29.10.2014

Halloweenvalmisteluja

Hommat etenee.
Luulen, että tää kerkee sopivasti nuupahtaan perjantaille…
Verannalle virittelin noita-akan..tällä kertaa ihan jalkojen kanssa.
Tekis mieli laittaa tyylikkäämpi hattu, mutta se peittää kasvoja liikaa. Koitan saada tohon jonkun lyhdyn niin, että naama korostuu pimeessä.
Karkkia ja Kepposta on käyty meillä jo joitain vuosia soittelemassa ovella…siihen on nyt varauduttu ihan oikeesti.
Tipu teki hanskapusseja, joissa on tikkari ja suklaaluuranko.

Pusuarmeija sai silmät. Tilasin tänä vuonna wiltonin silmiä ja punaset on nomparelliviritelmät.
Löyty läjä draculan tekareita…leikkasin vaan suut liian alas…appelsiinien sisällä ledtuikut (joita muuten tänä vuonna on aika monessa paikassa aitojen sijaan).
Jääpalamuotilla tein valkosuklaaluita. Harmittaa kun en varautunu että ois jotain turkinpippurirouhetta vaikka sekottanu sekaan. Koitan keksiä jotain kaupassa käymättä :D

Kellarin testaan huomenillalla pimeellä :)

5 kommenttia:

 1. Heh-heh-heh, nämä on kyllä aina vuoden parhaat bileet!!
  On niin kiva käydä kurkkimassa valmisteluitasi ihailla ehtymätöntä ideointiasi. Olisi kiva olla menossa mukana, lennellä vaikka lepakkona katonrajassa! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä hulvattomin valmistella :D Hankaluutta vähän tekee, että ei oikein tiä missä se raja kulkis…mutta ehdottomasti lapsille tykkään laittaa, enkä aikuisille.
   Lepakot meillä onkin aika vähissä :)

   Poista
 2. Näyttää ihanan kauhealta!! Tuo noita-akka on ihan huippu. Minulla on tuo sama jääpalamuotti, enkä ole oikein keksinyt sille käyttöä - taidanpas tehdä valkosuklaita sillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää säpsähdän noitaa mennen tullen :D
   Ja kun tosiaan sekottas jotain siihen valkosuklaaseen, niin nehän on ihan kun konvehteja…mietin kyllä, että oisko pitäny alkaa tekeen ihan oikeesti noista konvehteja…mutta suklaakerrosten sutimiseen menee kauheesti aikaa…mutta oishan se hauska jos joku punanen marmeladi sieltä napsahtas purressa suuhun :D

   Poista
  2. Niin muuten Kepposka, jos teet muotilla valkosuklaita, ei kannata tosiaan sitten täyttää muotteja täyteen, tulee liian isoja silleen. 130g:n levyllä saa noin muotillisen suklaita.

   Poista