30.10.2014

Lepakoita, rottia...Tipu on tänä vuonna Lepakko-Typy ja oli vähän nurpallaan että kun ei oo huoneeseen mitään koristeta laitettu..yllätyksenä värkkäsin pikasesti lepakkonauhan huoneen oviaukkoon ja tadaa, niin on koristusta :)


Rouva Kepposen inspiraatiopostauksesta nappasin rotta-idean, että kiitosta vaan :)
Huono kuva, otin ainakin sata kuvaa ja ei päästy kameran kanssa yhteisymmärrykseen…mutta siis noi mustat möykyt on niitä rottia :D
 Martha Stewartin sivuilla taitaa olla isompana noi…mää tulostin vaan suoraan siinä koossa mitä oli ja limpsoin meneen. Tipu oli näistä innoissaan kanssa mutta taidot ei ihan riittäny, hännät oli kinkkiset mullekki. Yhessä sitten saatiin Tipun takan reunalle pari siimahäntää kanssa.

Seuraavat oli kyllä sellanen ajanhaaskuu että hohhoijakkaa. No, omaa mokaa kanssa…en laittanu kermaa esim. ollenkaan. Ja liian vähän tais olla ainesta…tai ainakaan en saanu tarpeeks osuun pilleihin. Matojen sijaan tuli tommosia minitoukkia…ja koska ei oo kermaa, ne on sitten vaan tollasia läpikuultavia, ei yhtään aidon näkösiä…pillistä ulos saaminen oli tosi vaikeeta!
Täältä näkee esim. mitä piti tulla ja miten.

Tää neiti olikin sitten hetken mielijohde…Styroksipäähän sai helposti upotettua pari metallista henkaria, toinen on siis se, mistä koko hökötys roikkuu ja toinen on hartiaosuus.
Naamari, peruukki, pitsiverhoo ja valkonen paita.
Sen verran epäilen pitävyyttä, että pistetään se huomenna vaan juhlien ajaks. Kaunokainen on siis Pojan huoneessa :)

Kurpitsaa kaivertaessa kattelin Kotiteollisuuden minikeikkaa Radio Rockissa :D
Tänään vähän levis hommat ja huomisen lista vähän piteni…toisaalta kaikki on aika simppeleitä, että nou hätä :D

Muistin pesupallokummitukset äsken ja eihän meiltä sitten löytyny kun yks pesupallo…ois aika hienot tossa portin pielessä sireenissä!


4 kommenttia:

  1. Siellähän on mahtavia juttuja! Hauskoja juhlia teille :)

    VastaaPoista
  2. Hah-hah, mä olen tuo kolmas oikealta, huomaamaton paikka ja näkee molempiin suuntiin! Lepakkona siis...

    VastaaPoista