6.8.2010

Porvoon tuliainen ja kirpparointia

Kaveri käväs Porvoossa ja toi tuliaisina tota vihreetä Lime-teetä. Eilen hörppäsin pari kuppia ja empä muista koska olisin noin hyvää teetä juonu! Tuoksukin on niin hyvä, että oksat pois. Voittaa kyllä sata-nolla roobois-teet, joita oon vaan viimesen vuoden juonu.Musta tee ei mee enää ollenkaan. Luultavasti mennään yhdessä Joulun aikaan käymään Porvoossa, niin sillon pitää ostaa lisää. Nyt mietin, että raaskinko tota juoda ollenkaan ettei lopu :D

Maanantaina ohi ajaessa käytiin Kangasalla Pirkan Kirpputorikeskuksella. Mukavaa oli kun pitkästä aikaa löyty vaatepuolta. Tosin, puseroo en kyllä pysty pitään, malli ei oo mitenkään imarteleva. Mutta ihastuin väriin...ja muutenkin tykkään näistä paidoista...onkos näillä joku oikee nimikin...? Valkosina näkyy enemmän, mustia ei niinkään.  Koitan ehkä muokata vähän istuvammaks mutta varmimmin se löytyy kohta tosta "eteisaulasta" mallinuken päältä, koska siinä se sopii väreihin vallan loistavasti.

Samasta pöydästä nappasin myöskin 2€:llä Aaltosen Kenkätehtaan nahkakengät...tämmöset vähän vanhanaikasen oloset. Nää ei nyt kyllä oikein mun tyyliin suoranaisesti käy, mutta uskosin, että hameen kanssa pidän ehkä jossain juhlantyngässä. Tosi hyvät on jalassa ja pystyy juokseenkin kun toi korko on noin matala. Joku kenkämyyjä sanois nyt, että mun nilkka näyttää noissa paksummalta kun onkaan, mutta eipä haittaa :D :D Nilkka se on paksumpikin nilkka :D

Laukkufriikki-Tipulle ostettiin vielä Hauva-laukku 50 sentillä.
 


6 kommenttia:

 1. Onpas teillä ollut kiva kirpparireissu. Tuolla olen käynyt kerran minäkin, miniäni kanssa kerran seikkailtiin Oriveden kautta sinne. On mukavaa, kun jotain mukavaa löytä:)
  Oikein kivaa viikonloppua sinne!
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Eikö tuota teetä saa muualta? Alkaa tehä mieli kokeilla kans, ku noin hehkutat :) Onnee muuten 7 vuotiaalle! Näytti hurjilta herkuilta. Just teemaan sopivia! :)

  VastaaPoista
 3. Tuksu, kiva kun taas poikkesit! Asuttiin aiemmin Kangasalla ja Kirpputorikeskus oli ihan vakkari kirppis, nyt on matkaa enempi ja tuntuu, ettei siellä niin usein enää tee hyviä löytöjä niin eipä tuu käytyäkään useemmiten kun ohi ajellessa. Kivaa viikonloppua sinnekkin! :)

  Sari, koitin googlettaa ja en samaa kyllä löytäny mistään. Ei edes ollu tän Tee- ja Kahvihuoneen nettikaupassa ko.teetä...pakko siis mennä Porvooseen :D :D
  7-vuotias kiittää! :)

  VastaaPoista
 4. Mukavia vaatelöytöjä!Varsinkin tuo paita aivan ihana :)
  Mulle vaan ei löydy koskaan mitään päällepantavaa kirpparilta..telttaosastolta kylläkin :)Eikä sopivia kenkiä edes kaupasta..
  Mukavia teehetkiä sinne!
  Ite juon teetä vain kerran kaks vuodessa flunssan kourissa pakosta.Mutta kahvia sitten senkin edestä pannutolokulla.. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Marika, taidat liiotella, ei ny sentään telttaosastolta :D
  En määkään kyllä nykyään löydä oikein mitään rytkyjä itelleni. Ei vaan oo oikeen mitään mun näköstä. Tai jos on niin, on kokoo 34 tai 46 ...ja kengät yleensä kahta numeroo liian isoja. Kuopiossa asuessa löysin aina paljon kenkiä kirppareilta, täällä on niin isojalkasta sakkia :D
  Kiitos, meinaan kohta hörppästä pari kupposta sitä namiteetä. Oon muutaman viime vuoden aikana oppinu vasta juomaan teetä, sitä ennen tosiaan aina vaan jossain vatsataudissa...Aamulla pitää saada kyllä kahvia, muuten ei silmät aukee!
  Kiitos, samoin sinne! :)

  VastaaPoista
 6. VOI! Múlla on lapsena ollut tuollainen laukku!!! IHANA!

  VastaaPoista