18.3.2010

Pahvimunat

Lahjoja rakkaudella -kirjassa on ohje Vanhanaikaisiin paperimassamuniin. Innostuin niistä jo tammikuussa ja sain viimein hommattua aukastavia pahvimunia. Kirjassa oli tosi nätit koristeet, mm. ornamenttikuvioita ja hopeinen lintu. Itte laitoin jotain muuta...eikä tullu kyllä mitään vanhanaikasia munia. Tuli vähän räväkämmät yksilöt. Olin taas niin innoissani, etten oikeestaan ajatellu yhtään mitään (kuten esim. että olis voinu tehdä toisiinsa sointuvat :P). Läiskin vaan valmiiks. Nyt jos olis lisää noita pahvimunia, jaksaisin ajatellakin (tai niin luulen :D). Harmittavasti ei kyllä oo nyt Ideaparkkiin asiaa ja en pelkkien pahvimunien takia lähde ajeleen. Mutta jos jollain ajoo sinne, saa tuoda, vaikka kaks satsia :D. Tekisin varmaan muutaman lahjaks, alkaa meillä nurkat oleen munia väärällään.
Pupumuna on päällystetty vaaleensinisellä mulperilla ja pupukuva on servetistä. Nyt jos tekisin, tekisin tietty koko päälisen servetistä. Vihree kanssa mulperilla ja kukat on valmiita paperikukkia, joita joskus olin ostanu jostain alennuksesta. Reunassa "väkäsnauhaa". Persikanvärinen on oikee testiversio...puuvillapitsiä ja kukkia, jotka tilasin täältä, kuin myös mulperia. Suosittelen kyllä ko. kauppaa. Hinnat aika kohillaan ja varsinkin toimituskulut. Tilausta seuraavana päivänä napsahti postilootaan. Pankki sattu oleen sama, mutta nopee lähetys silti. Kukkien keskelle liimasin laatikon pohjalta löytyneet "timantit".

4 kommenttia:

 1. Kivat munat olet väsännyt,etenkin tuo persikanvärinen on niin nätti! Teillä onkin varmasti ihanasti kaikkia koristuksia pääsiäisenä. Itse olen kauhean laiska pääsiäiskoristelija.

  VastaaPoista
 2. Kiitti. :)
  Pojan syntymän jälkeen aloin laitteleen enempi pääsiäisjuttuja kotiin. Jotenkin kiva, että on vuodesta toiseen toistuvia perinteitä, muinakin juhlina kun Jouluna. Tänä vuonna en oo vielä oikein paneutunu kun tekemispuoleen, täytys jo alkaa laitteleen ihan esillekin, että kerkee vähän aikaa oleen. Jonkun pitäis vaan ensin vaihtaa verhot :D

  VastaaPoista
 3. Mahtavat Munat :D
  Ihailen tuota panostustasi niin syötäviin kuin koristemuniinkin..
  Varsinkin tuo pupumuna on huippu taidonnäyte!
  Ite en oo oikein pääsiäisihminen,mutta tykkään kovasti katella muiden touhuja asian hyväksi :)Hampaita kiristellen konttaan sitten sen pienen pääsiäispussin yläkomeron viimeisestä peränurkasta esiin..Pakkohan se on PikkuTytön iloksi..ja jos ruohot nyt nakkais kasvamaan..huoh! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marika. :)
  Ei noihin nyt oikeesti kyllä mitään isoja taitoja tarvita. Viitsimistä kylläkin. Hyvää vastapainoo näille kodin arkihommille. Sitten kun menee kodin ulkopuolelle töihin, veikkaan, että ei kyllä jaksa eikä viitti :P.
  Me tossa on laiteltu koristeita pajun- ja koivunoksiin, ruohoo en saanu vielä laitettua. Mietin, että tarviiko sitä nyt välttämättä. Pojalle ostin sellasen munakuppisammakon, jolle kasvatetaan ruohosta hiukset (valmis setti, jossa kaikki tarvittava mukana) ja se laiteltiin tänään. Ehkä kissalle ohraa johonkin ruukkuun, niin on vähän sinne päin :D

  VastaaPoista