8.2.2010

Sitä sun tätä

Nyt on koneessa taas ehjä neula. Katkasin kyllä toisenkin neulan heti perään...Ilmeisesti kone hangotteli viimeseen asti vastaan mun ysärisamettimekkoprojektia :D
Löysin penkoessa pitkän samettihameeni, jota en oo jokuseen vuoteen pitäny ollenkaan.
Koska oon nyt mieltyny lyhyempiin mekkoihin, ajattelin kokeilla tehdä mekon. Kaavana käytin yhtä toista hihatonta mekkoo...Nooh, koska oon hyvin (liian) suurpiirteinen, niin tulos oli sen mukanen. Kaikki vinksotti miten sattuu...ja vinksottaa edelleen :P Mutta tää menee tässä kotona. Ei villatakin alta ees paljon näy. Aion harjotella noita vaatehommia ihan oikeilla kaavoilla (huutonetistä yks 70-luvun Muoti+Kaunes lehti kaavoineen ja joku uus Ottobre ruokaostosreissulla), uskosin että tulokset on salonkikelposempia. Tähän nyt sitte ompelin sitä kukkanauhaa helmaan ja kaula-aukkoon, mitä sieltä messuilta ostin marraskuussa. Nyt kun oon laihtunu, niin olis tietenkin ollu mukava, jos ei ois ihan noin säkin mallinen, mutta koska se vetoketju on NIIN vaikee tämmöselle tumpulalle, niin  säkillä mennään toistaseks. Hankalalta tuntu myös alkaa värkkään useemmista paloista, niillä ois  tietty saanu muotoo kanssa enempi.

 
Huomasin kuvan oton jälkeen, että on tossa kyljessä vissiin hameen takapuolen kohta eli kulunu...:D
En muistanukkaan, että sametti kietoutuu inhottavasta vartalon ympärille.Se muistu aamulla eskarikeikan jälkeen mieleen.

Sain vihdosta viimein aikaseks Tipun ekasta tutista kollaasin. Ostin jo aikoja sitten jostain Tiimarin alelaarista muutaman tämmösen:


Nyt sitten sisältä irti toi toppi(????), maalatun pohjan peitin vaan valkeella paperilla ja siihen päälle vaaleenpunasta mulperipaperia. Liimasin lumihiutaleita, Moron vauvailmotuksen ja ensimmäisen tutin. Tutti piti lytätä, koska tietenkin systeemi oli liian matala. Maalaan pojan vastaavan  varmaan kanssa valkoseks. Ja luultavasti vielä vaihdan nää syvempään "vitriiniin". Vihdoin tää homma on tehty, oon suunnitellu sitä vaikka kuinka kauan. Oisko seuraava urakka sitten vauvakirjan täyttö...tai ne kummien kansiot, jotka laahaa pahasti perässä...


Paikalliselta kirpparilta löyty kivan väriset emalikipot ja mukit kohtuuhintaan. Tai mikä lie se oikee kohtuuhinta, mutta en oo aiemmin tommosia noin halvalla nähny. Rottakin löysi viimein paikkansa. 
  

Eikä tarvi varmaan mainita, että ystävänpäiväkortti- ja lahjajutut on edelleen ihan leväällään....

4 kommenttia:

 1. Nätti mekko!!

  ja onnee hoikasta muodostasi.

  t.junbo :P

  :D

  VastaaPoista
 2. Moi, eksyin eka kertaa sivuillesi ja täytyy sanoa, että tykkään kyllä näkemästäni, sulla on ihana blogi!

  Hei, säkin olet tuunannut tollaisesta vanhasta vitriinitaulusta jotain muuta! Itse tein siitä vararahaston, tosin siellä on vain markkoja, seteleinä ja kolikoina. Hauska tuli siitä, nuo on kyllä moni käyttöisiä!

  Oikein hauskaa helmikuuta sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 3. Eltsu: Kiitti :) Taidetaan kyllä olla suurinpiirtein samankokosia nykyään. Pitää vertailla kun nähdään :D

  Jaana: Kiva kun kävit! :) Kävin pikaseen vilasemassa sun blogeja, pitää mennä paremmalla ajalla tutkiskeleen, vaikutti mielenkiintosille.
  Oon suunnitellu jo pitemmän aikaa kanssa rahoille jotain tommosta vitriiniviritystä. Meillä on jemmassa miehen reissuilta tuomia ulkomaanrahoja. Vaatii vaan vielä muhistelua, koska ois kiva jos niihin sais yhdistettya kartan tai jotain...ja pitäis olla iso vitriini. Niin ja seinätilaa, mihin sen laittais :D :D

  VastaaPoista