15.10.2014

Jouluvärkkäysidea ja muuta pientä

Äiteltä sain kasan lehtiä luettavaks ja jossain osu silmään kukan tekovehje. Sopivasti oli Ideaparkkiin asiaa ja Sinellistä vehuleen sitten hain.  Jonkin aikaa se paketissa oli ja jonkin aikaa irtaallaan kun koitin ymmärtää miten se toimii. Eilen keskityin kuvallisiin ohjeisiin ja sutasin kolme kukkaa erilaisista kankaista. Helppoo siis käyttää kuhan vaan alkaa tekeen eikä juutu vieraskielisiin ohjeisiin...
Ikean pitsiverhosta.
Paksummasta verhokankaasta.
Lakanakankaasta.


Alkuperänen idea on tehä heijastinkukkia. No, heijastinkangas ei sitten ollukkaan ihan helpoin ostettava…yleensä tarjolla vaan sitä silitettävää. Eilen tilasin puoli metriä ja katotaan monta kukkaa sillä tulee :) Tilasin myös rekkakuorman rintaneuloja. Napit pitää löytää omista varastoista. Helmiähän tohon keskelle vois kans. Pientä pähkäilyä vielä takustan kanssa, että mites se. Noihin liimasin pyöreen huopakappaleen taa, mihin tulee neula.

Tässä se masiina.

Kepposet oli leiponu cookisseja. Tipun kanssa leivottiin kanssa samalla ohjeella. Pientä kämmiä joten rakenne hippasen erilainen mitä piti… mutta hyviä! Maistoin kanssa, vaikkei pitäny :D.
Mää kyllä tykkäsin että sokerin määrä oli ihan passeli, en vähentäs :P :D

Kanervat edelleen ostamatta. Siirsin syksysen väriset muratit samettiruusujen kaveriks. Katotaan kuinka pitkälle pötkivät.


4 kommenttia:

 1. Kivoja kukkia. Mistä sitä heijastinkangasta löysit tilattavaksi? Saisi aika kivoja joululahjoja noista heijastinkukkasista. Huopa varmasti toimii ihan hyvin takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä kanssa, että noista kukista tulee kivat…ne on huolitellun näköset, vaikka omat sutustuksensa on, että se on sitten läjässä kunnolla. Päädyin tilaan heijastinkankaan Ullakasta. Hinnat vähän vaihteli, mutta vertailin sitten vähän postikulujakin ja sitä täytyykö tilata koko metri vai voiko vähemmän jne. Toivottavasti kangas toimii toivotulla tavalla tolla masiinalla :)

   Poista
 2. Kivat kukat :)
  Meillä poika teki eilen itse cookieseja, sekoitti jauhot rasvasokerivaahtoon ja vähän liikaa niitä ja tulos oli ihan samannäköinen kuin teillä. Maku oli ihan hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli kämmi rasvasokerivaahdon kanssa eli mitään vaahtoo ei oikeestaan ees tullu :D

   Poista