28.4.2010

Kirppariostoksia

Tipun kanssa tänään koitettiin kaupoilla tuhota mun synttärilahjarahoja, mutta tylsästi löyty vaan liina parvekkeen pöydälle. Iltapäivällä sinne tulee myös aurinkovarjo, jonka myötä toivottavasti tulis oltuakin siellä. Siellä on tooosi kulahtanu pirttikalusto, joka piti viime kesänä jo maalata valkoseks, mutta jäi. Ja talvihan on tehny tietenkin tehtävänsä...nyt meinaan vaan peittää karseuden liinalla :P. Penkeille mietin jotain pehmuketta tai jotain peittävää ja siks siis suunnattiin tänään Fidaan. Ajattelin,että ostan sieltä jonkun halvan peiton, josta teen istuinpehmukkeet. Silmiin iski heti täkki, semmonen vanha ja painava. Ongelma on nyt sitten se, etten raaski peitttää tota toisella kankaalla...enkä ehkä kauheesti pilkkoo. Ja väri ei oikein käy. Hintaa oli 4€.
Kahvipurkki oli ihan pakko ostaa kanssa, vaikka ajattelinkin, etten näitä nyt tilan puutteen takia enempää haali...mutta kun oli vaan 3€....:P :D. Ja paras löytö viimeseks. Onneks katoin sen vitriinin: Festivo-kynttilänjalka, 7,50€! Tota kokoo mulla ei vielä ollukkaan.
Eilen kävin lasten kanssa Keskuskirpparilla ja ei tultu ihan tyhjin käsin kotiin. Kaks huivia, 10 snt/kpl. Ruusuhuivi omaan käyttöön ja vasemman puoleisesta värkkään ainakin Tipulle huivin niin ei tartte mun lohikäärmehuivia käyttää. On aika iso, suorakaiteen mallinen, että tiä jos siitä jotain muutakin keksis.

Uusia nenäliinoja 6kpl/40 snt.
Ihastuin näihin kieloihin, eikä sireeneissäkään mitään vikaa.
Neniä ei näihin pyyhitä, varmaan värkkään jotain. Jos en muuta niin tuoksupusseja kokeilen. Sain Kiinan tuliaisina ihanan tuoksusta jasmiiniteetä (semmosia nykeröitä), mutta valmiin teen tuoksusta tulee mulle tosi paha olo.
Sitten ostin isohkon palan tämmöstä "mummokangasta", mitäpä lienee oikeesti nimeltään. Joustavaa, läpikuultavaa, pehmosta. Tässä siis moninkerroin. Ajattelin, että ehkä johkin Tipun mekkoon päälikankaaks, mutta saattaa olla että jää ajattelun tasolle, tuntuu hankalalta toteuttaa :D.
Tää makso 1,90€.
 

9 kommenttia:

 1. No ei sulla kauheesti synttärirahat kuluneet :D Siellä kirpparilla tuntuu olevan kaikenlaista "tarpeellista", sulla on kyllä ilmiömäinen kyky löytää kaikki hyvät.

  VastaaPoista
 2. Äite; no, joskus löytyy ja joskus ei. Tuntuu, että kirppisilimä on ruosteessa...
  Marika, tykkään kanssa noista kahvipurkeista. Mulla on Äiteltä saatuja kolme, joihin on joskus muinoin kyllä joku liimannu uudet tarrat päälle (perunajauhoja jne) ja yhteen sutustelin itte joskus sinisellä tussilla Popcorn....se on kaapissa piilossa. Tää oli nyt eka, jossa näkyy ihan toi alkuperänen Kahvia. Joku vuosi takaperin haalin niitä pyöreitä, sinivalkosia, ruskeekantisia vanhoja kaakaopurkkeja (oliko ne kaakaopurkkeja)kirppareilta. Niitä en enää meinaa ostaa, mutta en oo kyllä nähnykää missään. Ja noita kahvipurkkejakin tulee useemmiten vastaan punasena.

  VastaaPoista
 3. Kyllä kannatti käydä kierroksella! Todella edullista.

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut tuollainen kahvipurkki joskus kun olen ollut ala-asteella, ihana =)

  VastaaPoista
 5. Joo,ihana kaffepurkki.Tuttu nimenomaan punaisena.Kynttilänjalka myös tuttu äitin kaapista :)
  Kankaat ihastuttavia!

  Hyvää vappua!Täällä alotellaan munkin paistoa..

  VastaaPoista
 6. Kiva kun kävitte, Hauskaa Vappua kaikille!
  Me maisteltiin eilen päiväkodin vanhempainyhdistyksen tekemät munkit, itte en oo tainnu koskaan tehdä, vai oonkohan..kuorruttanu kyllä jotain munkkeja joskus vapuks. Voiskin ens vuonna kokeilla. Ja simaa tehdä. Ostettiin yks pullo myös sitä ja pojalle maistu. Joskus kun oon tehny, niin on jääny juomatta. Tosin en tehny perinteistä vaan jotain viritelmää, eli ehkä ei siks maistunu... :P :D

  VastaaPoista
 7. Olipas tutunnäköisiä juttuja sulla! Mä oon kummitätiltä saanut noita Festivo-kynttilänjalkoja jokaiselle lapselle (ekalle se kaikista pienin jne). Äitiltäni sitte muutaman kahvipurkin (hänellä onkin niitä melkoinen kokoelma ;)). Vieläpä valkoinen penkkisohvakin meiltä löytyy :) Melkein kuin ois omaa blogia lukenu :P Hyvää keväänjatkoa!

  VastaaPoista
 8. Jopas on yhtäläisyyksiä :D
  Mukavaa kevättä sullekin! :)

  VastaaPoista