30.3.2010

Pääsiäiskortit

Poika on muutamana vuonna tehny pääsiäiskortit mummeille ja kummeille. Oon ostanu Tiimarista niitä valmiita kuviopakkauksia, joissa on ollu munia, tipuja ja pupuja. Niitä on sitten korttipohjiin itte laitellu niillä kohoteippipaloilla, jotka on ollu mukana kuviopakkauksessa. Tänä vuonna en ostanu mitään uusia pääsiäiskorttitarvikkeita. Meinas jäädä kortit kokonaan tekemättä; menny mulla energiat synttärien laitteluun. Eikä Poikakaan kyllä oo mikään kovin innokas askartelija. Eilen kuitenkin Poika piti vapaapäivän eskarista ja saatiin kolme korttia tehtyä. Eli kovasti karsittiin korttien määrää tänä vuonna. Kuvata hoksasin vasta kun kaks oli jo kuoressa, mutta samalla idealla kaikki kolme. Eri väriset lintupaperit vaan, jotka on aikoja sitten ostettu Tiimarista. Tällä kertaa oli Pojalla vähän saksihommia kanssa. Piirtelin linnut ja hän leikkas, liimas ja kirjotti.

Korttikuvan myötä toivotellaan Rauhaisaa Pääsiäisen aikaa niille, ketkä jäi tänä vuonna ilman korttia ja tietenkin muillekin kävijöille! :)

P.S Munaräpellyksiä on vielä kyllä ennen Pääsiäistä tulossa, jos vaan suinkin saan aikaseks...joku sata synttärikuvaa pitäs käydä läpi, kiitoskorttikuva ottaa kuin myös Tipusen 1-vuotiskuva olis työn alla....

P.P.S Temppuileeko tää bloggeri jotenkin, eilen ei näkyny kuvat ja nyt tuntuu viskaavan kuvaa ekaks vaikka kuinka haluan tekstin jälkeen...pöh.

6 kommenttia:

 1. Mukavia kortteja olette askarrelleet!
  Meillä ei oo ikinä ollut tapana pääsiäiskortteja lähettää..joskus muinoin kyllä lasten kanssa askarreltiin kavereille..

  Joo,meillä kans ei eilen illalla näkynyt kuvat ollenkaan..testasin asian vielä toiseltakin koneelta ja päätin,että vika on jossain muualla..tänään on kuvat näkynyt moitteettomasti :)

  VastaaPoista
 2. Ai se olikin ihan yleinen ongelma, ettei kuvat näkyny... mä luulin että meijän kone jökitti... Tänään mulla tilttas ku yritin uutta blogitekstiä julkaista... tuli vaan error.. nyt taas näytti toimivan..

  VastaaPoista
 3. Hyvin on Poika jaksanut taas väsätä kortteja. Tämä kone on ainakin tökkinyt koko eilisen illan, nytkään ei oikein toimi täysillä.

  VastaaPoista
 4. No, hyvä, että muillakin temppuili eikä vaan meillä :P

  VastaaPoista
 5. Suloinen kortti! Tuo on kiva malli pitäisi muistaa ensi vuonna kun tänä vuonna meillä ei tehty yhtään korttia.

  VastaaPoista
 6. Kiitti Olivieno :) Alkuperänen ajatus oli kukkosilhuetti, mutta ehänmää sellasta osaa piirtää enkä kerenny/saanu aikaseks mallia ettiä.

  VastaaPoista