28.2.2010

Testimekko

Nonnii, viimein sain aikaseks tällä saralla. On tullu lärättyä kaiken maailman kaavoja ja ompeluohjeita ja mistään ei oo tullu mitään. On ollu liian vaikeita, väärän kokosia ja vaikka mitä. Tilasin menneellä viikolla kaavat täältä ja muutaman päivän tuijotuksen ja muhistelun jälkeen tajusinkin niistä jotain. Tai en kyllä kaikkee tajunnu, pientä kämmiä tuli sitten ompeluvaiheessa, mutta sitä nyt ei äkkiseltään valmiista huomaa. Korjataan sitten seuraavaan tilanne.
Eli Tipuselle mekko (kuvan käsipuoli mannekiini yli 50-vuotias)Ikean pussilakanasta. Saattaa olla liian levee ja tällä hetkellä helmat ei oo oikein pop, kun ne haittaa pahasti konttaamista. Seuraavaan versioon katon vähän tota pituutta ja leveyttä. Enkä myöskään tee solmittavia olkaimia.
Pitkästä aikaa oli sellanen "jee mää tein sen"-olo.

5 kommenttia:

 1. 50-vuotias nukke sai ansaitsemansa mekon. Nätti,ja kontatessa mekot kuitenkin aina nousee korviin, oli ne millaisia hyvänsä ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana mekko!Nuo solmittavat olkaimet on kyllä mun makuun...

  Nukke onkin sitten oikea Aarre.Mistä oot saanut?Perintökalleus?

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, mun nukkeni. Hyvänen aika onko sekin jo yli 50v :) Noi kengät on kans n. 30v :o Ihana mekko kertakaikkisesti.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. :)
  Mekosta tuli kyllä nätti, ei äkkiseltään pussilakanakankaaks hoksaa. Koko olikin Tipulle ihan ookoo, vähän ehkä jopa sais olla leveempi :-O
  Nousiskin ne helmat mutta kun jää aina polven alle ja alkaa kitinä. Solmittavat olkaimet on nätit, mutta oli kyllä pirulliset kääntää. Aattelin, että Tipu repii ne auki ja ei oo käytännölliset ton ikäselle, mutta sehän selvinnee käytössä.

  Nukke tosiaan on Äiten vanha, oliko se joku Viipurin tuliainen vai Helsingin :D. Se istuu meillä kirjahyllyn ylähyllyllä normaalisti afrikkalainen pikkupojan puku päällä. Kengät on ihan liian isot sille, mutta jalassa pysyy ja niitten kanssa pysyy hienosti seisaallaan. Pitäs suusta putsata vihreet muovailuvahan rääppeet, jotka (köh köh) on sinne jostain syystä joskus tullu laitettua. Eli nukke on ollu mulla myös joskus ihan leikeissä. Harmi että se toinen käsi on jääny matkan varrelle.

  VastaaPoista
 5. Haaparannasta nukke on tuotu :o, onhan sillä vielä mun laittama kynsilakka huulipunana.

  VastaaPoista