2.2.2010

Ruusuinen kauppakassi

Nyt voin sanoo oikeesti bai bai muovikasseille. Liian pieniä on ollu ne joittenkin kauppojen kassoilla myytävät kangaskassit ja ne muoviset, isommat "kestokassit" ei oo ollu muuten käteen istuvia.
Toinen Hemtexin verho pääsi käsittelyyn. Mietin kyllä, että kannattiko sitä nyt tämmöseen käyttää, mutta näin se nyt vaan meni :D (ja jäihän siitä vielä vaikka mihkä).
 
Kaavan piirsin Ikean paperikassista. Tosin joku meni erilailla, koska ei toi nyt ihan sen kokonen oo...:D Yläpäässä on sopivasti vahviketta tankokujasta. Pohjan tein nelinkertasesta kankaasta.


 
Sisälle mahtuu vaikka mitä. Tosin pitää varmaan toinen ommella kanssa, ei tohon ihan viikon tai edes puolen viikon eväät mahdu.
Oli oikein mukava ja suht helppo ommeltava tälläselle "ei-ompeluihmiselle". Hermo lepäs tämmösessä välityössä kun olin justiinsa hikoillu yhden vetoketjun ompelemisen kanssa, jonka jouduin purkaan kokonaan...pariin kertaan... :P :D

4 kommenttia:

 1. Nyt on tyylikäs kauppakassi! Pitäisi varmaan itsekin ommella kassit, kun minä onnistun niin usein hajottamaan kaupan muoviset. Kai niissäkin on joku painoraja ;)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä itekki tästä tosi paljon, kangas on nätti! Huomenna pääsen testaileen ihan oikeesti.
  Muovikassit on muuten nykyään tosi huonolaatusia. Harvoin enää nykyään pääsee roskapussiks asti kun on ihan reijillä...sangat ei sentään oo mulla katkeillu (paperikasseissa vaan...).

  VastaaPoista
 3. Kiva kassi!!

  itekin käytän pääasiassa kangaskassia kauppaostoksille, harvoin siis muovikasseja kantautuu kotiin :)

  VastaaPoista