12.5.2010

Tulihan se kevät!

Noin 20 lämmintä, kyllä kelpaa. Puut vihertää silmissä.
Nyt huvittaa tuolla pihassakin taas pällistellä. Kesäkukkien ostoo kyllä meinaan tänä vuonna vähän lykätä myöhemmälle, mutta muuten virittelen kesäjuttuja paikoilleen.


Sibbee (Sibeliuksen mukaan nimetty) pitää vähän siistiä kesäks, vaihtaa hanskat ja ampparisadeviittakin on talven aikana vähän repeytyny. Siben pään oon joskus tehny keramiikassa.
Kasvimaata kait pitäs vähä möyriä ja lannottaa. En oo yhtään vielä miettiny mitä laitan, samat vanhat kai. 
Sain synttärilahjaks ihania Gladioluksen sipuleita, ne sain tänään lootaan, rasti seinään!

Äite toi koivunrisuja. Tein omenapuuhun uuden "tuulenpesän". Jäi vielä vaikka kuinka paljon, pitää jotain nopeeta niistä keksiä :D
 


4 kommenttia:

 1. Joo niin tuli! Mä lähin tänään puutarhaa tonkiin, kun sain vauvan vaunuihin nukkuun ja huomasin saman tein, että olin hieman ylipukeutunu... :) Kumma, kun niitä talvivaatteita on niin vaikee jättää talvivarastoon, vaikka kesää oottaa ihan innolla! :)

  VastaaPoista
 2. Omapa ihania kuvia pihaltanne.Siis Sibbe on aivan mainio :D
  Meillä myös roikkuu vielä talvivaatteita naulakossa eikä läheskään kaikkia kesävermeitä ole esille kaivettu...Pitäis varmaan ryhdistäytyä,mutta tänäänkin näyttää tulevan minä mainioin päivä,eipä sitä viiti komerossa viettää :D
  Mukavaa helatorstaita!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kävitte! :)
  Minäpä justiinsa toissapäivänä keräsin hanskat ja pipat ja muut pussiin oottaan pesuun menoo ja laitoin talvikengät pois kanssa..olimpa nohevana. Eilen kyllä älysin, ettei pojalla oo mitään kevyempiä kenkiä sopivassa koossa olemassa...tuli hännän alla niitä ostaan heti kun kaupat on auki.
  Täällä koittaa paistaa, näyttää vähän sateiseltakin, lämmintä kyllä. Kohta grilli tulille.
  Mukavaa helatorstaita vaan kaikille! :)

  VastaaPoista
 4. Niimpä,lämmintä vihdoin ja viimein. Tuntuu että keväänodotus ei ole vuosiin tuntunut niin pitkältä kuin tänävuonna.

  VastaaPoista