7.4.2010

Avotakasta kaapattua

Tuli eilen Avotakan näytenumero (4/2010). Harvoin käy niin, että nään jonkun jutun ja nappaan sen heti itelle. Yleensä nään niitä kivoja juttuja ja paan korvan taa ja sitten joskus aikojen päästä jonkinlaisessa muodossa meillekin voi tulla jotain sellasta. Noh, ei tääkään oo ihan siinä muodossa mitä esitellyssä tanskalaiskodissa :P
Pistin sitten viemäriaukkoon liiloja (vääristyny väri kuvassa) koristekiviä...lehden kodissa ne on "toisiinsa sointuvia pikkukiviä", kuten kuvasta näkyy.
Tommoset luonnollisemman näköset kivet ois kyllä kivemman näkösiä, mutta semmoset ei sovi meidän huussiin :D Simpukoitakin mietin...Voi olla ettei niistä tuu kovin pitkäaikasia koristuksia, ne on aiheuttanu jossain määrin hämmennystä ja ihmetystä :D Ja tuossa lavuaarissa ei muuten pestä kakkapyllyä :D

Tuli mieleen toinenkin juttu, minkä oon napannu Avotakasta. Siihen en kyllä mitenkään ihastunu lehtee lukiessa, mutta kun näin kirpparilla lampun varjostimen rungon(vai mikskä tota sanotaan), se lähti meille ja löysi paikkansa. On aikas ovela.
Avotakassa oli vinkkiä ja ohjetta henkarin päällystämiseen virkkaamalla. Meinasin jossain vaiheessa kokeilla. Muuten ei kyllä Avotakka enää sytytä. Mulle on useempana vuonna tullu se, oon tilannu itte ja saanu lahjaks. Joku siinä on muuttunu tai sitten oon itte muuttunu. Siinä on nykyään niitä käsityöohjeitakin, niin luulis, että tykkäisin, vaan ei iske ei.

6 kommenttia:

 1. Hieno idea nuo kivet lavuaarissa.Uskon vain että aiheuttaisi meilläkin Suurta Ihmetystä.Ja ehkä jotakin muutakin :D Mutta ideana hyvä!
  Lampun runko on myös hieno.Nyt vastikään olen vasta itse lämmennyt noille...aiemmin kummastelin suuresti :)Ehkäpä se vaati vähän totuttelua...Nyt niihin tottuneena ihastelen suuresti.Luulempa kuitenkin että myös lampun rungot vois aiheuttaa meillä Suurta Ihmetystä :D :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut ihan samat kokemukset lehtien kanssa! ne lehdet joita ennen jopa tilasin ja muuten vaan ostin irtona, ei nykyisin inspiroi sitte yhtää! Joukossa mm. Avotakka.

  Siitä on noin vuosi kun löysin Jeannen ja tämän tyylin ja sen jälkeen kaiki umpisuomalaiset sisustuslehdet on tuntunu jotenkin pelkiltä kylmiltä ja mielikuvituksettomilta tuotekatalogeilta.. Nyt luen vain Jeannea, Lantlivia ja Maalaisunelmaa (pääosin). Sitten olen akanut Adlibriksen kautta tilaamaan ulkomaisia (ruotsi, tanska) edullisempia ja kokeilullisempia kirjoja..

  Kumma miten se maku voi muuttua näin kokonaisvaltaisesti, vaatetuskin nimittäin on kokenut tyylinvaihdoksen :)

  VastaaPoista
 3. Marika,meillä on jo totuttu vähän kaikenlaisiin virityksiin. Oon nykyään vähä pettyny, jos joku mun kyhäelmä ei herätä Suurta Ihmetystä :D :D Ei vaiskaan, hyvä ettei tartte vääntää. Ja kyllähän ne oikeesti epäkäytännölliset karsiutuu sitten pois. Ei vaan voi tietää, jos ei kokeile.

  U.M, mulle tuli toi Maalaisunelma jonkin aikaa. Tykkäsin kovasti. Mulla on ongelmana, että tarvin sen suomenkielisen tekstin, muuten en pysty nauttiin, en musiikista, kirjoista enkä lehdistä vaikka periaatteessa saisinkin sanottavan sieltä käännettyä. Ja ihan pelkät kuvat ei piisaa. Mummola-tyylisestä kodista haaveilen :)

  VastaaPoista
 4. Ompas hauskannäköinen idea... tuotahan vois kokeilla. Ja aiheuttaa miehellä taas ällisteltävää, että mnikäs juttu tää on x) Miksiköhän mulle ei koskaan tuu mitään kivoja näytelehtiä... vaan jotain seuraa tai 7 päivää... :/

  VastaaPoista
 5. Eikun Sari vaan kokeileen! Ja miehelle voi kertoo, että kyllä, vetää vettä ihan hyvin :D :D
  Oli muuten ensimmäinen näytelehti mitä mulle on tullu mistään itte tilaaamatta (kun joskus on niitä, että voi itte tilata). Varmaan tuli siks, kun se mun lahjatilaus loppu jokin aika sitten.

  VastaaPoista
 6. Hyviä ideaoita, pitääkin anopilta lainata lehteä. Ei tosin taida meillä kivet pysyä lavuaarissa, lapset on joskus tunkeneet kokonaisen vessapaperirullan pönttöön ja sitä oli kiva sieltä kalastella.

  VastaaPoista