25.10.2010

Kortteja ja ostoksia

Tänä vuonna melko varmasti osa joulukorteista on tämmösiä. Idea uusimmasta Ihana-lehdestä. Mietin vielä, että keksiskö vielä vähän jotain joulusta tohon lisää. Tähti on yritys siihen suuntaan :)

Halpa-Hallista vahingossa ostetusta nauhasetistä pääsinkin käyttään nauhaa nopeemmin kun arvasinkaan.
Kortin oli tarkotus olla aukeeva mutta joku oli illalla pimeessä sutustellu liimaa silleen, että se oli osittain jo kiinni ja riekaleet vaan roisku kun aukasta yritti..:P :D

Ideoita otetaan vastaan, miten tehä korttitekstit kun oma käsiala on mallia lääkäri/riimu/4-vuotias ja ääriviivatarrat on käsissä erittäin tottelemattomia ja menee aina miten sun sattuu :)

Tipun kanssa kipastiin aamulla heti Lidliin ostoksille. Ostettiin "saippuamuotteja". Oikeesti edullisethan noista oikeestaan on vaan toi kukkamuffinssimuotti. Maksaahan se kyllä sitten jos lähtee ajeleen ja ettiinkin. Sanois mun Mies (Terveisiä ♥) :D8 kommenttia:

 1. Kauniita tuli korteista ♥

  Tulispa noista ihan oikein muffineitakin nättejä, kukkamuotteja, vau!
  Mutta tulleepa sieviä saippuoitakin :D

  VastaaPoista
 2. Kukahan tulisi Mummun kanssa askartelemaan joulukortteja :D Pää on ihan tyhjä, ei sitten mitään ideaa, tuntuu että kaikki on mennä vuosina käytetty :) Sopii tuo lumiukko joulukortiksi noinkin, välttämättä ei tarvitse mitään lisää.Voisihan jotain lumen tapaista sipaista alaosaan :D Muoteilla saa kauniita saippuoita, en tiennytkään että Lidlissä tuollaisia on vaikka aika usein siellä käyn :) Vävy on muuten harvinaisen oikeassa ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos Seijastiina :) Koneessa pesemällä mun mielestä saippuamassa lähtee pois muoteista, joten eiköhän noilla vois vielä muffinssejakin leipasta.

  Äite; määhän sulle jo yhden loistavan idean keksin :D Spray vaan suihkiin!
  Noi muffinssisysteemit tuli tänään myyntiin, kai noita samoja aina aika ajoin on.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen muffinssivuoka! Tollahan saa vaikka mitä kaikkia kivoja koristeita tehtyä, saippuoiden lisäksi.
  Noilla miehekkäillä on välillä ihmeellinen tapa olla niin realistisia noissa maksu-asioissa... :)

  VastaaPoista
 5. Astalan emäntä: Se on meillä oikeestaan ihan hyvä että joku edes on realistinen :D :D

  VastaaPoista
 6. Nätit kortit, se Tuulan mainitsema lumi sopisi kyllä.
  Korttitekstit: pyydä, että joku toinen kirjoittaa, tai kirjoita koneella ja tulosta. Sitten revit tai leikkaat esim. kuviosaksilla tekstin ja liimaat.
  Kivoja saippuamuotteja, noista kukista tulee varmaan tosi kivat. Lidlistä ostin kerran noita silikooni muffini-irtomuotteja, mutta ei niitä voinu käyttää! Ne haisi ihan kamalille, eikä haju lähteny edes pesussa pois. Heitin roskiin (kun olivat kuitenkin olleet niin kauan kaapissa, ettei ollu kuittia, eikä pakettia missä tulivat, niin ei kehdannu viedä takaisin kauppaan)! Sitten en ole uskaltanut mitään silikoonista ostaakaan. Mulle sopii paperiset ja metalliset.:) Vaikka kaverilla kyllä oli jokin ihan hyvän näköinen kalliimmasta päästä ostettu silikooni kakkuvuoka. Multa vain meni niihin kokonaan maku ja pärjää noilla mitä on.

  Paula

  VastaaPoista
 7. PS. allekirjotukset sitte ihan sillä lääkärikäsialalla.;)

  Paula

  VastaaPoista
 8. Paula: Kiitoksia oikein kovasti loistavasta ideasta! Oonhan mää onnittelukortetihin joskus kyllä koneella tekstejä tehny ja tosiaan sitten repiny tai kuviosaksilla leikelly sopiviks paloiks. Vois vaan tehdä sitä ihan laajemmin, eli arkin kerrallaan tulostas jotain Onnea onnea ja ois aina valmiina. Jep, miksen oon aiemmin älynny. Enkä koskaan joulukortteihin oo tehny muuta kun ääriviivatarroilla.

  Mää nuuskin noi muotit heti :D Ei haissu ennen eikä jälkeen pesun.

  VastaaPoista