15.5.2010

Koomiset risuperhoset ja kirppistelyä

Äiteltä kävi kahvikupin verran pikalainassa kirja Risuja ja rautalankaa. Sen innottamana päätin veivauttaa parit perhoset. Kuvittelin, että helppo nakki ja näin tietenkin upeet perhoset silmissäni :D No, ei tullu upeita. Ihan hassut tuli. Ei vaaan vääntyny niinkun kuvittelin. Eli en osannu vääntää oikein. Pistin ne nyt kuiteskin patiolle roikkuun, jos tulis joku valaistuminen miten tehdään paremmat (ohjeita ei tietenkään voi kattoo). Kuvassa on toinenkin perhonen, mutta ainut kuva mistä vähän edes saa selvää oli tää, missä siitä puuttuu puolet.
Pojan kanssa pyörähdettiin aamupäivällä Cittarin pihalla olevalla jonkun omakotitaloyhdistyksen kirppiksellä. Ei ollu kovin montaa myyjää. Pojalle lasinen Karvispurkki eurolla (laitto purkkansa siihen, mutta nyt ne ei enää mahdu mikron päälle :P) ja Humppilaa neljällä eurolla. Emalimuki perjantaina eurolla Fidalta. Perjantaina löyty Tipulle muutama vaatekin, mutten niitä kuvaillu.
 

7 kommenttia:

 1. Sydämellisen söpö emalimuki, minäkin tahdon juoda mökillä teeni sydänmukista!! Nyt kyllä innostit lähtemään kirpparille koluamaan,että parituntia vielä ja sitten menoksi! :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat löydöt olet taas tehnyt!
  Perhonen on hieno ja persoonallinen.Minäkin olen jossain ihaillut risu-rautalanka koristuksia.Kyllähän ne ovat upeita.

  VastaaPoista
 3. ei ne risutyötkään aina ihan yksinkertaisia ole, olet kyllä onnistunut tekemään ihan perhosen näköisen.Yllättävän vaikeaa vaikka malli olisi nenän edessä. Kirja on täällä käyttämättömänä jos haluat muutakin tehdä, tuskin niin nopealla silmäyksellä edes kerkisit huomaamaan kaikkia :D Risujakin on jos tarviit, isäs on kova keräämään :D

  VastaaPoista
 4. Kiitti Marika :)

  Äite, mää katon sitä kirjaa jossain vaiheessa. Nyt koitan noi olemassa olevat risut säpöstellä ihan omasta päästäni. Sitä lintua ainakin kokeilen.

  VastaaPoista
 5. Täällä ois vasta ollu 4H:n järjestämä risukurssi mutta ei tullu lähettyä. Oon aina aatellu etten osaa, vaikka en oo kyllä kranssia kummempaa koskaan yrittänytkään :D

  VastaaPoista
 6. Moikka Hannele! Tommonen risukurssi oiskin hyvä, kun kädestä pitäen ois joku ohjaamassa, olis helpompi sitten itte alkaa itekseen väänteleen. Tai ainakin luulisin :D.
  Me tehtiin joskus Martoissa kaislaenkelit ja kun yhden oli siellä tehny, niin sai toisen sitten kotonakin helposti aikaseks. En ois saanu, jos ei ois ekaa neuvottu.

  VastaaPoista