25.2.2010

Kirpparilta

On jo tavaks muodostunu joko torstaina tai perjantaina käydä eskaripäivän päälle kirpparilla ja niin tänäänki. "Omalta" ei löytyny mitään ja ajeltiin Pirkkalaan (sinne mistä löyty niitä halpoja emalimukeja- ja kippoja). Tuntu ensin että ei mitään löydy, mutta jotain kuiteskin.


Kokoelma karttuu (hitaasti mutta varmasti), isoin lasirasia tänään, 4€.
 

Sitten joku käsityöihminen myi uusia  tilkkutyöjuttuja. Mukaan lähti syksyyn sopivat patalaput 2 kpl/4€. Kissojen takiahan noi ostin. Keväisiä kivoja ei ollu, semmoset ois tietenkin ollu ajankohtasemmat. Mutta  ehkä parempi että hankin ne verhot ensin ja mietin sitten niihin sopivia patalappuja.
Tipun tuleviin leikkeihin ostin kaks (neulatyyny)omenaa, 1.50€/kpl. Olisin ostanu enemmän, jos ois ollu. Ehkä pakko mennä lauantaina kattoon oisko tullu lisää.


Ostin myös 60-luvun puhelimen, josta en tiä oliko se niin viisas ostos. Toisaalta, tarviiko sitä nyt aina niin viisaita... :D :D 
Siitä ei kuvaa, koska en oo putsannu sitä vielä.

5 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä!
  Minäkin käyn lähes joka perjantai kirpparilla.Siitä on tullut tapa.Ja jos ei pääse niin johan se kaivelee.. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, jos ei mee, niin siellä on ihan varmasti ollu justiinsa sillon jotain aivan mauahtavaa :D

  VastaaPoista
 3. oi, minäkin olisin ostanut nuo patalaput! Kummalla/missä pirkkalan kirpparilla käyt?

  Hienoja jäädytystaiteiluita!

  VastaaPoista
 4. Voin kuvitella nuo lasipurnukat täyteen jotain ihania makeisia, tai pähkinöitä :b Omenat on kivat, haluaisin ostaa meidän tytölle leikkeihin tuollaisia tekstiili hedelmiä, ym. ja miksei tekstiilisiä astioita!

  VastaaPoista
 5. Olivieno, käyn Alfalla.
  Siellä teollisuusalueella kait on jotain kirppareita vissiin kanssa(?), mutta siellä en oo käyny muutamaan vuoteen. Toi on osottautunu ihan parhaaks, löytyy vaatteita sekä kivaa tavaraa.Hinnat välillä turhan kovia, mutta kohillaankin kyllä usein. :)

  birdiebabe, oon suunnitellu että koittasin itte ommella jotain pehmeitä hedelmiä, muffinsseja tms, mutta mieluummin ostasin ne. Eräiden pikkuhanhiompeluiden jälkeen tässä tulin (taas kerran) siihen tulokseen, että pikkuset ompelut ei oo mun juttu. Muffinsseja vois kyllä koittaa virkata. Mulla on ehkä pari vuotta aikaa saada jotain aikaseks :D

  VastaaPoista