12.10.2010

Vuokakoristeita- ja taulu

Innostuin vuokakoristeita tekeen. Tänä syksynä on ainakin Malla samantyyppisiä suunnitellu, muilla en muista vielä nähneeni. Joululehtiä jos tuolta alkasin selaileen, niin niistä varmaan löytys joltain vuodelta. Mulle nää oli uus juttu, en oo aiemmin tehny. Nyt oli vuokia millä tehdä, niin vaikutti varmaan osaltaan :D
Mies teki mulle hienot selkokieliset ohjeet akkuporan käyttöön, oli kuva osista ja kaikki viimesen päälle! Kiitos Rakas! ♥
En kuitenkaan ihan soittelutta saanu hommaa toimiin, mutta nyt en epäröi tarttua siihen jos on tarvis. Tähän voisin jatkaa pitkän litanian siitä, kuinka ei yhtään oo naisia ja naisten pieniä käsiä ja heikkoja sormivoimia ajateltu kun ko. masiina on suunniteltu ...mutta en viitti :D :D Ja voihan niitä jotain "tyttöporiakin" olla olemassa, mutta meillä ei ainakaan oo :D :D
Kuvat on vähä huonoja, ei oikein paikkaa missä kuvata tämmösiä. Lisäks kuvailin hassusti yksitellen samasta syystä.
Ylä- ja alareunaan siis hurautin poralla reijät. Rautalangasta ripustuslenkkiä ja alareunoihin rautalankahelmihässäköitä.
Osassa kiiltokuva ja osa oli sen muotosia, että niihin ei mahtunu.
Tässä osa, näitä on hauska tehdä, joten homma jatkuu edelleen :)

Keittiöön tein "Joulutaulun" irtopohjavuoasta. Pitää vaan saada jotkut isommat prismat tonne alareunaan.

Poika innostu kanssa tekeen itelleen rannekorun. Pitää hommata sitä magneettisysteemiä (josta en siis yhtään tajua, että miten se toimii, mutta kuulostaa hyvälle), tää on nyt vaan puuvillalangassa eli tosi epäkäytännöllinen kun on paljon juttuja, jollon se pitäs ottaa pois.10 kommenttia:

 1. Ihania :) Voitais lauantai iltana tehdä meillekin muutama, vuokia on omasta takaa :) Tuo pora tullessasi :) Todella hienoja, jotenkin jouluisia ♥

  VastaaPoista
 2. Äite, joulujuttuina noi miellän vaikka ei ne kait välttämättä oo...joku punaruuturusetti ripustuslenkissä tekis joulusemman...ehkä. Muistuta vielä porasta!

  VastaaPoista
 3. Käyn ostamassa kiiltokuvia ja muuta tarpeellista niin päästään hommiin :D
  Toivottavasti muistan muistuttaa, tarvii varmaan kirjottaa liitutauluun :D Pojalle terkkuja, koru on tosi upea ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja taas olet väkännyt ja uskaltanut ottaa jopa poran käteen HUI! *nostaa punaista huopahattuaan*
  Kaunis on Pojan korukin :)
  Taito tehdä periytyy!
  Oikein rattoisaa viikon jatkoo
  tuksu

  VastaaPoista
 5. Ai että onkin ihania vuoka-koristeita!Ja että poraankin tartut,ihailtavaa!
  Pojan tekemä rannekoru on ihan huippu...omena ei tosiaan kauas puusta putoa! :))

  VastaaPoista
 6. IHANIA!!!! Täällä se vaan ahertaa tomera Sanna-Mari ja minä en meinaa perässä pysyä sun vauhdissa;)
  Nuo on upeita!! Olen jossain blogissa nähnytkin.

  Mullakin noita vanhoja leivosvuokia olisi, osaan mies porasikin rei'ät ja laitoin ne sitten kesällä piikkilankapöytäkranssiin, en tiedä , raaskinko enää poraillla reikiä.

  Muksaa keksiviikkoa!

  VastaaPoista
 7. No jopas sattui,juuri eilen mietin vuokiani että mitä niistä keksisin,niin täältä tulikin kiva idea.
  Juu,poraa käyttää meillä pääaasiassa mies ja saa sen homman tehdäkin.Oon kyllä akkuporakoneella ruuvia laittannut ja irroittanut.Mutta kyllähän me naisetkin osataan,sie kyllä nyt todistit sen.

  Mukavaa päivää sinne.

  VastaaPoista
 8. Äite, ilmottele josset löydä kivoja kiiltokuvia, niin otan mukaan (noissa on kimallettakin :D :D). Pojalle terkut perille. Viime yönä tilasin hälle lisää helmiä ja niitä magneettilukkoja, niin pääsee lomalla värkkäileen ihan kunnollisia rannekoruja.

  Tuksu, kiitos kiitos :) Ei se pora niin paha ollu mitä oon aatellu :D
  Sinne kanssa ihania aurinkoisia päiviä! :)

  Marika,kiitti :) Poika tykkää aina välillä värkkäillä, useemmiten kyllä ei, mutta ehkä sitä keskittymiskykyä tulee iän mukana lisää.

  Kiitos Liisa! :) Vai et pysy, taitaa olla kyllä toisin päin :D Aika vähän loppujen lopuks noita vuokia kirppareilla. Tai ainakin niillä, millä mää käyn. Tuntuu, että kaikki muut löytää niitä koko ajan :-O En oo määkään raaskinu porailla ennen kun ny, kun niitä on löytyny lisää. Kiitos samoin sulle mukavaa päivää! :)

  JaanaElina, noniin, nyt sitten värkkäileen vuokakoristeita :) Oiskin mukava nähä jonkun muunkin näkemystä asiasta. Joo, kyllä me kaikkee osattas, on vaan mulla aika lailla viittimyksestä kiinni, kun Mies tekee kaiken tommosen niin paljon kätevämmin, nopeemmin ja siistimmin.
  Samoin kiitos sulle! :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita koristeita.
  Prismat on ihastuttavia, pidän niistä, sopivat hyvin esineisiisi.

  Korujen teko on kiinnostanut aina, en vaan koskaan ole päässyt aloittamaan.
  Kaunis rannekoru ♥

  VastaaPoista
 10. Kiitos Seijastiina :)

  Mulle korujen teko on vähän liian keskittymistä vaativaa ja kaikki ohjeet jotenkin monimutkasia. Mukava kuitenkin nyt lasten kanssa näitä yksinkertasia nyöri/magneettilukko-koruja väsätä :)

  VastaaPoista