13.5.2010

Pihakirppiksiltä

Reippailtiin tänään Äiten kanssa yhden omakotitaloyhdistyksen pihakirppiksillä. 50 osotetta, ei kyllä käyty joka paikassa. Eniten tuntu olevan lastenvaatteita -ja tarvikkeita ja leluja, jotka ei meitä niinkään kiinnostanu. Äite löysi vaikka mitä ja mullekin tarttu mukaan muutama juttu.
Vaaleensininen, erittäin hyvässä kunnossa oleva päiväpeitto, naftisti parisänkyyn (se helmalakana!) tai verannan sohvalle,2€. .  Lasinen sitruspuristin ja lasikulho 1€/kpl. Äite osti mulle ton Humppilan lasiastian, (keräilen niitä)kuudella eurolla.

9 kommenttia:

 1. Lastenvaatteita on tosiaan tarjolla yleensäkinottaen pilvinpimein. Ihmettelen vaan,että milläilveellä pääsen aikanaan omista eroon. No onneksi sentään on paljon ystäviä joilla ei vielä lapsia ole, voi niitä vaikka ilmaiseksi pistää kiertoon <3 Nätti päiväpeitto!

  VastaaPoista
 2. On kyllä. Koitin syksyllä peräkonttikirppiksellä myydä hyväkuntosta vauvan vaatetta ihan pilkkahintaan, niin ei kyllä oikein menny. En tiedä sitten jos jollekin itsepalvelukirppikselle laittais, niin menis varmaan paremmin. Niissä on sitten vaan aina se stressi, että kun se viikko maksaa ihan mukavasti ja sit ei kuitenkaan viittis kauheesti hintaa laittaa, että pääsis eroon..rikastua en haluais mutta omilleen ois kiva päästä. Pojan vaatteet on kätevästi menny kummipojalle, Tipun vaatteita oon nyt kaupitellu tutuille saman tien kun on pieneks jääny. Tietää, että lapset on tässä, niin ei tuu semmosta jemmaamis-mieltä :)

  VastaaPoista
 3. 50 osotetta?Siis kiersittekö omakotitalosta toiseen?En oo ikinä kuullutkaan moisista kirppareista..en oo käyny peräkonttikirppiksilläkään,mutta kuulostavat mukavalta.Jospa joku tännekkin semmosen järjestäis,varmasti menisin ainakin penkomaan.
  Paljonko teillä maksaa viikon kirppispöytä?Ite kun vasta otin niin iso pöytä maksoi 15e,ois kyllä riittäny pikkupöytäkin 10e,muttei ollut just silloin vapaana.Ja munhan oli Pakko saada just silloin roina myyntiin :D
  Ihana sitruspuristin :)

  VastaaPoista
 4. Jep, jep..omakotitaloalueita, periaatteessa kolme, joissa sit oli pihoissa/autotalleissa myytävää. Mukavimpia oli ne, missä oli samalla kadulla monta, mutta aika paljon oli yksittäisiäkin paikkoja joillain kaduilla. Aika lenkki käveltiin ja hankala oli suunnistaakin, kun ihan outoo seutua. Aika harvinaisia (täällä ainakin) tämmöset isommat pihakirppisrysäykset, mutta yksittäisten talouksien on lehdissä aina lämpöseen aikaan sillon tällön, "muuttomyyntejä" ja semmosia.
  Viime vuonna oli koko kesän Nokialla joka toinen viikko peräkonttikirppis torilla, vitosen oli paikka. Kerran olin myymässä ja kertaakaan ei tullu käytyä ostoksilla :-O. Tuntu sillon, että joka paikassa on peräkonttikirppiksiä, nyt ei ehkä oo niin paljon, kai.
  Mitähän valehtelisin kirppispöydän hinnaks, ehkä semmonen 23-27€/vko...en oo nyt kauheesti kattellu. Alle 20€ on harvinainen ja mun mielestä on sitten semmonen vähemmän hyvä kirppis EHKÄ täällä, jos on noin halpa paikka...En tosiaan ihan varmaks osaa sanoo, yli 20€ kuitenkin tavallisemmin.
  Munkin mielestä toi sitruspuserin on ihana...mulla on sellanen jo ennestäänkin, mutta kun oli niin halpa...:P :D

  VastaaPoista
 5. Kivoja löytöjä.
  Meilläpäin aika harvakseltaan on noita pihakirppiksiä, toivottavasti nyt kesän tulleen tulee enemmän.

  VastaaPoista
 6. Kivoja löytöjä ja mukava, persoonallinen blogi. Jäänpi seurailemaan.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Annimuori, eiköhän se kesä tuo kärpäset ja pihakirppikset :D

  Kiitos Eenalle mukavista sanoista ja tervetuloo mukaan! Käyn vastavierailulla kuhan tässä taas jossain vaiheessa kerkeen.
  Mukavaa viikonloppua sinnekki!

  VastaaPoista
 8. Heips!Tulin kertomaan,että niille kukille,joita pohdittiin on löytynyt oikea,virallinen nimi:Kirjokevättähti!
  Kyllä on hienoa,kun täältä blogimaalimmasta saa apua ja neuvoa ja tietoa :)
  Blogini kommenttilootassa on hieman myös lisätietoa ko. kukasta...

  VastaaPoista
 9. Moikka Marika, niin sitä aina viisastuu! Ihan uus kukka mulle kirjokevätähti. En oo koskaan aatellu, että linnuthan ne niitä sipuleita kuskailee :P

  VastaaPoista