5.10.2014

Läksiäiset ja pikkasen Joulua

Niin taas puoli vuotta hurahti nopeeta ja pitäs loppusyksy keskittyä enemmän opiskeluhommiin töitten sijaan.
Ihania lahjuksia tuli, joita oli kyllä aateltu :) Oli kärpässientä ja punamustaa!
Kansiossa on lasten piirroksia.

Emalimukin sain söpössä prinsessakassissa ja vihjailuja lahjonnasta tuli useempana päivänä :)
Risusydämen ostin kirpparilta. Kävin pitkästä aikaa Klaffissa ja Piirongissa ja kyllä kannatti. Tipulle löyty vaatetta ja korillinen muutakin. Oli laajentanu pöytäpaikkoja sitten viime käynnin (viime käynnistä on kyllä aikaa….).
Illan hämyssä otettu kuva kekseistä mitä vein töihin. Näistä piti tulla kissoja, mutta taitavat olla enemmän leijonia… :D
Samalla kirpparireissulla löyty  kiva joulunen (koska on punanen :D) talolyhty ja hinta oli vaivaset 1,50€. Ideaparkin Minimanissa kuolasin taas kahta isohkoo talolyhtyä, jotka olis yhteensä saanu alle kahellakympillä, mutta ne nyt jäi vieläkin sinne. Kai se joku järjen ääni sano, että mihin ne muka mahtuis….
Eurokankaasta, olikohan tossa nyt sitten 20 m…5,90€, ei paha…jos siinä nyt on noin paljon. Ois ollu punasia tähtiä, vihreellä Onnea, mustalla Itse tehty ja ainakin mittanauha-kuvioo…Joulu mielessä nyt otin tätä sydäntä, kyllä se taas johonkin menee :)

Joulu mielessä suuntasin Ikeaankin. Viime vuotiset joulujutut siellä oli iso pettymys, en varmaan tainnu mitään ostaa. Nyt oli ainakin ihan kivoja joulupapereita ja muutamia koristehommeleita. Säästin niitten oston seuraavaan kertaan ja ostin vaan ison paketin ledituikkuja…ymmärsin paketista että patterit ois ollu mukana, mutta ei ne sitten ollukkaan… :P
Niin ja ostin aidon näkösen havuköynnöksen, makso n.10€, oli halpa mun mielestä. Samaa havua, mitä se söpö pikkukuusi, mitä siellä oli jo viime vuonna. 
Vähän kutkutteli, että jtn pientä Joulua ois laittanu, mutta ne on Halloweenit ensin ja pirskeet on taas tulossa, joten ne ensin alta pois :)

4 kommenttia: