkopuolella. Kivat löydöt - etenkin tuo vanha veikkauskuponki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nooh...sisällä sitten onkin loputon suo ja sen suhteen ei tästä eteenpäin ookkaa mitään suunnitelmaa tai aikataulua olemassa...:P

   Poista
 9. Purettiinko teillä vanha ulkoverhous pois, vai tuleeko uusi pinta vanhan päälle? Samanmoinen urakka olisi edessä tässäkin tuvassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eli siis juur mutiaan myöte ei purettu vanhaa pois koska ei kuulemma ollu tarpeen tän kuntosessa talossa :)

   Poista