7.8.2010

-50% ostoksilla

Pitihän se tänään vielä lähtee pyörähtään Löytöliiterissä, huomenna on viimenen -50% alepäivä. Ollaan siellä kyllä jo jokusen kerran alen aikana käyty (kesäkuun lopusta ollu). Ettei tartte sitten voivotella taas, että ois pitäny. No, ei sieltä mitään ihmeellistä mukaan tarttunu. Aika lailla oli jo lyhtyjä laiteltu esille, joista ei ollu alennusta. Isoja enkelipatsaita ois ollu vielä. Jos ois isompi piha, niin oisin varmaan samanlaisen ostanu meillekin, mikä annettiin jokin aika sitten Äitelle. Tai sitten jonkun vaaleemman version. Rautaset, ruosteen väriset köynnöstuet lintukoristeella houkutti kanssa, mutta empä sitten niitäkään ottanu :P. Vesimittari mulla oli mielessä, semmonen rautanen, ruosteinen. Oli vaan liian massiivinen ilmansuuntineen päivineen se hoito, että sinne jäi. Äitelle viedään pari pikkusta pihaeläintä, orava ja siili. Sopii sille mökille, kun ne uppoo sinne kasvillisuuteen luonnollisesti. Niin ja tällänen lintu. Ostin samanlaisen meillekin, kolmella eurolla.

Tää ei ollu -50%, vaan alekorissa kun on vähä rähjääntyny ja rispaantunu. Hintaa kanssa 3€. Meinaan maalata ja tulisko siitä sitten lehtikori. Sienikori nimellä tota myytiin.
  

Basilika ja sitruunamelissa tuli jo tiensä päähän, niin ostin tämmöstä "tekoyrttiä" pari tilalle vähäks aikaa vielä (sormia jo syyhyttää vaihtaa verannalle syksyjuttuja).

Seuraavan kerran varmaan sitten Joulun alla tai joulualeen ihmetteleen. Kovasti on sielläkin hinnat noussu siitä mitä ne joskus oli. Mutta niinhän ne on joka paikassa. Ruukku yms valikoima on mun mielestä kanssa supistunu...tai sitten taas kerran aika on kullannu muistot...:P :D

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjähän oletkin tehnyt.
  Totta on, että löytöliiterin(KIN) hinnat ovat nousseet. Silti tuntuu makeelta jos jotain löytää -50% :)
  Oikein mukavaa lauantaipäivää sinne:)
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Tuksu, no hyvä että joku muukin kun minä (ja Äite)on sitä mieltä että ne Löytäliiterin hinnat on noussu. Ei ihan horista omiamme :D :D
  Kiitos ja mukavaa lauantai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihan uus putiikki mulle tämä löytöliiteri ..täytyypä käydä tutustumassa kun seuraavan kerran niillä suunnilla ajellaan :)

  VastaaPoista
 4. Se on vähän syrjässä tavallaan...(siis jos keskustassa asioi, vaikka Nekalahan on kyllä sitten ennen motaria jo Helsinkiin lähdettäessä) Ollu jo kauan samassa rakennuksessa. Jos oot Salsa kipparilla käyny, niin siinä vieressä.

  VastaaPoista