7.3.2010

Kirpputoriostoksia ja lisää pikkuhanhia

Tuntuu että samat tavarat kirppareilla (niillä parilla millä vakituiseen käyn) viikosta viikkoon. Höh.

Tässä on tää viime viikon puhelinostos. Vedettävä hiiri onVapriikin museokaupasta.

 

Viime viikolla löyty myös nää ruusuiset peltirasiat (eikös tossa pyöreessä oo selkeesti hansaruusu...?). Sitä olin kattellu jo aiemmin, mutta raaskin ostaa kun oli hinta pudotettu puoleen. Ostamatta jäi semmonen maailman ihanin musta vanha ruusurasia, joka on sarjassamme "jollainoonjoskusatavuottasittennähnysellasen" , 9€ oli mulle liikaa niin pikkusesta, olkoonkin että oli oikeesti vanha. Paikkaahan näille ei kyllä oikeen tällä hetkellä oo...ehkä verannalle.

 

Samalta reissulta lohkovati (2€)...mulla on näitä monta ja ne on käytössä vaan jouluna. Nyt koitin kehitellä jotain muuta käyttöö.
 
Kävin ekaa kertaa Lakalaivassa kirpparilla ja täytyy mennä toistekki. Vaikka siellä oli liian paljon sitä uutta tavaraa myynnissä. Äitelle löysin sieltä kahdella eurolla isohkon "itkevä poika"-taulun ihan komeilla kehyksilläkin.

Eilen lähti lähti matkaan muovirasia ja vauvan lakana.

Menee ihan täydestä lasisten joukossa.
  

Lakanan ostin nätin pitsin takia.Ompelin Äitelle lupaamani hanhet.  Nyt suju mukavammin kun viimeks. Nappien ompelu ei taaskaan kyllä onnistunu, eikä ne liimallakaan kyllä oo oikeen hyvät. Mutta pystyssä pysyy ja oikeesta kulmasta kun kattoo, niin hyvä on :D Kaverin laitoin grillitikun päähän kun ei ollu niitä nappeja enempää.


3 kommenttia:

  1. Meillä olisi sellainen vanha musta seinäpuhelin, se on tosi vanha. On tuolla jossain "tallessa", saat jos tarviit :)

    VastaaPoista
  2. Meinasin itsekin ostaa juuri samanlaisen puhelimen eilen, mutta pihinä jätin ostamatta :D

    VastaaPoista
  3. Pitää kattoo sitä seinäpuhelinta...voi olla ettei meillä oo paikkaa...ainakin jos joltain muulta kysytään :P :D

    VastaaPoista