11.8.2010

Sekalaista juttua

Ennen kun kello soi aamulla sain multimediaviestin, että otanko tämmösen. Unenpöppörössä en ees tajunnu, että mitä kuva esitti, katoin että joku kaide tai tikkaat :D :D Käväsin sitten hakemassa aamupäivällä meille tämmösen, tulee jossain vaiheessa verannalle.
Vähänkö mulla on paras Suuripikkuveli!!!!

Mökiltä toin kanssa yhen ikkunan, mutta siinä ei oo ruutuja ja pitää maalata pokat valkeeks. Siitä kaavailin valokuvakehystä, mutta kysymysmerkkinä vielä on, että miten siihen saa oikeenkokoset kuvat. Enkä oo kyllä vielä edes mitannu. Jossain vaiheessa sitten.

Piti käydä Pirkkalan Honkkariakin ihmettelmässä, eka kerta muuttamisen jälkeen kävin. Jotenkin oli hölmösti ripoteltu sisustusjutut pitkin myymälää. Puoleen hintaan kolmella eurolla lähti mukaan tää rautanen naulakko. Piti ostaa kun oli niin halpa :D :D Otakko Äite?
Kolmella eurolla myöskin rautanen avain ja kolmella ja puolella rautanen sisilisko kivellä...niitä en nyt kuvaillu. Tallin seinälle menevät.
Bauhausista ostin vitosella rullan seepratapettia. Ois ollu useempikin rulla, mutta en keksiny meiltä mitään paikkaa, mihin se sopis. Eli askarteluun yks rulla. :)

Tipulle ostettiin harjasetti (huom. myös aito Viledamoppi :D :D), koska meillä on vääntöö harjasta ja rikkalapiosta joka päivä sataan kertaan ainakin. Paikkakin löyty aika hyvältä paikalta. Piti sitten omat vehkeet sprayata "sankoon" sopiviks.
Pikkusen petti teippaukset, mutta se on sellasta.

Sienikorin maalasin kanssa. Jotenkin huonosti tarttu. Tais mennä suurin osa mun kitusiin kun tuolla kellarissa suihkuttelin. Jotain tohon kylkeen kaipaan. Sabluunatekstiä funtsin, mutta en keksiny mitään nohevaa ja toi ruudukko rajottaa vähän sitä hommaa. Tietenkin ois tylsästi vaan voinu laittaa Postimyyntiluetteloita, mutta kaikkihan sen nyt lukemattakin näkee :D :D
Ehkä joku hauska kuva dekupaasaten jossain vaiheessa. Pitää muhistella.
 

Kaivelin niitä mökiltä tuotuja vaatteita pesuun, niin sieltä tuli käsiin nää, unohdin jo.
Pukit on sympaattiset, mutta tontut kyllä aika häijyn näkösiä. Melkein voi sarvet kuvitella päähän :P :D

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuli tuosta korista. Ulkona mä oon suihkutellu, (ja silti maistuu maali suussa)!
  Hauska on tuo pukkitaitos, tontut ovat tosiaan "hiukan outoja"
  Kivoja ostoksia olet tehnyt.
  Me ollaan oidetty vaarin kanssa "hiomistalkoita", ne meidän tuvan kaameet, kellastuneet tuolit on nyt hiottu ja huomenna aloitan maalaamaan niitä valkoisiksi.(tekis mieli vaaleenpunakseks, vaan en julkea :/, valkoinen sopii hyvin tupaan:)
  karkkivärit olkoot tuolla "huvituspuolella"
  wessapostauksen teen, kun Vilppu lähtee kotiinsa ja saan hiukan aikaa tehdä jotain "rauhassa" :)
  Mukavaa viikonjatkoo sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Kiitti Tuksu :) Tuutteko meillekin hioon, että pääsisin maalaileen :D :D Olis kanssa sellasta kellastunutta tuolia, pöytää, vähän toista pöytää, apteekkarin lipastoo ja vitriinikaappia....
  Meillä on kanssa karkkiväriä vaan tuolla verannalla...no, niin ja vessan seinät, mutta niitä ei lasketa :D
  Mukavaa viikon jatkoo sinnekki! :)

  VastaaPoista
 3. Minä niiiin tykkään vanhoista ikkunapokista! Me saimme jokin aika sitten muutaman ikkunapokan, joista yhteen kokosin hääpäivänämme saatuja onnittelukortteja :) Siitä löytyy itseasiassa kuvakin blogistani, kategoriasta VANHAN VIEHÄTYS :)

  Kunhan saadaan täällä tämä meidän remontti joskus valmiiksi, niin pääsen sitten miettimään lisää juttuja noille ikkunapokille. Yksi odottelee tuolla, että jos laittaisin siihen vaikka valokuvia tai.. tai.. :)

  VastaaPoista
 4. Ompas hieno ikkuna, hyvä etteivät heittäneet pois.
  Voin ottaa naulakon jos joutaa, ehkä keksin sille paikan.
  Teillä vaihtuu sitten huushollissa siivooja, kuinkahan Tipun tempperamentilla käytetään moisia välineitä :D

  VastaaPoista
 5. Marika, en oo sitä pokakuvaa muistaakseni nähnykkään sun blogissa. Kävin ettimässä, muta en löydä. Sulla ei näy tunnisteet tuolla sivussa ollenkaan, josta ois voinu suoraan napsauttaa ton "Vanhan viehätys", onks ne joskus näkyny? Selasin melkein alusta loppuun sun kaikki postaukset tossa pikana eikä löytny sittenkään :P Vinkkaakko, mistä se löytyy, niin käyn kuikuilemassa. Kaipailisin vähä ideaa kiinnitystapaan ja muuhunkin :)

  Äite, niitä kuulemma aina sillon tällön on ja ne on menny kaatsille :-O Ehdotin että alkaa tekeen bisnestä, muttei innostunu :D Ihme tyyppi :D
  Saat naulakon, eipähä jää kuleksiin.

  VastaaPoista
 6. Vanhat ikkunat ovat kyllä ihan must! Minuu niin harmittaa kun edelliset asukkaat vaihtoivat tässä talossa alakerran ikkunat, ja menivät heittämään vanhat pokat ehjineen laseineen pois. Olisivat edes säästäneet. Mikä sen kivempaa,kun vanha valunut kupliva lasi?!!? :)

  VastaaPoista
 7. Totta, Birdiebabe.Me vaihdettiin tähän lasit kanssa kun muutettiin, osaa (niin paljon ikkunoita, ettei mitään mahollisuutta kaikkia säästää) säästettiin aikamme, kun sitten tilanpuutteen vuoks ne raijattiin kaatopaikalle...kasvihuonetta niistä kaavailin. Nyt tietenki harmittaa hirveesti.
  Se mökin lasi mikä mulla on, se on ihan semmosta vanhaa kuplalasia.

  VastaaPoista
 8. Sanna, eipä mennyt teidän ikkunat hukkaan, tuolla näkyy takapihalla kaunis kasvihuone :D

  VastaaPoista
 9. Äite, no osa edes säästy, mutta ne mitä itelle jätettiin meni kaatopaikalle :P

  VastaaPoista
 10. Kierrätystä,kierrätystä jos sulla ei olis äitenä tällästä keräilijää niin paljon hyvää tavaraa olisi kaatopaikalla. Vävy kun tuppaa olemaan joskus vähän nopee liikkeissään :D

  VastaaPoista