27.1.2013

Keittiön uudet tilpehöörit ja Tunnustus

Viikon takaset ostokset Tigeristä. Pippurimylly piti saada...mitään en sinne sisälle pistä, mutta kun on niin kiva :D Maustepurkit ostin kanssa (2kpl/1€) ja sisälmykset niihin (maustepussithan ei tietenkään mahtunu kokonaan noihin purkkeihin...). Laventelia laitettiin niihin muffinsseihin ja karhunlaukkaa oon laitellu vähän kaikkiin ruokiin ja hyvän säväyksen antaa karppipannariin.


Katjalta sain Tunnustuksen.
Kaunis Kiitos siitä :)


14 kommenttia:

 1. Hauska pippurimylly.Niin söpö.

  ja teidän talo on UPEA.

  VastaaPoista
 2. Sulla siellä aina kaikkea pientä kivaa!
  Pippurimylly on mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää aina vähä olla, niin pysyy mieli virkeenä :)

   Poista
 3. Tiger saa pään pyörälle, se on täynnä kaikkea pientä kivaa ja halpaa. Kivoja löytöjä. Väriä pitää olla :)

  Niin, ja talonne on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saa tosiaankin, ihan hirvittää :). Eloon on meiltä niin lyhyt matkaki, että sinne tulee mentyä aika usein..:P Joku väri kaipuu on tällä hetkellä.

   Kiitos :)

   Poista
 4. Mikä tää Tiger oikeen on kun joka askartelupalstallakin puhutaan vaan sieltä haalituista tuotteista... Ja nyt sinäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiger on sellanen öö..tilpehööri/sisustus/askartelukauppa, tanskalainen. Valikoima vaihtuu aika usein ja tosi paljon tavaraa yhellä, kahella, kolmella ja neljällä eurolla. Täältä ehkä valkenee paremmi:http://www.tiger-stores.fi.

   Poista
 5. Olen ihaillut tuota samaa myllyä Tigerissä, mutta en tullut ostaneeksi. Nyt kun näin keittiössäsi, näyttää kyllä vielä houkuttelevammalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talo ja Koti-lehdessä oli toi mylly ja toisen värinen kanssa...kun kävin ei ollu jälellä kun tota minkä ostin...ois se toinenkin kyllä aika kiva...;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kyllä :)Tuntuu vaan ettei parane sinne ees mennä. Eilen kävin taas ja osa myytävistä oli vaihtunu ja siellä oli taas vaikka mitä...:P

   Poista