28.5.2010

Eskarin tädeille

Kaikki ei  tykkää että täditellään eli kyse on siis kiitoslahjuksista lastentarhanopettajille, lastenhoitajalle ja ohjaajalle.  Pojan viimenen eskaripäivä on tänään, eilen oli kevätjuhla. 
Yleensä suosin pääosin "häviäviä" lahjoja (syötävää, kynttilöitä, servettejä...), tällä kertaa otin riskin ja annettiin Äiten virkkaamat kesähatut kaikille. Laitoshuoltajille ja keittiön väelle namipurkit. Poika teki kaikille kortit. Runotteli taas itte ja osan kirjotti tietokoneella mallista ite. Meni paljon mukavammin niin, kun käsin kirjottaen. 
Runot tulee tässä (nimet muutettu):

Liisa kävelee
tipua näyttelee
Monesti hän hymyilee
ja eskareita halailee

Mari heräilee
lehmät hoitelee
Eskareille monet
neuvot jakelee

Amalia Amalia
eskareita tukee
sadut heille lukee
pihalle kiireesti
kaikki lapset pukee

Laila reippailee
kukat keräilee
eskareita auttelee
Fiilis kattoon nousee
marssi jatkuu vaan 


Aika villiä runoo tuli välillä, äitin oli ihan pakko sensuroida joitain pätkiä :D :D
7 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman söpöjä nuo hatut! Onko ne tarkoitettu ihan päässä pidettäviksi koristeiksi? Oh, tässähän ihan inspiroituu. :D

  VastaaPoista
 2. Niin munkin mielestä, siks sorruinkin tämmöseen ei-häviävään lahjaan :P
  Noi on tarkotettu koristeiks(vähän liian pieniä päähän tai syvyys ei piisaa); kovetettu sokerivedellä. Liima-vesiseos käy kuulemma kanssa. Kestävä tuntuu toi sokerivesikin oleva, mulla oli kylmällä verannalla yks kovetettu kippo koko talven, eikä menny mikskään vaikka vähän mietin yhellä vaiheella että lässähtää.

  VastaaPoista
 3. Mahottoman suloset minihatut! Minä kyllä voisin laittaa vaikka oman pään koristukseksi ;) Ja taasen on poijka ihanat runot luritellut.

  VastaaPoista
 4. Jos on tarpeeksi minihattu, niin voisi kiinnittää toiselle puolelle päätä kiikkumaan. :)

  Tiedän ton sokerivesi jutun. Ennesvanhaanhan sitä käytettyyn tärkkinä ihan yleisesti ja sitten pula-aikoina sokerinhimoset imeskeli sokeriliemellä tärkättyi liinoja. :)

  Ite oon käyttännyt liisteriä (virkatussa lampunvarjostimessa), mikä on todella kestävää, mutta ei ehkä ihan niin siisti lopputulos...

  VastaaPoista
 5. Oispa aika hauska sellanen miniminihattu toisella puolella pinneillä kiinnitettynä! Jos sopis tyyliin...mulle ei, mutte tehkää te joille sopii! :)

  Mun pitäs kanssa vähän pitsiliinaa vääntää varjostimeks, mutta taitaa mennä syssymmälle sekin homma...:P

  VastaaPoista
 6. Upeat riimit Poika taas riimitellyt..Hänestä kuulemme varmaan myöhemminkin :D
  Ja hei huippuhienoa,että muistatte myös laitoshuoltajia ja keittiön väkeä.Heitä ei varmaan moni tule muistaneeksi,vaikka arvokkaan osansa myös tekevät..olivat varmaan mielissään!
  Hienoja hattuja!

  VastaaPoista
 7. Marika, saas nähdä mitä kuullaan :D
  Me ollaan koko päiväkotihistoria muistettu myös laitoshuoltajia ja keittiön väkee, jotenkin kuuluu mun mielestä kuvioon tommosessa suht pienessä päiväkodissa. Koulussa sitten keskitytään vaan opettajaan ja meneeköhän porukkalahjoihin, sen näkee sitten.

  VastaaPoista