12.8.2010

Anorakki

Tässä vielä yks mökin vintiltä kaiveltu juttu. Ihan paras!
  
Meinaan pitää vaikka taskun suut onkin vähän kuluneet. Ja väri paikka paikoin haalistunu.
  

Tän päiväsestä pesusessiosta meni roskiin yks peite, ihan reikänen. Toinen on just vähän liian nafti meidän sohvaan. Mutta eihän sitä tiedä koska sohva pienenee :D Yks liina meni kankaiks, ehkä siitä jonkun joulupussin saan tehtyä. Reikänen siis sekin. 
Se peili oli tarkotus tänään maalata, mutta taidankin käydä ostamassa jotain kiiltävää maalia ensin ja sudin vasta sitten. 

Huomenna Ikeaan joululahjaostoksille!!




16 kommenttia:

  1. oi! Ihanan aikaisin olet liikkellä, viisasta:) mulla pyörii ihan vaan nuo tuolit päässä ja silmissä...ja maistuu suussa, kun hioiminen oli niin hiki urakka:)
    Mutta 5 on nyt pohjamaalattu, ja jatkuu huomenna:)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Millaisia joululahjasuunnitelmia sulla on? Mullakin nääs jo mielessä pyörii ne jutut..

    VastaaPoista
  3. Joo, mää taas alotan mutta sitten se saattaa jäädä ja joulukuussa hikoilen lahjaostoksilla. Yleensä vältän sitä, että joulukuulle jää lahjaostoksia, sillon pitää tehdä jo muuta. Viime vuonna jäi ja päätin (taas kerran), että ens vuonna ajoissa.
    Ikeasta meinaan ostaa Tipulle niitä pehmoleikkihedelmiä- ja herkkuja konttiin ainakin. Ehkä myös Tipun serkkutytölle. Pikkusikkolle jotain keittiötarviketta ;)
    Tässä vaiheessa mulla on vielä sellanen ostoslista, että kaupasta suoraan kaikki, mutta yleensä sinne sitten alkaa lisääntyyn niitä oma tekemiä räpellyksiä sekaan syksyn mittaan. Eipä kyllä vielä oo ees kaikille ideaa, että mitä. Mutta pikku hiljaa, pikkuhiljaa... :)
    Tuksulle työniloa tuolien parissa ja molemmille mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  4. Takki ei ainakaan näytä kuluneelta,näin kaukaa katsottuna :D :D Ihan hyvin voit pitää. Taas meni tääkin ilta myöhäseks, katsos kun pappa on pois niin mummu hyppii pöydällä :D

    VastaaPoista
  5. Apua, mä en oo viel ees aatellu koko joulua x) Olishan se hyvä olla ajoissa, nii välttyis viimehetken paniikilta. Ihanan näkönen anorakki!

    VastaaPoista
  6. Voi ihanaa jouluostoksille! :)

    Ja toi takki on hieno,
    terveisin kateellinen :D

    VastaaPoista
  7. Äite, musta tuntuu että sulla menee joka ilta kamalan myöhäseks vaikka se Pappa oiskin kotona..siihen nähden mihin aikaan aamulla heräät...:P

    Sari, luulen että vielä ehtii sitä Joulua moneen kertaan ajatteleen vaikkei nyt ihan vielä ajatteliskaan :D

    Emmi, sas muuta! Pistäkääs listaa jo kirjottaen mulle :)
    Saat lainata takkia joskus, soveltuu jonkin sorttiseen metsässä liikkumiseen :D :D

    VastaaPoista
  8. Voi,mitä aarteita sulla onkaan.Ikkunan pokat on tosi hienot..ymmärrän,että harmittaa jos olet vanhat ikkunat hävittänyt...Mullakin on tullut hävitettyä paljon sellaista mitä nyt haihailen...Elämä on!
    Tuo takkihan on aivan huippu!Sopii sulle loistavasti!

    VastaaPoista
  9. Ihanan retro takki :D Odottelen innolla kuvia tuunauksistasi, pusseista ja peilistä..

    VastaaPoista
  10. Tuun lukijaksi tännekki! Apua, ei kyllä yhtään oo käyny koko joulu miellessä!!!
    Ihana poka edellises postauksessa!

    VastaaPoista
  11. Kiitti Marika! :) Ja oikeessa on, elämä todellakin on :D

    Sanna-Pauliina, saas nyt nähdä koska mulle iskee ompeluinnostus...Äite justiinsa tänään soitteli, että on mökiltä kaivellu vanhoja pussilakanoita ja kankaita mulle, että voin ommella...niin alko ihan ahistaa, että pitääkö mun nyt alkaa ompeleen jotain...:P ...että inspiraatioo odotellessa... :)

    Tervetuloo Jeppu! :)

    VastaaPoista
  12. Ai juku, jokos ne joululahjaostokset täytys aloittaa? Mä oon kyllä ollu aika laiska viime vuosina ostamaan mitään, oon vaan ommellu kaikenmoista ja antanu lähipiirin kärsiä mun hengentuotoksistani. Saas nähdä miten käy tänä vuonna.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  13. Eena, totta kai pitää alottaa nyt jo jouluostokset ;D Ei tosissaan, joissain asioissa mun vaan pitää olla hätähousu :P. Oliskin hienoo, jos osais tehdä itte, niin ei tarvis ostaa mitään. Valitettavasti mulla ei taidot riitä ja ostolahjoilla mennään pääosin. Enkä muuten yhtään usko, että sun lähipiiri kärsii sun hengentuotoksista :P :D!

    VastaaPoista
  14. Vastavierailulla :)
    Ihana blogi sulla ..selailin aikaisempia postauksia ja jonnekkin jätin kommentinkin.

    Mä just ANNOIN samanlaisen maitotonkan kaverille ku sä olit ostanu. Empä tajunnu että siitä ois voinu rahaakin pyytää. No, hyvän mielen ainakin sain :)

    Stam1na on yx lempparibändeistä täälläkin, ihan parhautta!!

    Klikkaan itteni lukijaksi ja tuun varmasti toistekkin :)

    VastaaPoista
  15. Täällä on kauniita juttuja blogi pullollaan:) tuo kynttiläjuttu tuossa edellä oli hurmaava, Wau! ja vanhat haitaripukkikuvat, tulee ihan lapsuus mieleen.

    Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  16. Kiitos ja Tervetuloo aNNa! Pitääkin katsastaa sun kommentit, saattaa aina jäädä näkemättä jos vanhempiin laittaa, en muista niitä aina kattella.
    Jee, vihdosta viimein joku joka ymmärtää Stam1nankin päälle ;D

    Kiitos Liisa ja samoin sulle! :)

    VastaaPoista