3.4.2010

Loput Pääsiäisjutut

Sain tosiaan viime sunnuntaina lisää niitä Sinellin avattavia pahvimunia. Kahdelle keksin uuden kodin. Servettitilaus vaan meni mönkään, joten koristelu tuotti vähän onkelmaa. Päätin tehdä sitten einiinpääsiäisaiheiset koristelut. Kummassakin on servetti pohjalla. Toi harmaalta näyttävä on hopeinen.

Kolmannen sitten tein kotiin. Tulostin netistä mulperille Nalle Puh-kuvia ja niitä pintaan. Reunaan vaaleenvihreetä puuvillapitsiä.
  
Marsherkkusuklaamunat ei onnistunu. Munankuoret suli, lämmin margariini teki tehtävänsä. Laitoin mössön vuokaan ja laitoin ohjeen suklaankin päälle. Ei vaan kellekään maistu, on tullu vedettyä muuta namua ihan kiitettävästi....Mulla on maha kun potkupallo ja kipiä kun mikä, sokerikuorrutetut mantelit on maistunu! :P

Ens vuonna sitten ottaudun noihin ruohoasioihin vähän aiemmin. Herneenversot nimittäin näytää tältä
Ei ihan vielä pääse napsiin salaattiin...

Loppuun vielä kuva Pojan eskarissa tekemästä pääsiäistipusta. On kyllä taas niin hieno idea, että oksat pois. Päiväkoti, missä on eskarissa, on Vihree lippu-päiväkoti ja siellä noita kierrätyshommeleita tehdään ehkä tavallista enemmän. Tässä on materiaalina mm. viilipurkki ja teippirullan hylsy.

 
Jännä juttu oli käyny torstaina eskarin aikana (Pääsiäistipu tuli meille jo keskiviikkona). Oli muninu miniloman kunniaks! :D
6 kommenttia:

 1. hih, ihanan tipun on pikkuherra tehny :)

  VastaaPoista
 2. Jaha,muniin on taas panostettu :)Ja kylläpä kannatti,kauniita tuli :)

  Kauniissa kahvekupposessa on herneenversot kasvamassa..ja kyllä ne sieltä ajan kanssa.. Herneenverso on mun lemppari,näyttävä ja maistuu hyvälle..Pitäis sitäkin kokeilla issekkin..

  Ja tipu on aivan hurmaava! :D

  VastaaPoista
 3. Hello,

  the chicken is very funny.

  greatings from the nederlands send you Conny

  VastaaPoista
 4. Mullekkin on suklaat maistunu ihan kiitettävästi pääsiäisen tienoilla ja maistuu varmaan pääsiäisen jälkeenkin ;D
  Huomasin aiemmasta postauksesta, että olet saanut nauttia myös hyvästä musiikista :) Mukava pääsiäinen siis sulla!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista kaikille! :)
  Pääsiäinen alkaa oleen pulkassa, nopeesti on menny ja mukavaa on ollu.

  VastaaPoista