1.10.2014

Sekalaista

Tässä sekalaisena pläjäyksenä tän syksyn tekemisiä. Aika vähän, mutta jotain sentään :)
Löyty töistä lähtiessä auton vierestä komeen kokonen tammenterho, niin kokeilin siihen pöllön värkkäystä. Pinterestissä olin tammenterhopöllön joskus nähny. Aika epeli liimattavaks, kuten näkyy…erikeepperi luisteli pitkin naamaa ja siivethän ei sitten sillä suostunukkaan tarttuun. Pitkällisen kuumaliimaustuhrauksen jälkeen siivet tarttu, mutten kyllä kehuskelis kauheen kestäväks :P
Hiiren kanssa ei ollu mitään moisia ongelmia… sen terho oli kyllä vanha, voisko johtua siitä.

Tipu bongas Prinsessa-lehdestä marja-suklaamuffinssiohjeen ja halus niitä sitten leipoo Papan synttäreille.. Oli kyllä herkkuja ja kuvassa on vaan murto-osa…iso osa meni koe- ja testimaisteluun :D

Kummipojan synttärikortti. Nallen kuva on leikattu jostain Bamse-kerho mainoksesta. Ko. nalle muuten lähti ekana irti kortista ja sitten paketin avaukseen…. :D :D

Tykästyin kauheesti Sinellistä ostettuihin Botanical-papereihin (tai jotain sellasia) ja niitä on nyt sitten tungettu viime aikoina kaikkeen..siis ainakin kortteihin ja tikkuaskeihin.


Äitelle tuunasin kirpparilta ostetun piikkilankakranssin. Suhuttelin sen valkoseks ja sopivat härpäkkeet niskaan. Hippusen tuli talvinen/joulunen…mutta nehän tulee jo ihan kohta!

Liitutaulutarjottimen teinkin nyt silleen, että suhuutin sen ensin valkoseks..harmittaa, että sössin maalauksen, siis liitutaulumaalin. Olin aatellu tätä lahjaks ja maalit meni vinksin vonksin, joten tää jäi kotiin.

Tampereella käytiin Chilifestareilla…oisko ne ollu jo elokuussa ja poikettiin ohimennessä live with me-kaupassa. Siellä oli mm. ihania nuppeja…sillon ei ollu nupeille tarvetta(nyt muuten ois!) ja tyhjn käsin ei voinu lähtee eli aakkospeltikyltti ostettiin. Joka on siis tuolla ylähyllyllä.
Oikeen puoleisen kaapin ovessa kiikkuu tollanen "teko-oksa" joka on löytyny tänä syksynä kirpparilta.4 kommenttia:

 1. Kivoja puuhasteluja kaikki. Tammenterhopöllö on kyllä todella söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis niitä koittaa värkätä vanhoista terhoista, nyt oli siipien kiinnttäminen kyllä ihan liian haastavaa meikäläiselle.

   Poista
 2. Muffinssit olikin hyviä ♥ Tarjotinhan näyttää ihan hyvältä, kuva kyllä voi vääristää se on armeliaampi virheille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne tosiaan oli hyviä! Joo, ei se kyllä oo hyvä….reunat falskaa! Harmittaa.

   Poista