13.10.2014

Kutsut ja meikkiharjotuksia

Lidlin väripaperipaketin osto osu kohilleen. Oranssit paperit sopi kutsuihin kun nenä päähän. Mentiin sieltä mistä aita oli matalin…eli koneella kutsuteksti ja googlettamalla clipart-kuva ja Tadaa!
Viime vuotisiin verrattuna suorastaan tyylikkäät :D

Tipulla on suunnitelmana olla lepakkotyttö…netistä kateltiin sopivia meikkejä ja sopivan sieltä löytikin….tai aika montakin, mutta rajottavana tekijänä se, että mulla ei oo minkään sortin meikkaus/maskeeraustaitoja…no ei oo kyllä oikeenlaisia maalejakaan. Ostin marketin halloweenständistä kasvovärisetin(valkee,harmaa, musta ja punanen), hintaa vaivaset 2,95€. 
No, olivat kyllä hintansa väärti..seassa niin paljon vaseliinia tai jotain vastaavaa, ettei niistä oikein väriä ees tarttunu. Tulos on siis karsee sutustelma. Tipuhan oli tietenkin tyytyväinen ja varmaan ihan siitä ilosta, että sai naamaansa jotain meikin tapasta :)
Rajat vedin kajalilla ja se olikin tietenkin oikeena meikkikynänä ihan toimiva peli, tosin alapuolella se laimeentu sitten Tipun hyvin rasvaamaan ihoon :D
Halpiskasvovärit meni roskiin… meillä on joskus ollu sellasia kasvoväriliituja…mun mielestä nekin on vaan ollu tosi surkeet. Eli nyt ois sitten vaihtoehtona ostaa jotain kunnollista tujua kasvoväriä tai…
vaihtoehdoks nousi samanmoinen "monster high"-meikki kun mulla :D
Eikä tartte muuta ku mustaa kajalia ja mustaa luomiväriä.
Mää oon ollu monta vuotta noita ja sitten monta vuotta vampyyri, niin vaihtelu virkistää.Kiireessä ei tartte sutustaa kun suu ja silmät ja hyvä niinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti