14.2.2010

Ystävänpäivänä Ystävänpäiväksi

Lahjat ja kortit on jaeltu, joten ne voi täälläki esitellä.
Aiemmin esiteltyihin kukkiin ompelin helmiä koristeeks. Laitoin aika maltillisesti, olis voinu revitellä, mutta tällä kertaa tälleen.
 
  
  
Takapuolelle ompelin koruneulat. Sinellistä tuli kyllä niin pikalähetyksenä, tosi hyvää palvelua!
Ken haluaa, voi irrottaa kortista ja pistää johonkin. Oli kynnystä laittaa näitä todella taitaville käsityöihmisille, mutta ne ketkä sai varmaan tietää, että oon nyhjystelly nää sydämestäni. Ja kukanhan voi korttiin jättää, en tuu tarkastaan sijaintia :D :DTämmösiltä näytti valmiit kortit. Yks tommonen megakortti lähti kanssa, se on useemmalle ihmislle.

Testailin tossa kollaasin tekoo...ei taida olla meikäläisen heiniä...tietokoneella tehtynä ainakaan...Kummipojalle tein mustekalakortin. Kummitytölle lähti myös kukkakortti, kuva ei vaan onnistunu. Tein pienemmän kukan mitä aikuisille.


Mustekalan ohje löyty Käspaikasta, siellä on ohje mm. pääkalloon ja perhoseenkin. Harmi ettei ollu mitään kivempaa lankaa. Kaikki oli "tyttöjen värisiä" tai sitten mustaa ja mustaharmaata.

Raivostuttavan ihanaiselle pikkusiskolle lähti valokuvakortti. Valokuviin poseerattiin Uutena vuonna. Takapuolelle vääntelin sanontoja, joihin ujutin pikkusiskon mukaan.
 Pari bambipussia ompelin kanssa. Nää onnistu paremmin mitä se mun eka pussin ompelu. Nyt kävin ihan lukeen ompeluohjeitaki. Käspaikasta löyty semmonen. Lisäks tuijotin omaani vastaavanlaista kaupasta ostettua ja siitä otin mallia, noihin vetoketjun päissä oleviin poikittaisiin kangassuikaleisiin. Noh, ei ne nyt täydelliset oo, toisessa meni kuvio vähän huonosti ja toisessa sitten vetoketjun ompelu ei menny ihan kohilleen.


 

Tähän aikaan varmaan turha enää toivotella hyvää Ystävänpäivää, mutta toivon, että kaikilla on ollu mukava Ystävänpäivä kera ystävien ja läheisten. 

 

4 kommenttia:

 1. Kylläpä on varmasti ystävät ilahtuneet :) Ihania virkattuja kukkasia!

  VastaaPoista
 2. Kiitti Sanna ihanasta kortista :)

  VastaaPoista
 3. laita ne pikkusisko sanonnat tänne, ne on niin hyviä :) Hyvin on kukkaset onnistuneet, äitees oot tullu :O Onkos tuolla maljakon alla tuttu liina ?

  VastaaPoista
 4. Birdiebabe:Kiitti :)

  Eltsu:Ollos hyvä :)

  Äite: No en laita, ei ne nyt kyllä kovin hyviä ollu..mallia puujalka. Olis pitäny keksiä aiemmin, niin ois ehtiny funtsiin kunnolla.
  Toi liina oli verannalla, on kai sun tekemäs, en oo ihan varma. Ja on varmasti taas väärin päin :D :D

  VastaaPoista