13.10.2010

Hiihtokilpailu-muki ja jouluset tikkuaskit

Tän talven sesonkimuki onkin nyt tommonen talvinen eikä joulunen niinkun edellisvuotiset. Tykkään kyllä!

Liisa  näytti kesäisiä tikkuaskejaan ja puhu jouluversioiden teosta, niin sain innostuspiikin värkätä ittelle kanssa niitä joulusia. Kaivelin edellisvuosien jouluaskartelutarvikkeet esille ja muutama iskemätön askikin löyty..Hippusen liian pientä piipertämistä tämmöselle suurpiirteiselle ihmiselle :D :D 

Joku vuosi sitten Pojan kanssa koristeltiin yhdessä mummeille ja kummeille tikkuaskit lahjaks (Poika koristeli pöytäkynttilöitä kaveriks). Sillon pistettiin  huopaa (minä laiton) ja Poika liimas Tiimarin valmiskuvioita oman makunsa mukaan. Josta tulikin mieleen, että jos semmosia enkelinpääkuvioita on jossain, niin niillä tulis aika kivat (onko jossain Tiimarin mainoksessa ollu jo tämmönen idea....nään sen niin selvästi päässäni, että jossain on varmasti ollu...). Ehkä sitä vielä muutaman askin vois koristella :)12 kommenttia:

 1. Ai se nimi oli hiihtokilpailu.Nappasin samaisen mukin sittarista mukaani,enkä muistanut katsoa edes sen nimeä.Oli olevinaan niin kiire.Minusta siinä on ihanat värit.Ei niin tumma kuin muutaman vuoden aikaisemmat mukit.

  Kauniita askeja.Ihania.

  VastaaPoista
 2. JaanaElina, mää tykkään kanssa tosta väristä, on niin raikas edellisvuotisiin verrattuna.

  VastaaPoista
 3. Jotenkin hirmuisen rauhoittava tuon mukin kuva! Kivoja jouluaskeja olet näperrellyt!

  VastaaPoista
 4. Söpöjä askeja ja ihana muumi-muki. Jos ostais niitä isoja takka-tikku askeja niin saisi enemmänkin koristella :) Täytynee kokeilla.

  VastaaPoista
 5. Tulikin kauniit askit jouluksi. nuo pienet askit onkin sellaista pientä "räpellystä" hih, Kiva on sytytellä kynttilöitä kauniista askeista!!

  VastaaPoista
 6. Ihanat askit! On mukava pitää ihan esilläkin, vaikka lasten kanssa tietty arveluttava juttu. *miettii*
  Toi muki on kaunis. En ole vielä törmännyt, vaan kun olen ollut kipeiden kinttujeni kanssa niin jumissa...
  vaan ton kyllä haluan itelleni myös :)
  Mukavaa loppuviikkoo sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 7. Kerrankin sellanen Muumimuki minkä minäkin voisin ostaa. Tykkään kauheesti vaaleansinisestä.

  Ja nyt kyllä taidan varastaa tän tikkuaski-idean. Se vois sujua munkin taidoillani. Tosin taidan hankkia niitä isoja askeja.. hermo menee varmasti tollasten pienten kanssa tusatessa. Mulla on aika lyhyt pinna.. Mutta tosiaan aivan hirmu kiva joululahjaidea on muutama kynttilä ja kaunis tikkuaski. Kiitti vinkistä!!!!

  VastaaPoista
 8. Jaahas, nyt pitää viikonloppuna askarrella askejakin :D Onkin muuten raikkaan näköinen muki, jos niitä pupumukeja ei ala kohta tulemaan uusia niin täytyy vaihtaa keräily kohdetta :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille paljon mukavista kommenteista:)

  Astalan emäntä: Totta, muki on kyllä rauhoittava ja raikas samaan aikaan.

  Kodinhenki: takkatikut onkin loistava idea tai edes vähän isommat askit, kun noi peruspertit.Ei käyny ees mielessä. Toisaalta, piti vaan päästä tekeen ja sillon tehdään siitä ja siihen mitä kaapista löytyy :D

  Liisa: Nimenomaan sitä räpellystä :D

  Tuksu: Mulla on yleensä tikut piilossa/ylhäällä eli eipä niitä voi ihastella muuta kun sitte sytytellessä. Mutta edes sillon :)
  Halpa-Hallissa katoin maanantaina mukeja ei ollu, tänään sitten Vapaavalinnassa osu silmään...tuntuvat aina vähä eri aikoihin saavan niitä esille.
  Kiitos samoin sinne! :)

  Heli, voi varasta ihmeessä! Sitähän varten (mun mielestä) ideat kulkee täällä netissä, että niitä löydetään ja jalostetaan omiin tarpeisiin. Musta on tosi kiva kattella blogeissa samantyyppisiä juttuja mitä oon itte tehny, kun monesti toteutus on sitten jotain ihan muuta mitä ittellä. Taidan määkin väsätä jouluaikaan muutaman kynttilä/tikkunyssäkän viemisiks! :) (ja luultavasti niistä isommista tikkuaskeista :D)

  Äite, eks meidän pitäny niitä kamoja raivata eikä askarrella? :D :D

  VastaaPoista
 10. Joo,joo raivataan vaan mutta nyt iski askartelu vimma :D Lauantai iltana on aikaa askarrella, olen ohjelmoinut niin ettei tule aika pitkäksi :D :D

  VastaaPoista
 11. Ihanat nuo askit, pitää jälleen matkia sua ja alkaa tekeen samanmoisia :)

  Jahas, onkos teillä lauantaina askartelutalkoot :D

  VastaaPoista
 12. Äite, just just...kunhan vaan pääsen saunaan :D :D

  Emmi, kuulemma on...:D :D

  VastaaPoista