24.10.2014

Veriset hämissukkikset ja muuta Halloween-juttua

Löyty kun löytykin aikuisten valkeet sukkahousut. Luulin jo ettei missään, mutta Lielahden Cittarilla oli!
Olin jo ostanu lasten vastaavat, kokoo 134-158…ne oli "pikkasen" naftit eli  pirkat oli pelastus.
Mustalla ompelulangalla vetelin pikkukaverit kiinni. Mahdolliset silmäpaotkaan ei haittaa, oikeestaan niitä ois voinu ihan riipiä tahallaankin. 

Lopuks muutamat lähmäsyt tekoverta :)

Pirskeisiin siis viikko aikaa ja tuntuu että ei oo mitäänvalmisteltavaa ja toisaalta on kauheesti kaikkee tekemistä. Suurin osa on semmosta että ei voi kauheen aikasin värkätä.

 Valaistuin "kauhukellarinkin" suhteen ja sain hommalle punasen langan. Kauhukellari tulee oleen kilpailu, jossa otetaan aikaa. Halukkaat menee yksitellen kynttilälyhdyn kanssa sinne. Luultavasti ohjeistus tulee ennen menoo, että siellä on kolme juttua mitkä pitää tehä. Sinne myöskin pitää mennä aikuisen mukaan, jos tarttee suunnistusapua ja myöskin valvoon, että tehtävät tehdään oikein.
Meinaan virittellä sinne suurimman osan härpäkkeistä tänä vuonna ja tänne ylös ehkä sitten enempi lyhtyjä ja kynttilöitä. Tunnelmaan sopiva musiikki tietenkin pauhaa taustalla.
Eka tehtävä on Tunnistaminen. Jostain nuorten keskusteluketjusta nappasin idean puolikkaasta avokadosta…vinkeen tuntunen. Se siis johonkin roskapussiin ja sekaan matoja yms. 
Tässä ei sakkoaikaa, jos ei tunnista, koska luulen että suurin osa ei tunnista. Tätä en kylläkään kerro etukäteen.

Toisena Maistaminen. Tähän oon itte joutunu lukion ekalla kun oli ne, mitkä ne nyt onkaan nimeltään…jotkut kastajaistyyppiset. Saunan pukuhuoneeseen potta, jossa pommacia ja pätkiksen paloja..Laitan mukeihin valmiiks jokaiselle annoksen ko.herkkua ja rasti suoritettu kun muki on tyhjä. Jos ei uskalla/pysty, viis sekuntia sakkoo.

Viimesenä tehtävänä on ettiä meidän puukellarista prinsessa ja herättää se :) Sakkoaikaa, jos ei löydy tai ei osaa herättää prinsessaa oikein.

Vaan kolme tehtävää, että jos porukkaa on oikeesti se yli 15, niin ettei menee koko aika siihen. Suunnittelin homman silleen, että puolet syö sillä aikaa kun puolet tekee tota tehtävää. Ei oo odottelua eikä mee aikaa hukkaan.

Poikahan oli siis sitä mieltä ettei tartte mitään ohjelmaa ja kyllä musta tuntuukin vaikeelta 11-vuotiaille jo keksiä sopivaa. Kellarissa on nyt pointtina, että siellä on niitä tehtäviä ja nopein voittaa. Joitakuita saattaa pelottaa siellä enemmän ja joitain ei ehkä ollenkaan :)
Toinen ns.ohjelma on sitten Paras Halloween Hahmo 2014  ja tänä vuonna omat sarjat tytöille ja pojille.
Luulen että lopun aikaa keksivät ihan itte tekemistä :)

Oon mettästäny kaikki maholliset paikat niitä Trollin vaahtokarkkisilmämunia. Ei missään! Makuuni vielä kattomatta, siellä ei oo ollu viime vuosina. Onneks Lidliin tulee maanantaina niitä myyntiin pusseissa ilmeisesti, jos tulkittin mainosta oikein. Eri asia sitten ehtiikö sinne silleen, että niitä vielä on. Toisaalta kovin moni muu ei ehkä oo niistä niin kiinnostunu kun mää :D

Testasin pikasesti pinterestistä bongattua ideaa. Talouspaperirullaan leikataan silmät (siistimmät kannattaa mitä noi mun :D). Tohonhan voi jättää pupilleja kanssa, nyt on tollaset tyhjät silmät. Sisälle pimeessä loistava tikku ja tadaa, pimeessä hohtavat silmät on valmiit. Tigeristä ostin paketillisen tikkuja (10 kpl/rasia) ja toimii. Pimeessä kiiluvia silmiä siis tulee kellariin.

Tulihan jorinat :D

Hauskaa viikonloppua kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Voi ei miten huiput kemut teille tulossa! Voi kun itsekin jaksais järkkäillä tommosia! Hienot sukkikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan kanssa innolla (välillä tuntuu että oon eniten innoissani :P :D).
   Kiitti :)

   Poista
 2. Hyvät juhlat tulossa ja emännällä on varsin tyrmäävät sääret!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Toivottavasti kaikki menee nappiin…oon tässä alottelemassa koristelupuuhia, ettei tuu kiiru.

   Poista
 3. Jännät juhlat tulossa, jännitän vieraiden puolesta nyt jo :D Hienot sukkahousut :)

  VastaaPoista
 4. Mitkä bileet teillä tulossa!!!! Ja mielettömät sukkikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Viime vuonna sanoin että oli viimeset mitä järkkään ja taas ihan intoo piukassa suunnittelen ja valmistelen :D

   Poista